Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-01-2020)

Ζώδια: Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-01-2020)

Κριός

Advertisements

Ένα είδος εσωτερικής ενδοσκόπησης θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις καταστάσεις, νέες ιδέες θα εμφανιστούν στο σκεπτικό σας, θα αλλάξετε στόχους και προτεραιότητες. Τώρα θα είστε ενισχυμένοι με ισχυρή θέληση, σοβαρότητα και αιχμηρή αντίληψη. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για επαγγελματική βελτίωση, η εργατικότητα και η υπευθυνότητα σας θα βρουν την αναγνώριση που σας αξίζει. Θα αποκτήσετε τη διάθεση για κινήσεις εποικοδομητικές, θα αποφύγετε προχειρότητες και μισές λύσεις. Μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον κατόπιν συζήτησης οι απαντήσεις που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας και τις οικονομικές σας βλέψεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε, αποφύγετε τις παθιασμένες ενέργειες, σε οικογενειακά ζητήματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση.

Ταύρος

Σε επαγγελματικά ζητήματα θετικό αποτέλεσμα θα έχει η επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε, η μεθοδικότητα σας θα πιάσει τόπο. Προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε μέσα σε ελεγχόμενο πλαίσιο, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από το πάθος και την εσωτερική σας ένταση. Δυνατή θα είναι η διαίσθηση σας, θα είστε εξοπλισμένοι με διορατικότητα και σωστή αντίληψη, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να μην προσκολληθείτε με εμμονή στις εκδοχές και στις εικασίες σας. Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει βάσεις σταθερές, σας προτρέπω να δεχτείτε τη συνεργασία που θα σας προτείνει. Δυναμική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα καταφέρετε να αποφύγετε τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, σε ισορροπία θα κρατήσετε την παρορμητικότητα σας.

Δίδυμοι 

Ο δυναμισμός σας θα βγάλει στην επιφάνεια την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Παίρνετε οριστικές αποφάσεις σχετικά με κάποιες σοβαρές επαγγελματικές σας υποθέσεις. Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις καλό θα είναι να μην φανείτε ανυποχώρητοι κινηθείτε διπλωματικά. Τα σωστά σας επιχειρήματα εποικοδομητικούς θα κάνουν τους διαλόγους σας, σε περιπτώσεις αντιπαραθέσεων προσπαθήστε να αποφύγετε το παθιασμένο πείσμα. Για εσάς που δεν είστε ικανοποιημένοι με τις εργασίες σας συνθήκες, επικεντρωθείτε στις αλλαγές που θέλετε να φέρετε, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, δείξτε ενδιαφέρον στα οικογενειακά σας πρόσωπα, σας δίνω τη συμβουλή να μην δείξετε αδιαφορία σε θέματα που από καιρό θα έπρεπε να τα είχατε ξεκαθαρίσει.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Σήμερα προσοχή να μην κοντραριστείτε με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν ή να σας καθοδηγήσουν. Από την άλλη πλευρά αν εσείς θελήσετε να επιβληθείτε, είτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, είτε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο και τη συμπεριφορά σας. Σας συμβουλεύω να τηρήσετε μεθοδική τακτική, καλό θα είναι να μην βγάλετε απαιτητικό ύφος. Αποφύγετε την ανυπομονησία ή την εκκεντρικότητα, θα υπάρξει ο κίνδυνος να πέσετε σε επιπολαιότητες. Στην παρούσα φάση θα πρέπει κινηθείτε με χαλαρότητα, περιορίστε τάσεις άγχους, μη γίνετε υποχείριο συναισθηματικών εξάρσεων. Στο κλείσιμο της μέρας θα προκύψει ενδιαφέρουσα συνάντηση, αισιόδοξα λόγια θα ανανεώσουν τον εσωτερικό σας κόσμο, επιλέξτε να ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα.

Λέων

Advertisements

Προσοχή στις παθιασμένες ενέργειες ή αντιδράσεις, σε θέματα διεκδικήσεων αποφύγετε την επίμονη προσπάθεια. Περιορισμένη θα είναι η ανεκτικότητα σας, σε εξουσιαστικές διαθέσεις τρίτων θα βγάλετε έντονο αρνητισμό. Θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει, κρατήστε απόσταση από καταστάσεις που σας δημιουργούν εκνευρισμό ή σας θέτουν όρους. Η εσωτερική αναστάτωση που θα σας διακατέχει θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες σκοτεινές σας σκέψεις, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους υποσυνείδητες φοβίες, καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε εκδοχές αρνητικές ή απαισιόδοξες. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να βρεθείτε με φίλους, συναναστραφείτε με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Αλλάξτε τις δραστηριότητες σας, σας δίνω τη συμβουλή να κάνετε την προσπάθεια να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις συναισθηματικές ή υλικές.

Παρθένος

Σήμερα θα αναλύσετε τις καταστάσεις, θα εισχωρήσετε στα γεγονότα, απεγκλωβίζεστε από ασφυκτικά δεδομένα, θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τις ανασφάλειες σας. Έρχονται αλλαγές στις προσωπικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες, ίσως να αποκτήσετε καινούργια αναζωογονητικά χόμπι. Σε εργασιακά θέματα κάποιες νέες προσπάθειες που θα κάνετε θα βρουν την καρποφορία που επιθυμείτε, έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας. Σχετικά με μια οικονομική σας υπόθεση θα συμβεί απρόσμενο γεγονός, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας. Διατυπώστε προτάσεις και ιδέες το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Σε θέματα διαφωνιών και εντάσεων βρίσκετε λύσεις, ισορροπούν οι επαφές σας με γονείς και αδέλφια. Στον κοινωνικό σας τομέα, η στάση σας ίσως να είναι λίγο κλειστή, δείξτε εμπιστοσύνη, αποβάλετε την καχυποψία.

Ζυγός

Σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, οι συζητήσεις σας θα είναι δυναμικές και ουσιαστικές, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε σε περίπτωση που υπάρξουν εργασιακές αντιπαραθέσεις. Θα περάσουν οι δικές σας απόψεις, δείξτε εμπιστοσύνη στη δυναμική του λόγου σας, θα έχει τη δυνατότητα να πείσετε και να επηρεάσετε. Εστιάστε στην εργασιακή σας εξέλιξη θα έχετε τη διάθεση και την ευκαιρία να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση. Οξυδέρκεια θα σας διακρίνει με μεθοδικότητα και επιμονή θα χειριστείτε κάποια δύσκολα θέματα, θετική κατάληξη θα έχει μια κίνηση σας σχετικά με οικονομική διεκδίκηση ή συμφωνία. Αυτοπεποίθηση , αυτοσυγκράτηση και σύνεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, ωστόσο προσοχή στις διαστάσεις της καχυποψίας σας κυρίως σε θέματα προσωπικά.

Σκορπιός

Αισιοδοξία, ψυχική δύναμη, και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, παράλληλα η κοφτερή σας αντίληψη δε θα σας αφήσει να παραπλανηθείτε από πρόσωπα ή θολές καταστάσεις. Αυτά που θα σας πουν ή θα σας υποσχεθούν θα είστε σε θέση να τα σκεφτείτε βασιζόμενοι στη λογική. Στηριχτείτε στη διαίσθηση και στο ένστικτο σας, η συναισθηματική σας αντίληψη θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές και ενθαρρυντικά γεγονότα που θα σας ωθήσουν σε σοβαρές αποφάσεις, θα διαφοροποιήσετε καταστάσεις και θα αναζωογονηθείτε. Θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε την ένταση των αισθημάτων σας καλό θα είναι να αποφύγετε το πείσμα και τις αλλοπρόσαλλες αντιθέσεις. Κοινωνικοποιηθείτε, μιλήστε με φίλους, συζητήστε για ανέμελα θέματα.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Advertisements

Η οπτική γωνία με την οποία θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε επιθυμίες, σκέψεις και στόχους, σήμερα θα κινηθείτε και θα ερμηνεύσετε με ορθολογισμό. Με τις σταθερές και τεκμηριωμένες σας απόψεις θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, για εσάς που βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας ανοίγεται νέα προοπτική, σας παροτρύνω να τη δεχτείτε χωρίς ενδοιασμούς. Ευχάριστες θα είναι οι κοινωνικές σας συναναστροφές, οι επαφές σας θα είναι αισιόδοξες, θα ανανεωθείτε συναισθηματικά και ψυχολογικά. Σε περίπτωση που θέλετε να καλέσετε ή να προτείνετε, κάντε τις προτάσεις σας θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση.

Αιγόκερως

Ο χειρισμός των καθημερινών σας υποθέσεων θα είναι μετρημένος και ώριμος, θα λείψουν οι υπερβολές. Τα χρηματικά ποσά που θα λάβετε θα είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε με οργανωτική διάθεση. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα, δεν θα υπάρξουν επικίνδυνα ρίσκα, πρόσφορο έδαφος θα βρειτε για αλλαγές όρων και για διαπραγματεύσεις επάνω σε νεες βάσεις. Εσείς που αναζητάτε νέο ξεκίνημα ή κάποια νέα ευκαιρία να είστε σίγουροι πως θα τη βρείτε μπροστά σας, μην αφήσετε κανένα γεγονός αναξιοποίητο. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο επαγγελματικής συνεργασίας, θα υπάρξει προοπτική σταθερής εξέλιξης.

Υδροχόος

Εσείς που βρίσκεστε σε αμφιβολίες προσοχή στις έκταση των εικασιών σας, καλό θα είναι να μην εστιάσετε σε σκοτεινές ή καχύποπτες σκέψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε τον αρνητισμό, θετική εξέλιξη θα δοθεί τόσο στα προσωπικά σας ζητήματα όσο και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα υπάρξει συνεννόηση και ξεκαθαρίσματα με λόγια ειλικρίνειας. Έρχονται εξηγήσεις και εξακριβώσεις, λύνονται προβλήματα, οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτικό πεδίο. Για όσους αναζητάτε νέα εργασία θετική απάντηση θα λάβετε σε κινήσεις που είχατε την προηγούμενη περίοδο. Στις οικογενειακές σας συναντήσεις προσπαθήστε να μην βαρύνετε το κλίμα, αν υπάρχουν εντάσεις και διαφορές δεν θα πρέπει να μεγαλοποιήσετε τις καταστάσεις. Φροντίστε για την ψυχαγωγία σας, ασχοληθείτε με χόμπι και κοινωνικές δραστηριότητες.

Ιχθύς

Εσείς που στοχεύετε στην επαγγελματική βελτίωση οι εξελίξεις θα σας ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές που θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σας. Προχωρήστε σε ανάληψη πρωτοβουλιών, οι δημιουργικές σας προτάσεις θα βρουν το ενδιαφέρον που αναμένετε. Με οξυδέρκεια και διαίσθηση θα είστε εξοπλισμένοι, οι επαφές σας θα είναι εποικοδομητικές και προσοδοφόρες, θα έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε συζητήσεις θετικής κατάληξης. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, κινηθείτε αποφασιστικά ωστόσο αποφύγετε τα σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας, προσοχή σε τάσεις εσωστρέφειας. Επικοινωνήστε με τα αγαπητά σας άτομα, εσείς που έχετε πεσμένη διάθεση ανοιχτείτε και μιλήστε ξεκάθαρα, τα λόγια και οι συμβουλές που θα ακούσετε θα σας ενθαρρύνουν.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα