Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (07-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (07-02-2020)

Κριός

Advertisements

Προσοχή στις εσωτερικές αντιθέσεις, τα ξεσπάσματα, και τις νευρικές αντιδράσεις, χειριστείτε τις καταστάσεις με αισιόδοξη διάθεση με ψυχραιμία και με θετική σκέψη. Έντονες θα είναι οι συζητήσεις σας καλό θα είναι να αποφύγετε να παρατεντώσετε το σκοινί. Βασική σας ανάγκη θα είναι να αποδράσετε από τις πιεστικές υποχρεώσεις και τις ασφυκτικές ή ανιαρές συνθήκες. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, σήμερα δε θα θελήσετε περιορισμούς, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε διέξοδο σε συναναστροφές και παρέες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας δε θα απορρίψετε προτάσεις, θα υπάρξουν αναζωογονητικές συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεδώσετε και να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Ξεκινήστε χαλαρά τη μέρα σας, τα γεγονότα θα κυλήσουν ανάλογα με την ροη και την ώθηση που εσείς θα δώσετε.

Ταύροι

Αν είστε οξύθυμοι δυσκολίες θα έχετε στους διάλογους που θα ανοίξετε επαγγελματικούς ή προσωπικούς, προσοχή στις συζητήσεις που θα έχετε με συναδελφικά σας πρόσωπα. Για σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τα δύσκολα θέματα, μην παρασυρθείτε από θυμούς, χαλιναγωγείστε τον εκνευρισμό που θα σας προκαλέσει συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, δεν θα υπάρξει άμεση επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σας, αποφύγετε βιασύνες, άγχος και παρορμητικές αποφάσεις. Συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας θα σας οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, κινηθείτε με χαλαρότητα και αυτοσυγκράτηση.

Δίδυμοι 

Αποφύγετε πράξεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Παρορμητική θα είναι η στάση σας, καλό θα είναι να μην δώσετε υποσχέσεις, οικονομικές ή επαγγελματικές, θα προκύψουν δυσκολίες που ενδεχομένως να σας εκθέσουν. Θα σας απασχολήσει πολύ έντονα μια συζήτηση επάνω σε εργασιακό ζήτημα, για να αποφύγετε καθυστερήσεις ή διαφωνίες, καλό θα είναι να χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία και όχι με επιθετική ή ανταγωνιστική διάθεση. Προσοχή στις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, απαισιόδοξες σκέψεις ενδέχεται να κάνουν την εμφάνιση τους, παλιές απογοητεύσεις θα βγουν και πάλι στο προσκήνιο. Κάντε στην άκρη τους προβληματισμούς διαφόρων ειδών, εστιάστε στην ψυχική σας ισορροπία. Απρόβλεπτη και κάπως ανατρεπτική θα γίνει η στάση σας, καλό θα είναι στις ενέργειες σας να μην υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Σήμερα το κλίμα ενδεχομένως να μην είναι συνεννοήσιμο, οι αντιδράσεις σας θα είναι απότομες, καλό θα είναι να μην φανείτε εριστικοί. Προσοχή στις αρνητικές σκέψεις, αποφύγετε να εγκλωβιστείτε σε παρελθοντικά απογοητευτικά γεγονότα που σας δημιουργούν αναστολές και νευρικότητα. Στα επαγγελματικά σας χειριστείτε με χαλαρότητα τις καταστάσεις και τις περιπτώσεις που οι απόψεις είναι αντίθετες από τις δίκες σας. Ανοίξτε ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτική γωνία, εστιάστε στα θετικά στοιχεία. Ο συναισθηματισμός σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις ενδεχομένως να μην καταφέρετε να τις προσεγγίσετε με ισορροπημένη σκέψη. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, αν προσπαθήσετε να φανείτε φιλικοί και καταδεχτικοί θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε.

Λέων

Advertisements

Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και τις παρατραβηγμένες ενέργειες. Προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο που θα αντιδράσετε σε περίπτωση που κάποια άτομα ή καταστάσεις σας πιέσουν. Δυναμικές θα είναι οι πράξεις σας, όμως καλό θα είναι να βάλετε όρια και σταθμά για να μην δημιουργηθεί αρνητικό ή αντιμαχόμενο κλίμα. Αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή απαιτήσετε τότε ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με αντιδράσεις. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα δε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Μιλήστε στους φίλους σας, κάντε τις προτάσεις σας θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Στα οικογενειακά σας άτομα καλό θα είναι να κινηθείτε με συγκαταβατικότητα, τα παρορμητικά ή εριστικά λόγια θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Παρθένος

Οι ίδιες σας οι σκέψεις θα σας δημιουργήσουν ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης, οι εξηγήσεις που θα προσπαθήσετε να δώσετε είτε για αυτά που νιώθετε, είτε γι αυτά που συνέβηκαν, ενδεχομένως να είναι κάπως παρατραβηγμένες. Ο εκνευρισμός, ο αρνητισμός, και η αμφισβήτηση, θα κάνουν αδύναμη την κρίση σας. Καλό θα είναι να μην βγάλετε πεισματική στάση, χαλιναγωγήστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, μη μείνετε προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας εκδοχές. Αφήστε ανοιχτό ένα παράθυρο συνεννόησης, κινηθείτε συγκαταβατικά και διπλωματικά. Σας δίνω τη συμβουλή να διατηρήσετε την ανάγκη σας για φιλικές συναντήσεις και συναναστροφές, οι συνομιλίες με φίλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ορθή και αισιόδοξη σκέψη. Για προβλήματα ή για θέματα που σας βαραίνουν ψυχολογικά ακούστε και τις συμβουλές ή τις απόψεις τρίτων.

Ζυγός

Προσοχή στην παρορμητικότητα και στην ανυπομονησία σας, προσπαθήστε να κρατήσετε υπό έλεγχο τις συναισθηματικές σας εναλλαγές. Ίσως κάποιοι από εσάς να παραγκωνίσετε κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά ή που θεωρείτε πως δεν μπορούν να λυθούν από την μια στιγμή στην άλλη, κατά πάσα πιθανότητα η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη. Η διάθεση σας θα είναι αισιόδοξη ίσως και κάπως ανέμελη, θα καταφέρετε να βρείτε ψυχαγωγικούς διεξόδους. Ανάγκη σας θα είναι να βρεθείτε με φίλους, να συναναστραφείτε με αγαπημένα πρόσωπα συζητώντας για θέματα που να μπορούν να σας αποφορτίσουν και όχι να σας δημιουργήσουν επιπλέον προβληματισμούς. Ένα γεγονός θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες κλείνοντας την μέρα σας με ευχάριστη συνάντηση.

Σκορπιός

Αναστατωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, δεν θα λείψει το συμβάν που θα ανατρέψει το σκεπτικό σας. Τα γεγονότα θα σας ωθήσουν σε εσωτερική και πνευματική αναζήτηση, θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την ψυχολογία και την εσωτερική σας δύναμη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να αναποδογυρίσετε τις ίδιες σας τις απόψεις, από σήμερα θα αρχίσετε να βλέπετε με διαφορετικό μάτι πρόσωπα γεγονότα και συγκυρίες. Προσοχή στις εξάρσεις σας, θα εμφανιστείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε υποθέσεις που σας πιέζουν ψυχολογικά. Έρχονται ευνοϊκά συμβάντα ωστόσο κάποιες εσωτερικές αναστολές σας ενδέχεται να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε, κινηθείτε και προχωρήστε ανεπηρέαστοι απ παρελθοντικές καταστάσεις που σας είχαν οδηγήσει στην απογοήτευση.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Advertisements

Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να βάλτε όρια τόσο στις κουβέντες και στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε, όσο και στις πράξεις ή τις βλέψεις σας. Σήμερα θα ενθουσιαστείτε, οι επιλογές σας ίσως να σας ωθήσουν στο να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί, αποφύγετε την υπεραισιοδοξία, προσοχή στις επιπολαιότητες. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη την εσωτερική ορμητικότητα που θα δημιουργηθεί από τον έντονο ενθουσιασμό. Σε οικονομικά θέματα προσπαθήστε να διασφαλίσετε ένα σταθερό μέλλον, μη βάλετε σε κίνδυνο τα χρηματικά σας αποθέματα. Οι ιδέες σας και οι πρωτοτυπίες σας θα πρέπει να κυμαίνονται στα πλαίσια του εφικτού. Φροντίστε οι προσδοκίες οι βλέψεις και τα σχέδια σας να πατούν γερά στο έδαφος, προστατέψτε τα ήδη κεκτημένα.

Αιγόκερως

Συναισθηματικά θα είστε κάπως φορτισμένοι, ίσως οι σκέψεις σας και οι επιθυμίες σας να είναι μπερδεμένες, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε να κινηθείτε ή να αποφασίσετε. Αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε προσωπικά, η εσωτερική σας αστάθεια ενδέχεται να σας οδηγήσει σε επιλογές για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Κάντε την προσπάθεια να κρατήσετε υπό τον έλεγχο σας ορμές και αντιδράσεις, αν σκεφτείτε με ορθολογισμό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να γλυτώσετε από παρορμητικά λάθη. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα ανοιχτείτε και επικοινωνήστε, σας συμβουλεύω να μην κρατήσετε κλειστή στάση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συζητήστε το με ωριμότητα και θετική διάθεση. Μην αφήσετε καχύποπτες σκέψεις να βγάλουν τις εικασίες σας εκτός πραγματικότητας.

Υδροχόος

Σήμερα ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε και να αποδεχτείτε. Προσπαθήστε στις αντιδράσεις σας να μην υπάρχει η υπερβολή, αποφύγετε τις ακρότητες. Το μυαλό σας θα είναι στις αποδράσεις και στις ριζοσπαστικές αλλαγές, είναι πολύ πιθανόν να προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες που μέχρι τώρα ούτε καν τις είχατε σκεφτεί. Η ανάγκη σας για ένταση και ζωτικότητα θα σας δώσει το έναυσμα να πάρετε ριζικές αποφάσεις τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά. Δεν αποκλείεται να κλείσετε οριστικά την πόρτα σε πρόσωπα και καταστάσεις που κόβουν την ορμή σας και σας καθιστούν στάσιμους. Ξεκινάτε νέα αρχή, αποκτάτε διαφορετική αντιμετώπιση, ο χειρισμός σας θα είναι άμεσος. Σε θέματα οικονομικά καλό θα είναι να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό, σας συμβουλεύω να μην ρισκάρετε.

Ιχθύς

Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε προσγειωμένα με σκέψη και μέθοδο, μην παρασυρθείτε από την ανυπομονησία ή τον ενθουσιασμό που ενδεχομένως να σας διακατέχει. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και ερεθίσματα εκνευρισμού, στοχεύστε στο να δοθούν πρακτικές και οριστικές λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που από καιρό εκκρεμούν, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αναβολές δώστε την απαιτουμένη σημασία. Στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή θα απομακρυνθείτε από ανιαρές καταστάσεις, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε συμβάντα που να μπορούν να σας αναζωογονήσουν. Ίσως να θελήσετε να κάνετε ένα ταξιδάκι απόδρασης ή να συναναστραφείτε με καινούργια πρόσωπα, διεισδύστε σε νέους κοινωνικούς κύκλους που να μπορούν να διεγείρουν το ενδιαφέρον σας. Απελευθερώστε τις διαθέσεις σας, δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με δραστηριότερες που σας ηρεμούν.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα