Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-02-2020)

Κριός

Απελευθερωμένη διάθεση και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε οικονομικές υποθέσεις. Δεν θα λείψουν από πλευράς σας οι πράξεις αλληλεγγύης, θα προσφέρετε σε κοινωνικά ζητήματα χωρίς να υπολογίζετε σε κάποιο αντάλλαγμα. Θα καταφέρετε να διαπραγματευτείτε και να καταλήξετε, ολοκληρώνεται επιτυχώς εργασιακή ή επιχειρηματική συμφωνία. Περάστε σε πρακτική δράση, για εσάς τους φιλόδοξους ανοίγεται δίοδος επαγγελματικής βελτίωσης. Σήμερα θα έχετε επικοινωνιακό ενδιαφέρον για διαφόρων ειδών συζητήσεις, φιλοσοφικές, επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας, εκδηλωτική η στάση σας, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε με καινούργια άτομα και να επεκταθείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Συγκαταβατική στάση θα κρατήσετε σε συγκεκριμένο οικογενειακό σας ζήτημα, θα αποφύγετε τις εντάσεις.

Ταύροι

Χαλαρότητα θα υπάρξει στις ενέργειες σας θα φανείτε ενθουσιώδεις, αποφύγετε τάσεις ανυπομονησίας. Η δοτικότητα σας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας, το κλίμα θα είναι ομαδικό και συνεργάσιμο. Παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, κατασταλάξτε στις απόψεις και στις βλέψεις σας, μην παγιδευτείτε στα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και ενδυνάμωση δεσμών. Σήμερα με συμφιλιωτική κατάληξη θα κλείσει ένα ζήτημα κόντρας, η δυναμική και προσγειωμένη σας στάση θα καταφέρει να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δοθεί λύση. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, προσπαθήστε να οργανώσετε τις κινήσεις σας για θέματα που αφορούν τη μελλοντική σας εξέλιξη.

Advertisements

Δίδυμοι 

Σήμερα θα εμβαθύνετε στις καταστάσεις και στα συναισθήματα, θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε και να καταλάβετε. Βαρύτητα θα δώσετε στην εξέλιξη των σχέσεων σας, θα αναζητήσετε εποικοδομητική συνεργασία, ειλικρίνεια, και εμπιστοσύνη. Οξυδέρκεια και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας επαφές, όσο και στις προσωπικές. Θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον, από τη στάση σας θα λείπουν τα ξεσπάσματα και τα αλλοπρόσαλλα σκαμπανέβασμα. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε στις περιπτώσεις που υπάρχουν κενά ή μπερδεμένα σημεία, μιλήστε με ευθύτητα και ειλικρίνεια αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από άσκοπους προβληματισμούς ή αβάσιμες αμφιβολίες.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε, να ξεκαθαρίσετε και να συζητήσετε προκειμένου να λυθούν μπερδεμένες ή στενάχωρες καταστάσεις. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, αξιοποιήστε το προαίσθημα σας, διατηρήστε την ευδιαθεσία που θα νιώσετε. Η στάση που θα έχετε σχετικά με ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα φέρει λύση άμεση, θα ανανεωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και σε κοντινά οικογενειακά σας πρόσωπα αδέλφια ή γονείς. Ευχάριστη πρόταση θα ακούσετε, δώστε θετική απάντηση το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Σχετικά με οικονομικά ζητήματα προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη υποχρεώσεις και οφειλές, εξισορροπήστε έσοδα με έξοδα. Δημιουργική θα είναι η σκέψη σας αυτό που θα θελήσετε θα είναι να διαμορφωθούν οι συνθήκες κατά τέτοιο τρόπο που να μπορείτε να προγραμματίσετε και να σταθεροποιηθείτε.

Λέων

Advertisements

Η διάθεση σας θα είναι ήρεμη και συγκαταβατική, συνεργάσιμοι θα φανείτε στον εργασιακό σας χώρο, θα καταφέρετε να ενσωματωθείτε και να δουλέψετε μεθοδικά με κοινό σκοπό. Καταλαγιάσει η ορμητικότητα σας, εξασθενούν οι επιθετικές ή οι σκληρά μαχόμενες αντιδράσεις σας, δεν θα υπάρξει ανταγωνιστικότητα στις ενέργειες σας. Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, υποχωρεί ο κάθετος ρεαλισμός, θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε προσωπικές εξομολογήσεις, θα είστε σε θέση να μιλήσετε γι αυτό που αισθάνεστε και επιθυμείτε, δεν θα συγκαλύψετε ούτε θα καμουφλάρετε τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας, θα ενωθείτε ακόμα περισσότερο.

Παρθένος

Συνεννόηση και ομαλότητα θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, θα είστε εφοδιασμένοι με κατανόηση και διαλλακτικότητα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Με φιλικά και οικογενειακά άτομα οι συζητήσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη , οι μεταξύ σας κουβέντες θα είναι ειλικρινείς, θα εστιάσετε στα πραγματικά αισθήματα. Σε θέματα που εμφανίζετε αναποφασιστικότητα ζυγίστε τις καταστάσεις για να είστε σε θέση να κάνετε σωστές επιλογές. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης μη φανείτε υπερβολικά ενθουσιώδεις, η στάση σας θα πρέπει να είναι ώριμη και προσγειωμένη. Βάλτε σε πρόγραμμα τακτοποίησης τους λογαριασμούς σας, μην αμελήσετε τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, σκεφτείτε προνοητικά.

Ζυγός

Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, περιορίστε τάσεις αναποφασιστικότητας. Προσπαθήστε να ανασυγκροτηθείτε, διορατικός και ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα πρέπει είναι πρακτικές σταθερές και όχι σπασμωδικές. Σας δίνω τη συμβουλή να μην τρενάρετε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, κλείστε τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες θα υπάρξει θετική κατάληξη. Σε περίπτωση που διατυπώσετε καινούργιες ιδέες θα λάβετε ενδιαφέρον και ανταπόκριση, οι επιδόσεις σας θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν, ενθαρρυντική θα είναι η κριτική που θα κάνουν για τις ικανότητες σας. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Προχωρήστε στις προτάσεις που σκέπτεστε είτε αυτές αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε τον προσωπικό. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε κάλεσμα που θα σας χαροποιήσει.

Advertisements

Σκορπιός

Σήμερα θα λείψουν οι εντάσεις, στο εργασιακό σας περιβάλλον θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και δημιουργικής συνεννόησης, οι διπλωματικές σας ενέργειες θα αποτρέψουν διαθέσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Ευνοϊκά γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, ίσως να πάρετε την απόφαση να βάλετε σε πρόγραμμα εξόφλησης τυχόν δάνεια ή όφειλες. Σήμερα θα βρείτε ηρεμία και ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον, συναντήσεις και επαφές με τα κοντινά σας πρόσωπα θα σας στηρίξουν και θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Η θετική σας διάθεση θα δώσει ώθηση σε θέματα συμφιλιώσεων, θα καταφέρετε να επιτύχετε αποκατάσταση σχέσεων. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επενδύσεις τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές, περάστε σε άμεσες πράξεις, μην αφήστε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Προσιτή και εύθυμη θα είναι η στάση σας, σήμερα θα εκπέμπετε δεκτικότητα και θετική ενέργεια. Η έντονη κοινωνική σας διάθεση δε θα σας αφήσει να κλειστείτε στο εαυτό σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε το σπίτι σας, να το κάνετε, οι προτάσεις σας θα γίνουν όλες αποδεκτές. Σήμερα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, να συμπονέσετε και να συμπαρασταθείτε. Στις εργασιακές σας υποθέσεις προσπαθήστε να φανείτε πρακτικοί και αποτελεσματικοί, σας δίνω τη συμβουλή να μην αναβάλετε ή ακυρώσετε. Βάλτε φρένο στις αρνητικές σκέψεις θα είναι λάθος αν μεγαλοποιήσετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις θα υπάρχει κίνδυνος λανθασμένης αξιολόγησης, φανείτε συνετοί στα έξοδα σας.

Αιγόκερως

Ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως ευκολόπιστοι, έντονος θα είναι ο ενθουσιασμός σας, προσοχή σε ρίσκα και βεβιασμένες πρωτοβουλίες, μην αφήσετε στην άκρη τον ρεαλισμό σας. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, αν θελήσετε να επεκτείνετε τις γνωριμίες σας θα τα καταφέρετε, πλησιάστε και προσεγγίστε. Προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις και αντιθέσεις, διατηρήστε την εσωτερική σας ισορροπία. Στις δυσκολίες σας και στα τυχόν εμπόδια καλό θα είναι να σκεφτείτε μεθοδικά, αν κινηθείτε με ορθολογισμό θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο λύσης ή αντιμετώπισης, προσοχή γιατί σήμερα η παρορμητικότητα και η βιασύνη θα σας στοιχίσουν. Τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα οικογενειακά σας, σε ζητήματα που χρειάζονται οριστικές τακτοποιήσεις θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά, ίσως να χρειαστούν έξυπνοι συμβιβασμοί.

Υδροχόος

Ενισχυμένη θα είναι η διορατικότητα σας, οξυδερκείς θα είναι οι πνευματικές σας ικανότητες. Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό και σωστό, κινηθείτε με βάση το προαίσθημα σας, κρατήστε σε ισορροπία συναίσθημα και λογική. Οι αντιδράσεις σας θα είναι ήπιες, η στάση σας θα είναι δυναμική και απελευθερωμένη, θα θελήσετε να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο. Δεν θα λείψουν οι πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς, σήμερα θα συμπονέσετε, θα κατανοήσετε και θα στηρίξετε άτομα που χρειάζονται την βοήθεια σας. Κάποιοι από εσάς ίσως να νιώσετε ανικανοποίητοι από αυτά που εισπράξατε σε συναισθηματικό επίπεδο, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, μη βιαστείτε να κατακρίνετε. Προσοχή σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, τα έξοδα σας θα πρέπει να είναι συνετά, μη ξεφύγετε από τους προϋπολογισμούς σας.

Ιχθύς

Ευνοϊκές θα είναι οι επικοινωνιακές συνθήκες, τα λόγια που θα ακούσετε θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικά, οι διάλογοι σας θα είναι εποικοδομητικοί. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενη πρόταση που θα δώσει νέα ώθηση στη δράση σας, θα είναι σωστή η επιλογή σας να την δεχτείτε με αμεσότητα χωρίς χρονοτριβές. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα θα το λάβετε, τα μαντάτα θα είναι ευχάριστα. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να μην είστε σε θέση να αποφύγετε τα διλλήματα, ενδεχομένως να νιώσετε αναποφάσιστοι. Τα προβλήματα και τις δυσκολίες χειριστείτε τα με μεθοδική υπομονή και αυτοσυγκράτηση, μη το βάλετε κάτω με το πρώτο εμπόδιο.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα