Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (31-01-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (31-01-2020)

Κριός

Αν βάλετε σε τάξη σκέψεις, υποχρεώσεις και ευθύνες θα καταφέρετε να ρεγουλάρετε το άγχος σας και να κινηθείτε αποτελεσματικά. Σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε την αντιδραστικότητα, φανείτε συζητήσιμοι με ισορροπημένη διάθεση, μη τρενάρετε καταστάσεις που δεν έχουν ουσιαστικό λόγο υπόστασης. Σε θέματα που υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες προσπαθήστε να βρείτε τη μέση λύση για να κλείσουν τα αρνητικά ζητήματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε αστοχίες που προκληθήκαν από παρορμητικά λόγια και αντιδραστικές πράξεις. Εσείς που είστε τσακωμένοι με κάποιο φιλικό ή συναδερφικό σας άτομο σήμερα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για αναθεωρήσεις απόψεων. Σκεφτείτε ώριμα, αντικειμενικά και λογικά, η ειλικρίνεια σας θα εκτιμηθεί, στοχεύστε στα πρακτικά αποτελέσματα.

 

Ταύρος

Σκεφτείτε και πράξετε σε ρεαλιστικό πλαίσιο, φροντίστε οι επιδιώξεις και οι στόχοι σας να είναι εφικτοί, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής. Ενδέχεται οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι καθοδηγούμενες από το πάθος και το πείσμα, προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, ελλοχεύει κίνδυνος η παρόρμηση σας να σας οδηγήσει σε πεισματικές ενέργειες που δε θα σας βγουν σε καλό. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να πράξετε υπό θυμό ή απογοήτευση, ελέγξετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα κυρίως σε θέματα που θα έχουν επίπτωση στη μελλοντική σας πορεία. Σε κοινωνικό επίπεδο, θα είστε επικοινωνιακοί, θα έχετε αποκαλυπτικές διαθέσεις, οι προσεγγίσεις σας θα είναι αυθόρμητες. Εσείς που έχετε εντάσεις μέσα στην οικογένεια σας, κρατήστε στάση συγκαταβατική, μόνο έτσι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε αδιέξοδες καταστάσεις.

 

Advertisements

Δίδυμοι 

Περιορίστε τις πράξεις ή τις επιλογές αβέβαιης κατάληξης, αναζητήστε σταθερότητα επαγγελματική και οικονομική. Θα σας κουράσουν τα σκαμπανεβάσματα, καλό θα είναι να μην δώσετε τροφή στις ανασφάλειες και στο άγχος σας. Σας συμβουλεύω για την ώρα να αφήσετε στην άκρη τις ριψοκίνδυνες κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, στην προκειμένη φάση ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό αποφεύγοντας τα επικίνδυνα άλματα. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν εσωτερική πίεση και στρες. Απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας επικοινωνιακή στάση θα κρατήσετε, συζητήστε και ξεκαθαρίστε. Εσείς που νιώθετε κουρασμένοι ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας αποφορτίζουν από τις καθημερινές έγνοιες.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Το άγχος θα είναι αρνητικός παράγοντας σε περιπτώσεις που χρειαστεί να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Προσπαθήστε οι ενέργειες σας να είναι μεθοδικές, οι βλέψεις σας άμεσες και σοβαρές. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να εστιάσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες, επικεντρωθείτε στην ουσία και στη μελλοντική εξέλιξη. Τις καθημερινές σας υποθέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές καλό θα ένια να τις χειριστείτε με πρακτικότητα και ορθολογισμό. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα νέων συνεργασιών, κοινωνική θα κάνει τη στάση σας. Σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις που απαιτείται άμεση λύση μην αφήσετε το συναίσθημα να υπερισχύσει της λογικής, οι σκέψεις σας θα πρέπει να βασίζονται στα πραγματικά γεγονότα. Οι αρνητικά φορτισμένοι διασκεδάστε, κοινωνικοποιηθείτε, και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν.

Advertisements

Λέων

Ανασυγκροτηθείτε και διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, σε εργασιακά ζητήματα στόχους και επιδιώξεις σας δίνω τη συμβουλή να μην κάνετε πίσω, μπορεί να χρειαστεί να κοπιάσετε για να φτάσετε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να προκύψουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, από την μια θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε από την άλλη όμως σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις ίσως να υπάρξουν τάσεις φυγής. Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, δεν είναι ανάγκη να αγχωθείτε θα υπάρχει χρόνος για να απαντήσετε όταν θα νιώθετε έτοιμοι. Στις διαφόρων ειδών επαφές σας επαγγελματικές ή οικογενειακές, προσοχή στη στάση σας αποφύγετε τις έντονες αντιδράσεις , προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα. Κάποια θέματα θα χρειαστούν υπομονή, μη βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα.

Παρθένος

Φανείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις, βάλτε στόχο να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και συνεργάτες σας. Σας δίνω τη συμβουλή να παραμείνετε σταθεροί στους επαγγελματικούς σας στόχους, μην αφήσετε τις καθυστερήσεις ή τις μικρό απογοητεύσεις να σας αλλάξουν διαθέσεις και βλέψεις. Αν στις συνομιλίες σας διατηρήσετε κλίμα ηρεμίας και συγκατάβασης θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη. Εποικοδομητικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, κλείνουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Θα δοθούν εξηγήσεις, θα καταλάβετε και θα είστε σε θέση να δικαιολογήσετε.

Ζυγός

Advertisements

Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να τρενάρετε κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές σας υποθέσεις, ίσως να μην νιώσετε έτοιμοι για ριζικές αποφάσεις ή να θεωρήσετε πως χρόνος δεν είναι σωστός για διεκπεραιώσεις. Σε θέματα που η θετική τους εξέλιξη στηρίζεται στην επικοινωνιακή τακτική θα καταφέρετε να κινηθείτε με διαλλακτική και συνεννοήσιμη διάθεση. Τις απόψεις σας θα τις εκφράσετε με ελευθερία λόγου, τα λόγια σας θα είναι απελευθερωμένα, δεν θα φοβηθείτε το ενδεχόμενο τις απόρριψης ή της αντίδρασης. Πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε εμπιστοσύνη στις πνευματικές σας ικανότητες, διορατικότητα και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σε ζητήματα που χρειάζονται λύσεις ή αλλαγές θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία αρκεί να δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, μην κρατήσετε αδιάφορη στάση.

Σκορπιός

Οργανώστε τις κινήσεις σας, εντείνετε τις προσπάθειες σας, σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Εσείς που θα πάρετε την απόφαση να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε χρηματικά κέρδη θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Κινηθείτε οργανωμένα, ενημερωθείτε για τα ενδεχόμενα, στηριχτείτε σε συμβουλές και υποδείξεις αρμόδιων ατόμων Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε αποκαλύψεις που ενδεχομένως να σας εκπλήξουν, κάτι θα διαπιστώσετε που θα σας βοηθήσει να αντιληφτείτε τις καταστάσεις από διαφορετική πλέον οπτική. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα ανοιχτούν ειλικρινείς συζητήσεις θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξακριβώσετε και να κατανοήσετε. Σκεφτείτε προστατευτικά και προνοητικά, στοχεύστε στην εξασφάλιση και στο σταθερό μέλλον.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αδρανήσετε, ωστόσο θα πρέπει οι πράξεις σας να είναι μεθοδικές και όχι παρατραβηγμένες ή υποκινούμενες από τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Βασική σας ανάγκη θα είναι να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα, στόχος σας θα είναι πάση θυσία να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, όμως προσοχή θα ελλοχεύει κίνδυνος να πέσετε σε υπερβολές. Αν προβείτε σε προτάσεις ο τρόπος σας δεν θα πρέπει να είναι καταπιεστικός ή απαιτητικός, προσοχή στις επαφές σας με πρόσωπα που προσπαθείτε να τα κρατήσετε υπό τον έλεγχος σας. Στον οικογενειακό σας τομέα η εξέλιξη των γεγονότων θα δημιουργήσει άνοιγμα για λύσιμο προβλημάτων, η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική. Σε ζήτημα που έχετε αμφιβολίες σας δίνω τη συμβουλή να μη βιαστείτε να βγάλετε τελεσίδικα συμπεράσματα.

Αιγόκερως

Διατηρήστε τη σοβαρότητα σας, δώστε μεγάλη προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσετε αποφύγετε τις βεβιασμένες ενέργειες. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας απασχολήσουν συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματική διάθεση. Δυναμική θα είναι η στάση σας, κυνηγήστε την άνοδο και καταξίωση, αν στόχος σας είναι η βελτίωση θα ανοιχτεί η δίοδος που θα σας βοηθήσει να δώσετε ώθηση στις εξελίξεις. Κλείνουν εμπόδια σχετικά με οικονομικά σας ζητήματα καταφθάνουν χρηματικές απολαβές, θετική κατάληξη θα έχουν οι δοσοληψίες σας. Η επενδυτική ιδέα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι διορατική και έξυπνη, εφαρμόστε την άφοβα. Εσείς οι απογοητευμένοι που νιώθετε πως αποτύχατε αποβάλλετε τον αρνητισμό, αποκτήστε καινούργιες μελλοντικές βλέψεις, ανανεώστε τα πλάνα σας.

Υδροχόος

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας, τα καλά κόποις κτώνται. Δεν θα πρέπει να κινηθείτε επιπόλαια σε θέματα που αφορούν χρηματικά ποσά και έντονα ρίσκα, φανείτε σταθεροί και μεθοδικοί. Οι παρορμητικές ενέργειες θα σας στοιχίσουν, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε, να βρεθείτε με κόσμο, οι απελευθερωμένες σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις προσέγγισης. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας δημιουργεί εντάσεις ή ψυχολογικές πιέσεις. Προσπαθήστε τα λόγια και οι πράξεις σας να έχουν ξεκάθαρες βλέψεις, αποφύγετε κουβέντες που θα μπορούν να παρεξηγηθούν.

Ιχθύς

Αποφύγετε τις αόριστες σκέψεις μη μπερδέψετε το μυαλό σας και στο τέλος αδρανήσετε. Αξιοποιήστε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας σας, βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις. Τα γεγονότα θα δώσουν ώθηση στα επαγγελματικά σας ζητήματα, έρχονται συμβάντα που θα ανοίξουν δίοδο νέων συνεργασιών. Θα λάβετε πρόταση που θα αποτελέσει για εσάς μεγάλη πρόκληση, καλό θα είναι να αρπάξετε την ευκαιρία και να μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη, βάλτε φρένο στις ανασταλτικές θεωρίες. Σας συμβουλεύω να τολμήσετε να δοκιμάσετε ή να ρισκάρετε προμηνύονται θετικές εξελίξεις. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια, η διάθεση σας θα είναι κοινωνική, σε επαφή θα ‘ρθείτε με καινούργια πρόσωπα, εκφράστε σκέψεις και ιδέες.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα