Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-02-2020)

Κριός

Αποφύγετε συγκρούσεις, αντιπαλότητες, και παιχνίδια κυριαρχίας. Η ορμητικότητα σας ενδεχομένως να βγει έκτος ελέγχου, επικίνδυνος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνος σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικές επαφές. Οι εκκεντρικές ενέργειες ίσως να αποδειχτούν αυτοκαταστροφικές, δε θα πρέπει να υπάρχει η υπερβολή στις αντιδράσεις σας. Πνευματικότητα και διανόηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ανεξαρτησία κινήσεων. Καλό θα είναι οι αντιδράσεις σας να μην γίνουν απότομες και ορμητικές, μειωμένη ίσως και ανύπαρκτη θα είναι η εγκράτεια σας, σκεφτείτε με ορθολογισμό. Σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα προσπαθήστε να μην παρατεντώσετε το σκοινί, καμιά φορά η διπλωματική υποχώρηση φέρνει θετικά αποτελέσματα. Δείξτε προτίμηση στις φιλικές και ανέμελες παρέες, βγείτε έξω, χαλαρώστε τη σκέψη σας.

Ταύροι

Τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα φέρουν ανατροπές στο σκεπτικό σας, διαφορετικός θα είναι ο τρόπος δράσης και αντιμετώπισης σας. Οξυδέρκεια θα σας διακρίνει, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες καταστάσεις φράζουν την προσωπική σας εξέλιξη, οικονομική ή επαγγελματική. Παίρνετε απόφαση να υλοποιήσετε κάποιες εσώψυχες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο. Αλλάζετε συναισθηματική και ιδεολογική τοποθέτηση, η αφορμή θα δοθεί από ένα απρόοπτο συμβάν που θα φέρει έντονες αναστατώσεις και σκέψεις. Απελευθερωμένη θα γίνει η στάση σας, απεγκλωβίζεστε από αρνητικές εικασίες, αποκτά αισιοδοξία η δράση σας. Σήμερα θα συναναστραφείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα καινούργιο άτομο θα θελήσει να δημιουργήσει μεταξύ σας σχέσεις φιλίας και συνεργασίας.

Advertisements

Δίδυμοι 

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα συμπεράσματα που θα επιχειρήσετε να βγάλετε, ίσως να παρασυρθείτε από σκέψεις αρνητικές ή προκατειλημμένες. Αμφισβητήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε κάποια ζητήματα ελλοχεύει κίνδυνος να δώσετε λάθος εξήγηση. Σε επαγγελματικά ζητήματα που απαιτούνται αποφάσεις ή πρωτοβουλίες ενδεχομένως να υπάρξουν εσωτερικές αναστολές, διστακτική θα είναι η στάση σας. Σε περιπτώσεις οικονομικών ρίσκων πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με επιφύλαξη, αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες. Η συμβουλή μου είναι να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας, αν οι βλέψεις σας είναι μπερδεμένες οι εξελίξεις δε θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να εκφράσετε ανοιχτά αυτό που θέλετε και επιδιώκετε, καλλιεργήστε την υπομονή σας.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Εσείς οι αγχωμένοι κάντε την προσπάθεια να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις καταστροφολογίες, όσο θα σκέπτεστε αρνητικά τόσο θα δίνετε τροφή σε φοβίες και προβληματισμούς που ουσιαστικά δεν έχουν κάποια πρακτική υπόσταση. Στον οικονομικό σας τομέα θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση, θα καταφέρετε να εισπράξετε, να πληρώσετε, και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε, θα δείτε πως θα μπορέσετε να βγείτε από τις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Τα αποτελέσματα των συνομιλιών και των διαπραγματεύσεων σας θα είναι θετικά, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε , ομαλά θα πορευτούν οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας επαφές.

Advertisements

Λέων

Διαφόρων ειδών σκέψεις και εκδοχές θα σας απασχολήσουν, προσοχή να μην αγχωθείτε ή στρεσαριστείτε. Μη προσπαθήσετε να δώσετε εξαναγκαστικές λύσεις αυτό ενδεχομένως να σας μπλοκάρει. Θα σας διακατέχει έντονος ενθουσιασμός, θα έχετε την τάση να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, γεγονός που θα σας κάνει διαλλακτικούς, προσιτούς και συνεργάσιμους. Μην αψηφήσετε και την αρνητική όψη της κάθε περίστασης, προνοήστε για την εμφάνιση απροόπτων δυσκολιών. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία για καινούργια επαγγελματική συνεργασία, προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μελετήστε πολύ καλά τις προοπτικές. Σήμερα θα καταφέρετε να εκδηλωθείτε και να μιλήσετε ελεύθερα, η προσωπικότητα σας θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, παίρνετε αποφάσεις, θα είστε σε θέση να κινηθείτε με αμεσότητα.

Παρθένος

Προσοχή στα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα και τις μεταπτώσεις, σε προσωπικά ζητήματα ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θα φανείτε ρομαντικοί και αρκετά παρορμητικοί. Μιλήστε χωρίς καμουφλαρίσματα, προσπαθήστε να ανοίξετε διαλόγους ξεκαθαρίσματος, βάλτε στόχο να κλείσετε υποθέσεις που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Το προσγειωμένο σας σκεπτικό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με σωστό τρόπο τα χρηματικά ποσά που θα έρθουν στα χέρια σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Ενθουσιασμό θα νιώσετε, θα είστε δεχτικοί για κοινωνικές συναναστροφές, θετικότητα και δεκτικότητα θα εκπέμπετε. Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες που θα δημιουργήσουν καινούργια ανοίγματα, πλησιάστε και ανοιχτείτε στα καινούργια πρόσωπα, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ζυγός

Advertisements

Ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, θα σας δημιουργηθεί η διάθεση να προχωρήσετε τη ζωή σας επάνω σε διαφορετικές βάσεις γι αυτό θα διεκδικήσετε αλλαγές σε ορισμένες περιπτώσεις θα αντιδράσετε και θα εναντιωθείτε. Ένα ξαφνικό απρόσμενο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε ωστόσο δε θα πρέπει να κινηθείτε με ανυπομονησία. Προσέξτε και αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό. Με ενθουσιασμό και ανοιχτό πνεύμα θα χειριστείτε τα συμβάντα και τις καινούργιες γνωριμίες. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως ζωτικούς, θα είστε δεχτικοί σε προτάσεις, ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, και τολμηροί στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας, ζωντάνια θα έχουν οι διαθέσεις σας και οι πράξεις σας.

Σκορπιός

Οξυδέρκεια και διαίσθηση θα σας χαρακτηρίζει, θα καταφέρετε να κρίνετε και να αξιολογήσετε σωστά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν καινούργιοι επαγγελματικοί δρόμοι εσείς που ψάχνετε εργασία θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε δημιουργικά, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, ο ανανεωμένος τρόπος σκέψης σας θα σας ωθήσει σε δυναμικές και άμεσες προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή στα απότομα συναισθηματικά γυρίσματα. Έρχονται τυχερά ανοίγματα σε θέματα οικονομικής φύσης, εστιάστε στις ευνοϊκές συγκύριες, ίσως να σημειωθεί άνοδος. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε συμβόλαια και γενικότερα σε συμφωνίες που θα χρειαστούν την υπογραφή σας, ζητήστε την καθοδήγηση ή πάρτε τη συμβουλή αρμόδιων ατόμων, συγκεντρώστε πληροφορίες και υστέρα προβείτε σε τελεσίδικες ενέργειες.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Προσοχή στις υπερβολές και στις εκκεντρικές ενέργειες, σε διέγερση θα βρίσκεται το πνεύμα και η φαντασία σας, σήμερα θα ανακαλύψετε, θα βρείτε νέους μεθόδους, θα επιχειρήσετε να εφαρμόσετε καινούργια τακτική. Θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και διορατικοί, εμπνευσμένες ιδέες θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Παίρνετε απόφαση να ανοιχτείτε σε καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, βάζετε στόχο να επεκταθείτε και να εξελιχτείτε. Η τολμηρή σας διάθεση θα σας ωθήσει στο να αναλάβετε ρίσκα, σας φανερώνω πως τα αποτελέσματα δε θα σας απογοητεύσουν αρκεί να είναι εφικτές οι βλέψεις σας. Αποφύγετε τις υπερβολές είτε στις προσδοκίες σας, είτε στις ικανότητες σας, οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι προϊόντα προσγειωμένων επιθυμιών. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις για συναντήσεις τόσο από φίλους, όσο και από οικογενειακά πρόσωπα.

Αιγόκερως

Προσοχή στις ψυχολογικές εναλλαγές, μη δώσετε έκταση στις εξάρσεις σας, αποφύγετε τις αυτοκαταστροφικές σκέψεις και επιλογές. Στον οικογενειακό σας τομέα, εσείς που έχετε εντάσεις και άλυτα προβληματάκια αν μιλήσετε με ειλικρίνεια θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, περάστε σε άμεσες προτάσεις. Αν θέλετε αλλαγές προσπαθήστε να βγείτε από τον προκατειλημμένο ή συνηθισμένο τρόπο σκέψης και τακτικής, επιχειρήστε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες των επαφών σας και θα δείτε πως θα καταφέρετε να καταλήξετε σε θετικό αποτέλεσμα. Προσοχή στις οικονομικές σας ενέργειες αφήστε για αργότερα κινήσεις ρίσκου. Κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να μην είναι ιδιαιτέρως ευδιάκριτες, ωστόσο αν δώσετε χρόνο στα γεγονότα θα μπει φως στο τοπίο, θα μπορέσετε να αποσαφηνίσετε και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Υδροχόος

Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές θα σας δώσουν άνοιγμα για προοδευτικές αλλαγές, για επαγγελματική επέκταση και οικονομική βελτίωση. Αξιοποιήστε τα συμβάντα, ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά. Αποφύγετε τις έντονες εξάρσεις και τις κτητικές ενέργειες, προσοχή να μην χειροτερέψετε καταστάσεις έκρυθμες και ανισόρροπες. Θα γίνουν συζητήσεις σε σοβαρό επίπεδο, το αποτέλεσμα θα σας ωθήσει στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με την μελλοντική σας πορεία. Πέρα από τα εργασιακά θέματα ανάγκη σας θα είναι να χαλαρώσετε, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Μια ευχάριστη πρόταση θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε από τις βαριές σκέψεις. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για συναισθηματικές πράξεις, ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Ιχθύς

Διαισθητική θα είναι η αντίληψη σας, ενθουσιώδης η στάση σας, ο σύνδεσμος αυτών των δυο θετικών στοιχείων θα φέρει θετική κατάληξη στις επιδιώξεις σας. Δεν θα απουσιάζει ο δυναμισμός, επιθυμία σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, νέους στόχους βάζετε στα μελλοντικά σας πλάνα. Κλείνετε παλιές εκκρεμότητες, τερματίζετε αρνητικές σχέσεις προσωπικές ή φιλικές, βάζετε πλώρη για καινούργιες γνωριμίες ή συνεργασίες. Η εσωτερική σας δύναμη θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, αισιόδοξο αποτέλεσμα θα έχουν οι επαφές και οι συζητήσεις σας. Η κοινωνική σας διάθεση σε συνδυασμό με τον αυθορμητισμό που θα σας διακρίνει, θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε κοντά σας καινούργια πρόσωπα. Διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών σας, ενδυναμωνόταν δεσμοί οικογενειακοί και φιλικοί, θα συμπεριφερθείτε με δοτικότητα και προθυμία.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα