Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-01-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-01-2020)

Κριός

Advertisements

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ηρεμήσετε και να χαλαρώστε. Θετική θα είναι διάθεση σας και η σκέψη σας, θα βρείτε τρόπο να απεγκλωβιστείτε συναισθηματικά από παρελθοντικές απογοητεύσεις ή αποτυχίες. Θα έχετε τη δύναμη να εκτοπίσετε τις αρνητικές εικασίες, οι φιλικές προτάσεις θα καταφέρουν να σας αποφορτίσουν, εστιάστε στην ψυχαγωγία σας. Αν είχατε προσφάτως παρεξηγηθεί ή διαφωνήσει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο θα μιλήσετε και θα συζητήσετε μέσα σε κλίμα συμφιλίωσης, θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις που θα φέρουν κατανόηση. Στον οικογενειακό σας τομέα ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει κοντά με άτομο που συχνά πυκνά οι απόψεις σας αντικρούονται, αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να βρείτε δίοδο συνεννόησης. Σήμερα οι επαφές σας θα είναι ευχάριστες και εποικοδομητικές, οι συναντήσεις σας θα κυλήσουν ομαλά.

Ταύρος

Η αισιοδοξία θα είναι αυτή που θα καθοδηγεί τις ενέργειες σας, σήμερα θα νιώσετε απελευθερωμένοι από συναισθηματικούς φραγμούς, με όποιον συνομιλήσετε δεν θα κρύψετε τις διαθέσεις σας, θα φανερώσετε σκέψεις, θα προχωρήσετε σε προτάσεις. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, δημιουργικές θα είναι κάποιες συγκεκριμένες ιδέες σας, η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένη κατάληξη. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε. Ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπα με τα όποια θα ανοίξετε συζητήσεις που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά. Σήμερα στις συνομιλίες σας δε θα υπάρξει αρνητική διάθεση, θα είναι καλή μέρα για εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα.

Δίδυμοι 

Αεράτος και άνετος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, κοινωνικότητα και φιλική διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ορεξάτοι για τολμηρές συζητήσεις. Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε δύσκολα θέματα, οι εξηγήσεις που θα δώσετε και ο τρόπος που θα χειριστείτε την αρνητική κριτική ή επιρροή θα βάλουν στη σωστή τους θέση ανθρώπους που προσπαθούν να σας κατευθύνουν. Ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική σας άνοδο, αποδεχτή θα γίνει μια πρόταση σας θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση της. Με ένα ευχάριστο γεγονός θα κλείσει η μέρα σας, συνάντηση με συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αναπτερωθείτε και να αναζητήσετε νέες διεξόδους ψυχικής απόδρασης.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Προσπαθήστε να αδειάσετε το μυαλό σας από προβληματισμούς και σκέψεις, εσείς που έχετε να διεκπεραιώσετε εργασίες σε συγκεκριμένο χρόνο δε θα πρέπει να αφήσετε την πίεση και το στρες να σας καταβάλει. Σήμερα θα επικεντρωθείτε σε θέματα που να μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και ψυχολογική ισορροπία. Αρνητική θα είναι η διάθεση σας για ανάληψη παράτολμων ρίσκων, κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που σας προκαλούν σκαμπανεβάσματα και έκρυθμες καταστάσεις. Η παρέμβαση σας σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα αποδειχθεί ευεργετική, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει την συνεννόηση και την ηρεμία. Με αγάπη και ενδιαφέρον θα προσφέρετε την φροντίδα σας σε πρόσωπα που ξέρετε πως την χρειάζονται.

Λέων

Advertisements

Θετικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα θελήσετε να αναζωογονηθείτε, να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε. Μια πρόταση που θα λάβετε ή που εσείς θα κάνετε, θα καταφέρει να σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις έγνοιες και τις υποθέσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Ένα γεγονός που θα προκύψει θα έχει θετική κατάληξη, ενδεχομένως να σας φέρει καινούργιο επικοινωνιακό άνοιγμα με πρόσωπο που θέλετε να αποκτήσετε στενές και συστηματικές επαφές. Αυξημένα θα είναι τα έξοδα σας, προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας και η σκέψη σας ίσως να μην καταφέρετε να λύσετε δύσκολα θέματα που αφορούν εσάς και κάποια συγκεκριμένα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Παρθένος

Σήμερα οι επαφές που θα έχετε θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας και τον θετικό τρόπο σκέψης σας. Δεν αποκλείεται να συναντηθείτε με πρόσωπα που είχατε πολύ καιρό να δείτε, ανανεώνονται παλιές σχέσεις. Καταφθάνει θετική απάντηση σε μια πρόταση σας, θα πάρετε χαρά που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, μην ανακόψετε τον ενθουσιασμό σας. Εσείς που έχετε άμεση ανάγκη την ανανέωση μην κλειστείτε ούτε στο σπίτι σας ούτε στον εαυτό σας, κοινωνικοποιηθείτε, δραστηριοποιηθείτε και τολμήστε να προσεγγίσετε. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε κοινωνικά και σε άλλους κύκλους γνωριμιών, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα που κάποια από αυτά δεν θα μείνουν μόνο σε πλαίσιο φιλικό. Κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας θα έχετε ανοίγματα άμεσης εξέλιξης, αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες.

Ζυγός

Θα υπάρξουν προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα δεδομένα της καθημερινότητας σας, θα διασκεδάσετε και θα ξεδώσετε. Στις επαφές σας και στις συναντήσεις σας θα υπάρξει άνοιγμα για συναισθηματικές συζητήσεις, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για προσωπικούς διαλόγους και εξωτερικεύσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε ή διαφωνήσατε μέσα σε κλίμα έντασης, έρχεται λύση παρεξήγησης, ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε και να συνυπάρξετε πλέον με συνεννόηση. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, τα καινούργια άτομα που θα γνωρίσετε θα είστε σε θέση να τα αξιολογήσετε και να τα κρίνετε με σωστή αντίληψη, δεν θα πέσει έξω η διαίσθηση σας. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα η στάση σας θα είναι θετική και δεχτική, δε θα υπάρξουν συγκρούσεις.

Σκορπιός

Η έντονη διαίσθηση σας θα δώσει διάσταση στις πνευματικές σας ικανότητες, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά. Σήμερα οι θετικές σας διαθέσεις θα απελευθερώσουν την αισιοδοξία σας, έκταση θα έχει ο οραματισμός σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, πρόσωπο που εμπιστεύεται τις ικανότητες σας θα σας δώσει το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα απουσιάζουν τα σκαμπανεβάσματα, οι απόψεις και οι επιθυμίες θα είναι σταθερές. Οι φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις σταθεροποιούνται και ισορροπούν, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές. Κοινωνική και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, οι προτάσεις σας θα βρουν θετικές απαντήσεις.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Advertisements

Σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα μπορούσατε να ανανεώσετε την ψυχολογία σας και περάστε σε άμεσες προτάσεις. Πλησιάστε, προσεγγίστε και προτείνετε, αποδοχή θα βρουν οι προτάσεις σας, θα είστε σε θέση να ασκήσετε θετική επιρροή. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κάνετε μια εκδρομή ή να βγείτε από τα καθιερωμένα δρομολόγια σας. Εσείς οι πιεσμένοι κοινωνικοποιηθείτε, συναναστραφείτε με φίλους και πρόσωπα που ξέρετε πως μπορούν να σας υποστηρίξουν συναισθηματικά. Θα είστε εξοπλισμένοι με θετική ενέργεια και αισιοδοξία, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για ευχάριστες και ανέμελες συζητήσεις. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τα εριστικά σχόλια, δεν θα θελήσετε να δημιουργήσετε εκνευρισμούς, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η συναισθηματική αρμονία.

Αιγόκερως

Με ήρεμη και χαλαρή διάθεση θα σκεφτείτε τα θέματα που σας προβληματίζουν, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αγχωμένες αποφάσεις και επιλογές. Διαφοροποιείτε τα πλάνα σας, θα δώσετε μια δημιουργική έκταση στις επιθυμίες σας, οι κινήσεις σας θα είναι συγκρατημένες. Η αντίληψη σας θα είναι σωστή, θα είστε σε θέση να προνοήσετε και να προφυλαχτείτε, δεν πρόκειται να την πατήσετε λόγω εντόνου ενθουσιασμού. Θα βρείτε τρόπο να ελέγξετε την ορμητικότητα σας, εμπιστευτείτε άφοβα το ένστικτο και τις διανοητικές σας ικανότητες. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα φέρει αλλαγές στις βλέψεις σας, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, θα βγουν στην επιφάνεια συμβάντα και καταστάσεις που ενδεχομένως να ωθήσουν τη σκέψη σας προς άλλη κατεύθυνση.

Υδροχόος

Σήμερα θα συναναστραφείτε, θα συναντηθείτε και θα διασκεδάσετε. Θα έχετε την ανάγκη να προβείτε σε απελευθερωμένες ενέργειες απ αυτές που τονώνουν τις διαθέσεις και τις σχέσεις. Σε κάποια συγκεκριμένα θέματα προσέγγισης αυτή τη φορά δε θα αναστείλουν τη δράση σας εσωτερικές φοβίες ή αναστολές. Σωστή θα είναι η αντίληψη σας, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, με έξυπνο τρόπο θα περάσετε σε άμεσες ενέργειες. Εσείς που θέλετε να βγείτε από τα προκαθορισμένα, δεν θα φανείτε διστακτικοί στο καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει συμπάθεια και διάθεση για επικοινωνία, θα δοθεί έκταση στις προσωπικές σας επαφές.

Ιχθύς

Δεν θα ξοδέψετε τον χρόνο σας κυνηγώντας το αβέβαιο ή το αόριστο, ανάγκη σας θα είναι να αποφορτιστείτε, να ξεφύγετε από καταστάσεις άγχους και πίεσης. Σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και στα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα δείξετε ενδιαφέρον σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα. Στόχος σας θα είναι οι ενέργειες με ανανεωτική κατάληξη, θα αναζητήσετε ανέμελες επαφές και στιγμές. Ένα πρόσωπο θα σας βοηθήσει με τις γνωριμίες που θα έχει να εισχωρήσετε σε καινούργιο κοινωνικό κύκλο. Σε θέματα που ρίχνουν την ψυχολογία σας θα είστε σε θέση να βρειτε πρακτικές λύσεις, τακτοποιείτε ζητήματα και εκκρεμότητες στις προσωπικές σας σχέσεις. Συναισθηματικά σταθεροποιήστε και κατασταλάζετε, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν την ισορροπία, την ασφάλεια και το δημιουργικό αποτέλεσμα.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα