Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-12-2019)

Κριός

Σχεδιάστε προσεκτικά σήμερα τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, μην βιάζεστε να αποκομίσετε τα οφέλη από τους κόπους και τις προσπάθειές σας, αν δεν προγραμματίσετε και αν δεν οργανώσετε με μελετημένες κινήσεις και επιλογές τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Κάτι πολύ όμορφο και τρυφερό αρχίζει στην συναισθηματική σας ζωή, εκμεταλλευτείτε την γοητεία σας, μην πιστεύετε σε ψευδαισθήσεις και κάλπικους όρκους, η μοίρα σας στέλνει πρόσωπο που μπορεί να καλύψει τις ∈ρωτικές σας ανάγκες.

Ταύρος

Ξεφύγετε σήμερα από την ρουτίνα της καθημερινότητας, οι ευκαιρίες για να βρείτε μια λύση στα επαγγελματικά σας μπορεί να μην απεριόριστες, είναι όμως κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας, γι’ αυτό μην κωλυσιεργείτε να κάνετε τις σωστές επιλογές στα προβλήματα που σας βασανίζουν. Κρατήστε όσο μπορείτε περισσότερο την ψυχραιμία σας στην ∈ρωτική σας ζωή, μην αρπάζεστε με το παραμικρό με το ταίρι σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας έρμαιο μιας αμφίρροπης κατάστασης που διαιωνίζεται.

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι, είναι μια εξαιρετική μέρα για σας, που καλείστε να δημιουργήσετε ζεστή και εποικοδομητική επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, να διαπραγματευτείτε μια σημαντική συμφωνία, ενώ παράλληλα να επαναφέρετε την ισορροπία στην προσωπική σας ζωή. Η ∈ρωτική σας ενέργεια είναι στο ζενίθ, για το λόγο αυτό όσοι από σας είστε ζευγαρωμένοι, δείξτε την αγάπη σας στο ταίρι σας, οι δε αδέσμευτοι ανταποκριθείτε τρυφερά στο φλερτ μιας νέας γνωριμίας.

Καρκίνος

Εμπιστευτείτε τις δονήσεις των πλανητών σήμερα, για να βάλετε τάξη στην δουλειά σας, δίνοντας προτεραιότητα στα επείγοντα και σημαντικά θέματα που ταλαιπωρούν την καθημερινότητά σας. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την οικογένεια και τον ∈ρωτικό σας σύντροφο, η σημερινή μέρα ανοίγει τον δρόμο για μια υπέροχη, τρυφερή μέρα με το ταίρι σας, αρκεί να επικεντρώσετε την ενέργειά σας στο πάθος και την απόλυτη αφοσίωση.

Advertisements

Λέων

Φανείτε δυναμικοί και τολμηροί σήμερα, η πλανητική διάταξη επιτάσσει και επιβάλλει να πάρετε τα πράγματα που σας απασχολούν στα χέρια σας, επιδιώκοντας να μπει οριστικό τέλος στις δυσκολίες και τα προβλήματα της δουλειάς σας και της κοινωνικής σας ζωής, με θετικό για σας αποτέλεσμα. Μην αφήνετε την αλαζονεία και τον εγωισμό σας να παρασύρουν την καρδιά σας σε μια δυνατή σύγκρουση με το ταίρι σας, εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα να εκφραστείτε ήπια και τρυφερά στον δεσμό σας.

Παρθένος

Ανοίξτε τα μάτια σας στις διαφορετικές αλήθειες που μπορεί σήμερα να σας παρασύρουν θετικά σε ένα ταξίδι συζητήσεων και ξεκαθαρισμάτων στον επαγγελματικό χώρο που κινείσθε, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Μην γίνεστε κτητικοί και απότομοι με το ταίρι σας, χαρίστε στον εαυτό σας και την σχέση σας, την αίσθηση της ξεγνοιασιάς και της ευχαρίστησης, με ζεστή και ρομαντική διάθεση, αποφεύγοντας την παγίδα ενός καβγά.

Ζυγός

Advertisements

Αποστασιοποιηθείτε λίγο από τα δρώμενα σήμερα και ρίξτε την προσοχή και τον ενδιαφέρον σας στον εαυτό σας, στο άγχος και τα νεύρα σας, γιατί είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε μια αρμονική και ισορροπημένη ατμόσφαιρα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Ξεχάστε για λίγο τις κόντρες και τις εντάσεις με το ταίρι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επενδύστε στα καλλιτεχνικά ταλέντα και την φλογερή σας λίμπιντο, καλλωπίστε την εμφάνιση και τον ψυχισμό σας.

Σκορπιός

Αποτιμείστε σιωπηλά σήμερα τις εκκρεμότητες και τις προκλήσεις που γυροφέρνουν την επαγγελματική σας καθημερινότητα και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, δικαιώστε τα κοντινά πρόσωπα και τους συνεργάτες σας όπου χρειάζεται, ανταμείψτε τις προσπάθειες και τους κόπους που έχετε καταβάλει, ποντάροντας σε μια καινούρια πραγματικότητα που ανατέλλει στην ζωή σας. Αγκαλιάστε με σιγουριά τον άνθρωπο που αγαπάτε, αν αισθάνεστε πως σας έχει προσφέρει τον ίδιο του τον εαυτό.

Τοξότης

Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο σκοπό και το πεπρωμένο σας διαγράφει σήμερα μια ευνοϊκή και ανατρεπτική πορεία, για να ξεπεράσετε τα σκαμπανεβάσματα και τις παρεξηγήσεις στην δουλειά και την προσωπική σας ζωή, για να κάνετε σχέδια για το κοντινό μέλλον της σχέσης σας. Αφήστε την αγάπη να σας οδηγήσει στην αγκαλιά του συντρόφου σας, χωρίς να επηρεάζεστε από τις πρόσφατες διαμάχες στον δεσμό σας.

Αιγόκερως

Διαύγεια στο νου και στις σκέψεις σας είναι απαραίτητη σήμερα, για να μπορέσετε να δείτε με διαύγεια τα πράγματα και τα θέματα που σας απασχολούν και να εξετάσετε ταυτόχρονα τις εξελίξεις από διαφορετικό μάτι. Αν σας έχει επιβαρύνει η συναισθηματική μοναξιά και η ρουτίνα της προσωπικής σας ζωής, είναι μια μέρα που μπορείτε να προσελκύσετε και να γοητέψετε το αντίθετο φύλλο, χωρίς όμως να περιμένετε σημαντικές αλλαγές από την μια στιγμή στην άλλη.

Υδροχόος

Το μόνο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να σκεφτείτε και να εξωτερικεύσετε τις μαγικές εκείνες λέξεις που θα σας οδηγήσουν στην πρόοδο και την ευημερία και θα ανοίξουν διάπλατα τις προοπτικές για θετικές και καλότυχες αλλαγές. Η ∈ρωτική σας διάθεση δυναμώνει, για αυτό το λόγο μπορείτε να εξαλείψετε με τον πιο ευνοϊκό τρόπο οποιαδήποτε σύγχυση και αντιπαλότητα έχει δημιουργηθεί με το ταίρι σας, δίχως να υπάρξουν άσχημες επιπτώσεις στην σχέση σας.

Ιχθύς

Δώστε το παρόν σε όλες εκείνες τις καταστάσεις και τα γεγονότα που σήμερα μπορούν να μεταμορφώσουν την λύπη σας σε χαρά και τις επαγγελματικές σας ανησυχίες σε ανταμοιβή και προσωπική καταξίωση, χωρίς να προβάλλετε εγωιστική και εξουσιαστική στάση στους συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα. Αν ο ∈ρωτας έχει χτυπήσει την καρδιά σας, απολαύστε στιγμές συντροφικότητας και τρυφερότητας με το ταίρι που αγαπάτε, ξορκίζοντας την ζήλεια και τις ίντριγκες των προηγούμενων ημερών.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα