Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-01-2020)

Κριός

Καθαρό θα είναι σήμερα το μυαλό σας, διορατική η σκέψη σας, προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις ή διεκδικήσεις θα υπάρξει επιτυχία. Τώρα θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε επίμαχα ζητήματα, θα κερδίσετε την εκτίμηση κάποιων προσώπων γεγονός που θα ανεβάσει το επαγγελματικό σας γόητρο. Σήμερα θα είστε σε θέση να κλείσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές ή ∈ρωτικές, ο έλεγχος των εξελίξεων περνά στα χέρια σας, μη διστάσετε να προτείνετε αυτό που σκέπτεστε.

Ταύρος

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες, έρχονται τυχερά ανοίγματα. Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις. Εκφράστε σκέψεις ή ιδέες. Θα είστε εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις. Στα ∈ρωτικά σας απρόοπτο τηλεφώνημα θα δημιουργήσει προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά.

Advertisements

Δίδυμοι 

Ώριμες και εποικοδομητικές θα είναι οι προτάσεις σας, θα βρείτε τον σωστό τρόπο να εκφραστείτε και να επηρεάσετε. Ο συναισθηματικός σας κόσμος ναι μεν θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, θα απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Στα ∈ρωτικά σας, ένα πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας καλέσει σε προσωπικό ραντεβού, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση.

Καρκίνος

Σήμερα ίσως να μην καταφέρετε να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, οι ανασφάλειες σας θα κατασκευάσουν σενάρια και εκδοχές βασιζόμενες στην αρνητική όψη των καταστάσεων. Λύνονται παρεξηγήσεις, θα αποσυρθούν τα άστοχα ή άδικα σχόλια, στον εργασιακό σας τομέα επέρχεται ισορροπία. Στα ∈ρωτικά σας κατόπιν έντονης και τολμηρής συζήτησης θα προκύψει θετικό κλείσιμο ∈ρωτικής υπόθεσης, έρχεται επανασύνδεση σε περίπτωση χωρισμού.

Advertisements

Λέων

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές κακές ιστορίες, να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις και να περάσετε σε ένα ολοκαίνουργιο στάδιο ζωής και εξέλιξης. Για εσάς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, η επαγγελματική πρόταση που θα σας κάνουν θα είναι ιδιαιτέρως τυχερή, θα καταφέρετε να βρείτε σταθερή δουλειά με ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές. Απρόσμενη επίσκεψη ενός συγκεκριμένου προσώπου καθώς και μια αποκαλυπτική μεταξύ σας συζήτηση, θα αλλάξει δεδομένα και συνθήκες ανοίγοντας νέο ορίζοντα στην ∈ρωτική σας πορεία.

Παρθένος

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με σαφήνεια, οι τεκμηριωμένες απόψεις σας θα λύσουν παρεξηγήσεις. Η ∈ρωτική γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας φέρει γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να βάλετε σε προτεραιότητα τις ∈ρωτικές σας υποθέσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα γνωρίσετε μέσω φιλικών σας ατόμων, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από την ∈ρωτική σας στασιμότητα. Για τους ∈ρωτικά μπερδεμένους έρχονται ξεκαθαρίσματα ενδεχομένως και επανασυνδέσεις.

Ζυγός

Advertisements

Απαισιοδοξίες και προκαταλήψεις θα φέρουν δυσκολία στην επικοινωνία σας σήμερα, ενδέχεται να εμφανιστείτε δύσκαμπτοι, φοβικοί ίσως και αδιάλλακτοι. Για την ώρα σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε οικονομικές συμφωνίες. Στα ∈ρωτικά σας, θα υπάρξει γεγονός-έκπληξη, κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, έρχονται συμβάντα που θα φέρουν ευχάριστες ∈ρωτικές αλλαγές. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ∈ρωτευτείτε ξαφνικά και απρόσμενα.

Σκορπιός

Απαισιόδοξη θα είναι η στάση σας φίλοι μου. Προσοχή στις συναισθηματικές εξαρτήσεις και τα ψυχικά αδιέξοδα, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα χωρίς υπερβολές ή αδυναμίες.  Για να γλυτώσετε παγίδες του μυαλού καλό θα είναι να μην το ρίξετε σε απαισιόδοξες σκέψεις, μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων. Δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα έχει θερμές και ευγενικές διαθέσεις που θα είναι στο χέρι σας να μετατραπούν σε ∈ρωτικές βλέψεις.

Τοξότης

Σήμερα θα βρείτε εργασία εσείς που από καιρό έχετε χάσει την δουλειά σας. Καταφθάνει ικανοποιητική επαγγελματική πρόταση, θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε σε μια τάξη και σειρά τα οικονομικά σας. Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει. Στα ∈ρωτικά σας αν είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε, αμοιβαία θα είναι η έλξη ανάμεσα σε εσάς και το ιδιαιτέρως συμπαθητικό πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Αιγόκερως

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βρείτε εκτίμηση και εμπιστοσύνη τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις ∈ρωτικές. Η στάση σας κυρίως σε εργασιακά θέματα θα είναι ώριμη και δημιουργική, θα καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία ανοιχτές υποθέσεις. Επιφυλακτικοί θα είστε στις αλλαγές και στα καινούργια οικονομικά ανοίγματα. Στον ∈ρωτικό σας τομέα δεν αποκλείεται σε επαγγελματικό χώρο να γνωριστείτε με άτομο, που οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα αποκτήσουν ∈ρωτικό ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Σήμερα θα κυνηγήσετε με μεθοδική τακτική στόχους και επιθυμίες, δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας, πρακτικές οι ενέργειες σας. Σήμερα θα επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας σκοπούς καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, με σοβαρό και ώριμο σκεπτικό θα επανεξετάσετε προοπτικές και ενδεχόμενα. Απρόσμενο και ευχάριστο ∈ρωτικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε πράξεις οριστικής κατάληξης. Ένα καινούργιο άτομο θα κάνει την εμφάνιση του, για εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα είναι πολύ καλή ευκαιρία.

Ιχθύς

Ίσως να βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες υποσυνείδητες ή συνειδητές. Θα καταβάλετε προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο,  η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά, θα βρείτε τελικά την άκρη του νήματος δίνοντας λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα. Στα ∈ρωτικά σας θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας, ενδέχεται να δοθούν νέες υποσχέσεις που θα έχετε τη δύναμη να τις τηρήσετε.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα