Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-02-2020)

Κριός

Advertisements

Μελετήστε με ρεαλισμό και ορθολογισμό τα ανοίγματα στις οικονομικές σας συνεργασίες σας και γενικότερα στην επαγγελματική σας επικοινωνία. Θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστικότητα γεγονός που θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που από καιρό εκκρεμούν, ωστόσο μην κινηθείτε αγχωμένα. Φανείτε διαλλακτικοί, θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχει η στάση σας, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και ζεστούς στο περιβάλλον που κινείστε. Θα έχετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε ψυχικά σας θέματα σε κοντινά σας πρόσωπα, περάστε σε ουσιαστικές συζητήσεις, μιλήστε με ειλικρίνεια, εσείς οι μπερδεμένοι θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος.

Ταύροι

Προσπαθήστε να χειριστείτε με ψυχραιμία τις τυχόν δυσκολίες, είναι πολύ πιθανόν να ακυρώσετε ή να αναβάλετε, μάλλον δε θα είστε σε θέση να χειριστείτε καταστάσεις που σας πιέζουν με τρόπο μεθοδικό. Περάστε σε εσωτερικές αναζητήσεις, λύστε τους συναισθηματικούς κόμπους που σας δημιουργούν στρες ή και αναστολές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι κάντε το βήμα να απελευθερωθείτε συναισθηματικά, να δώσετε τέλος σε φραγμούς, να απαλλαγείτε από καταστάσεις ψυχολογικής φθοράς. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε ψυχολογικά, να συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αν συμπεριφερθείτε με χαλαρή διάθεση θα δείτε πως οι συναντήσεις σας θα είναι ανέμελες και αναζωογονητικές. Αποφύγετε τάσεις εσωστρεφείας και απομόνωσης, επικοινωνήστε, φανείτε κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι, δείξτε ενδιαφέρον σε πρόσωπα που ξέρετε πως χρειάζονται την υποστήριξη σας.

Δίδυμοι 

Προσοχή σε πρόσωπα που θα έχουν απέναντι σας ανταγωνιστικές διαθέσεις, καλό θα είναι να μην πέσετε στην παγίδα να αναλωθείτε σε ανούσιες διεκδικήσεις. Μην αφήσετε την παρόρμηση σας να σας παρασύρει σε ενέργειες ή σκοπούς που φθείρουν την ψυχολογία σας. Καλό θα είναι να μην συγκαλύψετε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις, στις συζητήσεις σας αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και όχι με καμουφλαρίσματα λόγια, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε σε εποικοδομητικές και βάσιμες συμφωνίες. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να μην πιέσετε ή απαιτήσετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα λάβετε τηλεφωνήματα συνοδευόμενα με προτάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με καινούργια πρόσωπα. Η ομιλητική σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογική σας διάθεση, θα προχωρήσετε με αισιοδοξία, η διαίσθηση σας και η δημιουργικότητα σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Με μεθοδικές και συμφιλιωτικές πράξεις θα κλείσετε ένα αρνητικό κεφάλαιο που σας δημιουργούσε ψυχολογικές μεταπτώσεις και έριχνε το ηθικό σας. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ότι μπορεί να σας οδηγήσει στη βελτίωση και στη δημιουργική αλλαγή. Το εμπόδιο που πάγωσε μια χρηματική σας υπόθεση φεύγει, ωστόσο προσοχή μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Σε πρόβλημα που δημιουργήθηκε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον αναλαμβάνετε τα ηνία, εσείς με δικές σας ενέργειες και πρωτοβουλίες θα καταφέρετε να το λήξετε με τον σωστό τρόπο.

Λέων

Advertisements

Προσοχή σε ενέργειες πάθους, κρατήστε υπό το έλεγχο σας την ορμή και την ένταση των συναισθημάτων σας θετικών και αρνητικών. Σε επαγγελματικό επίπεδο το άνοιγμα που θα προκύψει θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τον καθιερωμένο τρόπο σκέψης ή αντίδρασης σας, θα παρατηρηθεί μια τάση αναζήτησης που αν τη συνοδεύσετε με τόλμη και μεθοδικότητα τότε θα σας βγει σε καλό. Μια συνομιλία θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις επαγγελματικές συνθήκες της ζωή σας, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη θέση ή το πόστο που έχετε, τώρα θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα. Μια θετική πρόταση θα σας βοηθήσει να γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα ή συνεργασίες που πλέον δεν είναι προσοδοφόρες. Αλλάζετε προσδοκίες και μελλοντικά σχέδια.

Παρθένος

Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν αμφιβολίες, σας δίνω τη συμβουλή να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να επηρεαστείτε από καχύποπτες εικασίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστεί τόσο η αντοχή σας όσο και η εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. Μια τυχαία συνάντηση θα καταλήξει σε αποκαλυπτική κουβέντα, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει συναισθηματικό δίλλημα. Προσπαθήστε να εμπιστευτείτε ανθρώπους που αποδεδειγμένα σας έδειξαν πως νοιάζονται για εσάς, μην πιστέψετε παχιά λόγια κάποιων άλλων που εμπράκτως δεν σας έχουν προφέρει κάτι το ουσιαστικό. Ο ορθολογισμός θα σας βοηθήσει να κινηθείτε βασιζόμενοι στις αποδείξεις και όχι στο παρορμητικό συναίσθημα.

Ζυγός

Η ανάγκη σας για χαλάρωση και αναζωογόνηση θα σας δημιουργήσει τη θέληση να διαφοροποιήσετε κάπως τα άμεσα καθημερινά σας ενδιαφέροντα. Αυτή τη φορά θα δώσετε σημασία κυρίως στις εσωτερικές σας ανάγκες, θα εστιάσετε σε θέματα σχετικά με την υγεία σας, την ψυχολογία σας, και τη φυσική σας κατάσταση. Με λίγα λόγια τώρα θα στοχεύσετε στην ποιότητα της ζωής σας, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή ευθύνες που σας στρεσάρουν. Τα επαγγελματικά σας θέματα δε θα τα αφήσετε στην άκρη θα δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, ωστόσο βασική σας επιδίωξη θα είναι να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε από τις βαριές έγνοιες. Σήμερα θα έχετε προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε με φίλους, να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

Σκορπιός

Η αποφασιστικότητα και η σωστή σας αντίληψη θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, εσείς οι προσωρινοί ή οι καινούργιοι που τώρα έγινε η πρόσληψη σας, θα καταφέρετε να εδραιώσετε τη θέση σας, το μέλλον σας προβλέπεται να είναι σταθερό. Δυναμική θα είναι η συμπεριφορά σας, στόχο βάζετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο σε εργασιακά ζητήματα όσο και σε οικονομικά. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Είστε στη χρονική στιγμή που η οξυδέρκεια και η διανοητικότητα σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε καταστάσεις επαγγελματικού ανταγωνισμού.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Advertisements

Είναι πολύ πιθανόν σε επαγγελματικό επίπεδο να σας απασχολήσουν ενδεχόμενα αλλαγών, δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να διεκδικήσετε. Διαύγεια, οξυδέρκεια και σωστή αντίληψη θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στους στόχους σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει διάθεση συνεννόησης, θα καταφέρετε να συμφωνήσετε και να βρείτε πρόσφορο έδαφος για συνεργασίες. Μεθοδικότητα και σχεδιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στρώνει ο δρόμος για να μπορέσετε να εφαρμόσετε τα σχέδια σας και να υλοποιήσετε αυτά που έχετε κατά νου. Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια, περνάτε σε περίοδο ουσιαστικών και εποικοδομητικών αλλαγών, ανασυγκροτηθείτε και κινηθείτε με αμεσότητα.

Αιγόκερως

Αντιφατική θα είναι η στάση σας, από την μια θα έχετε τη δυναμικότητα να δράσετε από την άλλη όμως ίσως να μην είστε σε θέση να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Προσοχή στα λανθασμένα συμπεράσματα, ελλοχεύει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Τακτοποιήστε θέματα που έχουν μείνει στη μέση επαγγελματικά ή οικονομικά, αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που σας δημιουργούν άγχος. Προσπαθήσετε οι ενέργειες σας να είναι άμεσες και ουσιαστικές, σε εργασιακά ζητήματα διατηρήστε συνεργάσιμη τη συμπεριφορά σας, δημιουργήστε πρόσφορο έδαφος για συνεννόηση. Σας συμβουλεύω να μη δώσετε έκταση στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τάσεις μελαγχολίας. Βγείτε έξω με φίλους, τυχαία συμβάντα και ανέμελες συνομιλίες θα καταφέρουν να δώσουν νέα πνοή στη διάθεση σας.

Υδροχόος

Η έντονη αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα ενδυναμώσει τις μαχητικές σας διαθέσεις, παράλληλα θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις. Δε θα γυρίσετε την πλάτη στα νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, θα είστε σε θέση να ρισκάρετε και να βγείτε από το προκαθορισμένο. Η ευδιαθεσία σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, η στάση σας θα είναι κοινωνική, εύστοχη θα είναι η τακτική προσέγγισης σας. Σήμερα επιθυμία σας θα είναι να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό, θα συνδεθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας. Έμπρακτο ενδιαφέρον θα δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι μεταξύ σας συνομιλίες θα είναι ήρεμες, θα εκδηλωθούν αισθήματα, ίσως να ακουστούν και αποκαλυπτικά λόγια.

Ιχθύς

Σήμερα τα γεγονότα που θα προκύψουν δε θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει δυναμισμός στη διάθεση σας και αποτελεσματικότητα στις πράξεις σας. Αποφασιστική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι ενέργειες σας θα έχουν μελετημένη τακτική και όχι παρορμητική αντίδραση. Μια συνάντηση για ένα επαγγελματικό ζήτημα θα δημιουργήσει ευκαιρία νέας συνεργασίας με πολύ δυνατές προδιαγραφές, προμηνύεται άνοιγμα μελλοντικής βελτίωσης. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές, θα σημειωθούν γεγονότα που δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με την μελλοντική σας πορεία. Εσείς οι δραστήριοι χαρακτήρες θα επεκτείνετε τις βλέψεις σας, θα δώσετε διαστάσεις στη δράση σας. Η διαίσθηση σας και το ένστικτο σας θα είναι έντονα, σήμερα θα αντιληφτείτε και θα αξιολογήσετε.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα