Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (05-01-2020)

Κριός

Advertisements

Τη σημερινή μέρα, η διάθεσή σας θα είναι στα ύψη. Θα κάνετε πράγματα που αγαπάτε για να κυλήσει ήρεμα η μέρα σας. Ακόμα, κάτι συναρπαστικό μπορεί να γίνει. Μπορεί να σας κάνει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο μια έκπληξη, η οποία θα σας μείνει αξέχαστη και θα σας γεμίσει με καινούριες, συγκινητικές αναμνήσεις. Κάποιες συζητήσεις με άτομα ψηλά ιστάμενα μέσα από τη δουλειά σας, θα σας ωφελήσουν.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα κυλήσει πολύ όμορφα για εσάς. Θα έχετε όρεξη για περιπέτειες και όχι μονό. Μπορεί ένα άτομο από το παρελθόν σας να σας εμφανιστεί από το πουθενά. Μπορεί να κλειστείτε στο καβούκι σας και να αναρωτηθείτε για το μέλλον σας. Αδειάστε το μυαλό σας από πράγματα που σας βαραίνουν, πάρτε μια βαθιά ανάσα και προχωρήστε δυναμικά.

Δίδυμοι 

Take a break! Χρειάζεστε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε αυτό το διάστημα ιδιαίτερα στην επαγγελματικό τομέα. Θα κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε και που περιμένατε τόσο καιρό να πραγματοποιηθούν. Αφήστε τα δύσκολα για τους άλλους και χαλαρώστε όπως εσείς ξέρετε. Πιθανόν να έχετε πολύ μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους, που θα σας ανεβάσουν κοινωνικά, αλλά και ψυχολογικά.

Καρκίνος

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα σήμερα στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας επαφές, που μπορείτε όμως να ρυθμίσετε και να διεκπεραιώσετε στο ακέραιο, γι’ αυτό χρειάζεται ψυχραιμία και ορθολογισμός για να απομακρύνετε τα σκαμπανεβάσματα και τις παρεξηγήσεις. Η ∈ρωτική σας ζωή, μπορεί να εμφανίσει μια αστάθεια και μια ανισορροπία, αλλά αυτό είναι κάτι που επηρεάζεται από την αμηχανία, το άγχος και τους δισταγμούς σας, παρά από ουσιαστικά διλήμματα με το ταίρι σας.

Λέων

Advertisements

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, γι’ αυτό φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε και να πάρετε τα πάνω σας. Ακόμη, μπορεί να έχετε μια επικοινωνία με άτομα κύρους ή με τους συνεργάτες σας για τη δουλειά που τους παραδίνετε. Μπορεί να σας κάνει μια απίθανη έκπληξη ο ∈ρωτας της ζωής σας ή να βρεθείτε με έναν φίλο από τα παλιά.

Παρθένος

Ας είσαστε σήμερα σε ετοιμότητα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, η αστρολογική όψη της ημέρας σας ανοίγει τον δρόμο, για να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να τις μεταμορφώσετε σε επιτυχημένες φιλοδοξίες και στόχους. Αναγνωρίστε στο πρόσωπο του άλλου σας μισού την αδελφή ψυχή που λαχταράτε, δείχνοντας με πράξεις πως ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες και τις ανάγκες του δεσμού σας, σταθείτε στο πλευρό της σχέσης σας με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια.

Ζυγός

Σήμερα τονίζεται η γοητεία σας και είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θα γίνετε περισσότερο ∈ρωτικοί και θα βάλετε… βρώμικα πράγματα στο μυαλό σας. Έχετε έντονα συναισθήματα και μπορείτε να ασκήσετε ακαταμάχητη έλξη σε κάποιον που αρέσετε. Εκπέμπετε ένα μυστήριο και αυτό αρέσει πολύ στους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα, είναι κατάλληλη για να δείξετε τα βαθύτερα αισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε αυτούς που αγαπάτε. Θα ονειροπολείτε και το μυαλό σας θα ταξιδέψει σε φανταστικούς κόσμους. Αν είστε σε διάσταση με το ταίρι σας, αυτή η χρονική περίοδος θα σας βοηθήσει να ξανακερδίσετε χαμένη σχέση σας. Καλό θα ήταν να ακούσετε τη γνώμη και τις απόψεις του περιβάλλοντός σας. Έτσι, θα μπορέσετε να λύσετε προβλήματα που έχετε αυτόν τον καιρό.

Τοξότης

Advertisements

Σήμερα θα κάνετε καινούργια ξεκινήματα με τον/την σύντροφό σας, για να έρθετε πιο κοντά. Αυτό θα σας ανεβάσει πολύ ψυχολογικά και τους δυο και θα σας κάνει να αγαπηθείτε σαν την πρώτη φορά. Μια ξαφνική συνάντηση θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε με ένα φίλο από τα παλιά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, μάλλον δεν θα έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή.

Αιγόκερως

Οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην δουλειά σας, δεν είναι καθόλου άσχημες, και αυτό το γεγονός σας δίνει φτερά για να επικεντρωθείτε περισσότερο στις δοκιμασμένες σχέσεις σας με αγαπημένα άτομα και φίλους, πολύ δε περισσότερο στον ∈ρωτικό σας σύντροφο, που το τελευταίο διάστημα ίσως σας έχει βάλει σε σκέψεις για πιθανές περιπέτειες που εξαλείφονται, αν εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας και αν λειτουργήσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στα ∈ρωτικά σας ταλέντα.

Υδροχόος

Ρυθμίστε πρακτικά και οικονομικά θέματα σήμερα που θα σας ανοίξουν τον δρόμο για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με τον ∈ρωτικό σας σύντροφο, για να αποβάλλετε από το περιβάλλον σας καταστάσεις και άτομα που δεν θέλουν το καλό σας, για να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στην συναισθηματική σας ζωή, βάζοντας τα θεμέλια και τις σταθερές βάσεις για ευχάριστες εξελίξεις στην σχέση σας, πάντα όμως με νηφάλια και ήρεμη διάθεση.

Ιχθύς

Τη σημερινή μέρα, θα ονειροπολείτε πολύ στην εργασία σας. Το μυαλό σας, σας παρασύρει σε κόσμους που τους φτιάχνετε με γνώμονα τη φαντασία σας. Θα σκέπτεστε… απαγορευμένες απολαύσεις όσοι είστε σε σχέση. Κινηθείτε έξυπνα με τα δικά σας βήματα και μονό η καρδιά θα σας οδηγήσει εκεί που πραγματικά πρέπει. Ακόμη, θα σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη από άτομο που δεν περιμένετε.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα