Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-12-2019)

Κριός

Ευρηματική σκέψη και εμφάνιση νέων ιδεών θα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά σας. Θα είστε ενισχυμένοι με σταθερή θέληση για δράση, η αισιοδοξία που θα νιώσετε θα αποτρέψει τυχόν αναστολές. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κερδίσετε αυτό στο οποίο θα στοχεύσετε, τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ∈ρωτικά. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποκαλύψει τα ∈ρωτικά αισθήματα που τρέφει για εσάς, δεν αποκλείεται να ξαφνιαστείτε.

Ταύρος

Σήμερα μάλλον δε θα έχετε διάθεση για εργασία ή για επαγγελματικές έγνοιες. Οι διαθέσεις σας θα είναι κοινωνικές, η όψη σας ιδιαιτέρως ∈ρωτική, οι πράξεις σας θα τείνουν στην καλοπέραση και όχι στους προβληματισμούς. Ενδεχομένως να σας κυριεύσει μια ελαφριά μυστικοπάθεια, ωστόσο ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό πρόσωπο θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, θα καταφέρει να σας κάνει να του ανοιχτείτε συναισθηματικά.

Advertisements

Δίδυμοι 

Περιορισμένη θα είναι η ζωτικότητα σας, την εμφάνιση τους θα κάνουν ανασταλτικές σκέψεις, ίσως να είναι κάπως ενοχική η στάση σας. Η σημερινή αστρολογική όψη θα καταφέρει να σας αλλάξει τη διάθεση, ευχάριστα τηλεφωνήματα και αποκαλυπτικές πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να δείτε τις εξελίξεις με αισιοδοξία. Πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι θα σας προτείνει συνάντηση, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας τα μπερδεμένα σημεία.

Καρκίνος

Η σημερινή αστρολογική όψη θα αναθερμάνει παλιές σχέσεις, επαγγελματικές ή ∈ρωτικές. Έρχονται ευχάριστα συμβάντα, με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσουν οι συνομιλίες σας. Σήμερα προτεραιότητα θα δώσετε στα ∈ρωτικά σας ζητήματα και όχι τόσο στα επαγγελματικά, θα έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με αγαπητά σας άτομα συγγενικά ή φιλικά, δε θα απορρίψετε προτάσεις για συναντήσεις. Για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σας δοθεί ευκαιρία σχέσης με άτομο που θα αισθανθείτε έντονη και αμοιβαία έλξη.

Advertisements

Λέων

Η μέρα ίσως να σας δημιουργήσει τάσεις μοναχικότητας, όχι όμως με την έννοια της μοναξιάς, αλλά με την έννοια της ανάγκης για εσωτερική ηρεμία. Θα επιλέξετε να βρεθείτε με πρόσωπα που αγαπάτε και νιώθετε πραγματική οικειότητα, που σημαίνει πως θα απορρίψετε παρέες ανθρώπων που δε σας γεμίζουν συναισθηματικά. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει ιδιαιτέρως θερμούς και συγκαταβατικούς με το ταίρι σας, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι φανείτε δεχτικοί στο ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Παρθένος

Σήμερα ενδεχομένως να εμφανιστούν μικρό εμπόδια που θα ανατρέψουν ή θα καθυστερήσουν για λίγο τα σχέδια σας, ίσως να χρειαστεί να ακυρώσετε κάτι που έχετε κανονίσει, ωστόσο δε θα υπάρξει κάποια μεγάλη απογοήτευση. Έρχεται θετική αλλαγή στον ∈ρωτικό σας τομέα, ένα συμβάν θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες ∈ρωτικές προοπτικές, δεν αποκλείεται να αφορά ζήτημα επανασύνδεσης.

Ζυγός

Advertisements

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, η στάση σας θα είναι κοινωνική, εύστοχη θα είναι η τακτική προσέγγισης σας. Σήμερα επιθυμία σας θα είναι να μείνετε  μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό, θα συνδεθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας. Σε πολύ κοντινό φιλικό σας άτομο θα βρείτε την συναισθηματική κατανόηση που χρειάζεστε. Στον ∈ρωτικό σας τομέα, θα υπάρξει πρόσωπο που θα ανταποκριθεί στο θερμό σας ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Η μέρα ίσως να σας φέρει μια ελαφριά αδράνεια, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε ∈ρωτικά. Θα είναι κάπως περιορισμένη η διάθεση σας να κυνηγήσετε, θα προτιμήσετε να ακολουθήσετε την ροη των γεγονότων έτσι όπως αυτή έρχεται, χωρίς να έχετε όρεξη για διεκδικήσεις και αλλαγές. Αποφύγετε στάση απάθειας ή αδιαφορίας ως προς το ∈ρωτικό σας ταίρι, θα υπάρξει κίνδυνος παρερμηνεύσεων. Δεχτείτε πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη!

Τοξότης

Έρχονται νέα ανοίγματα επικοινωνίας με φίλους, συνεργάτες και ∈ρωτικά πρόσωπα. Διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα προχωρήσουν ομαλά και θα καταλήξουν υπέρ σας δίνοντας σας την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα. Καινούργιες ιδέες και νέες σκέψεις θα καταφέρουν να υλοποιηθούν, επιτυχία θα βρει ένας συγκεκριμένος σας στόχος. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, προσεγγίσετε και εκδηλωθείτε, καταφθάνει γνωριμία πολλά υποσχόμενη.

Αιγόκερως

Ίσως να έχετε την τάση να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας. Θα σας παροτρύνω να ακούσετε την συμβουλή που θα σας δώσει πολύ κοντινό σας πρόσωπο, θα αποδειχτεί πολύτιμη και θα δώσει λύση σε έναν συναισθηματικό κόμπο, που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε στον εαυτό σας. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, μια αποκαλυπτική συζήτηση με το αγαπημένο σας ταίρι θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, τερματίζουν οι αυταπάτες.

Υδροχόος

Σε εργασιακά θέματα θα εμφανιστούν στο σκεπτικό σας νέες ιδέες και εμπνευσμένοι τρόποι συνεργασίας. Καλό θα είναι να μην εξαντλήσετε τις πνευματικές σας ικανότητες και τις σωματικές σας αντοχές, βρείτε χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση. Πείτε ναι στην πρόταση για φιλική έξοδο, θα ανανεωθεί η διάθεση σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ∈ρωτικής γνωριμίας. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, απρόσμενα γεγονότα θα σας αναζωογονήσουν.

Ιχθύς

Ίσως να νιώσετε δυσαρεστημένοι με τις επαγγελματικές ή εργασιακές σας συνθήκες, δε θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις. Θα εμφανιστούν ανοίγματα, έρχονται θετικά γεγονότα, καλό θα είναι να έχετε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς χρειάζεστε στη ζωή σας. Ένα ∈ρωτικό πρόσωπο καταφθάνει με σοβαρή πρόταση, αν την δεχτείτε, τότε δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να καταλήξετε σε δεσμευτική σχέση.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα