Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (02-12-2019)

Κριός

Advertisements

Είναι πολύ σημαντικό να αφοσιωθείτε σήμερα στους αγαπημένους σας ανθρώπους και τους φίλους σας, για να περάσετε μια υπέροχη και τρυφερή μέρα, δίχως να σκέφτεστε τα προβλήματα, τις αναποδιές και τα διλήμματα που ταλαιπωρούν την καθημερινότητά σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο καλείστε να ισορροπήσετε τις εντάσεις και τις αψιμαχίες με τον ∈ρωτικό σας σύντροφο με διπλωματικό και τρυφερό τρόπο, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί ένα μόνιμο και επικίνδυνο χάσμα στον δεσμό σας.

Ταύρος

Αποφύγετε σήμερα να είσαστε απαιτητικοί και εξουσιαστικοί απέναντι στα προσφιλή σας άτομα και την οικογένεια, η μέρα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Είναι καιρός να περάσετε την σχέση σας σε ένα διαφορετικό, χαρούμενο επίπεδο, να αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου σας μισού, προστατεύοντας τον δεσμό σας από κακοήθη σχόλια και κακόβουλες επεμβάσεις.

Δίδυμοι

Εκφράστε τα συναισθήματά σας και τις εσωτερικές σας επιθυμίες σήμερα, χωρίς ενδοιασμούς και οπισθοχωρήσεις, συζητήστε με τους στενούς σας φίλους, έχοντας ειλικρινή και έντιμη διάθεση, μην αφήνετε την δυσπιστία και τις ανασφάλειες να αμαυρώνουν τις δοκιμασμένες, προσωπικές σας σχέσεις. Επωφεληθείτε από καινούριες γνωριμίες και νέα, ένθερμα φλερτ οι αδέσμευτοι, εξωτερικεύστε την έμφυτη ζωντάνια και την τρυφερότητά σας οι ζευγαρωμένοι στο πλευρό του ∈ρωτικού σας συντρόφου.

Καρκίνος

Η μέρα είναι σχεδόν βέβαιο πως σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους, τρυφερούς και ονειροπόλους στο πλευρό των αγαπημένων σας προσώπων και του άλλου σας μισού, ενώ την ίδια στιγμή καλείστε να προσέξετε ιδιαίτερα όσες υποσχέσεις και όρκους ακούσετε από τα χείλη του δεσμού σας, να δείξετε γενναιότητα και μεγαλοψυχία σε ένα πρόβλημα που βασανίζει την σχέση σας, απελευθερώνοντας τον ∈ρωτα και το πάθος στο ταίρι που αγαπάτε.

Λέων

Advertisements

Δεν σας απασχολεί σχεδόν τίποτα άλλο σήμερα από το να περάσετε μια υπέροχη και ευχάριστη μέρα στο πλευρό του αγαπημένου σας συντρόφου και των φίλων σας, να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε στην τρυφερή αγκαλιά του δεσμού σας, να μην σκέφτεστε τις ευθύνες και τα βάρη της καθημερινότητας, να μην ανατρέχετε στο αμφίρροπο παρελθόν και στις πληγές που υπάρχουν στην καρδιά σας, αλλά να δημιουργήσετε τις καταλληλότερες συνθήκες για μια ευτυχισμένη φυγή με το ταίρι σας.

Παρθένος

Μην υπακούτε στις συμβουλές και τις παροτρύνσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζετε τόσο καλά ή εκείνων που έχουν διαφορετικές απόψεις και ιδέες για την ζωή σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, μην επηρεάζεστε από κακόβουλα σχόλια για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, μετρήστε και ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά μιας φιλικής σας σχέσης που ίσως παραπλανά τις επιθυμίες και τα ουσιαστικά σας θέλω. Οι αδέσμευτοι γίνεστε περισσότερο δοτικοί σε ένα καινούριο φλερτ και δεκτικοί σε μια εξαιρετική γνωριμία.

Ζυγός

Σήμερα φροντίστε να κρατάτε μόνο για τον εαυτό σας τα σημαντικά και σπουδαία που σκέφτεστε για το άμεσο και βραχυπρόθεσμο μέλλον στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, προφυλάξτε τον ∈ρωτικό σας δεσμό από επικριτικά σχόλια και ανταγωνιστική διάθεση, οργανώστε μια κοντινή φυγή με τους φίλους και το ταίρι σας, συμπαρασταθείτε στα προβλήματα των άλλων, μην διογκώνετε τις καταστάσεις που συμβαίνουν στον δεσμό σας.

Σκορπιός

Η μέρα σας κινείται σε χαμηλούς τόνους και ήρεμους ρυθμούς, βρίσκεστε πολύ κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους οικείους σας, χαλαρώνετε με μια ισορροπημένη κουβέντα με το ταίρι σας, απολαμβάνετε τις απλές αλλά τόσο σημαντικές χαρές της ζωής στο πλευρό του ∈ρωτικού σας συντρόφου. Μια νέα αρχή ανατέλλει σήμερα στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, διοχετεύστε την ενέργεια και την αισθησιακή σας ορμητικότητα οι αδέσμευτοι σε ένα καινούριο, υπέροχο φλερτ.

Τοξότης

Advertisements

Είστε ικανοί σήμερα να χαρίσετε απλόχερα ότι σας ζητήσουν οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ανοίξετε με ειλικρίνεια και εντιμότητα την καρδιά σας στον ∈ρωτικό σας σύντροφο, να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον, να πάψετε να πιστεύετε σε κάλπικες υποσχέσεις και όρκους που δεν έχουν ανταπόκριση. Οι ζευγαρωμένοι ενθαρρύνετε την εξομολόγηση του άλλου σας μισού, οι αδέσμευτοι αγκαλιάζετε την φρεσκάδα ενός καινούριου ∈ρωτα.

Αιγόκερως

Μπορεί στην αρχή της ημέρας να έχετε μια περίεργη, ακραία διάθεση όσο όμως διαισθάνεστε την σιγουριά και την σταθερότητα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και την συναισθηματική σας ζωή, τόσο περισσότερο χαλαρώνετε με τα προσφιλή σας άτομα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Ανταμείβεστε με την αγάπη και την τρυφερότητα των γύρω σας και του άλλου σας μισού, διαπιστώνετε πως οι κακές στιγμές με το ταίρι σας ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Υδροχόος

Βάλτε πρώτα σε τάξη όσα σχέδια και πλάνα έχετε αρχίσει να οργανώνετε και μετά ενδιαφερθείτε για τις καινούριες ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μην αισθάνεστε αδικημένοι από τα παιχνίδια της μοίρας χωρίς να καταβάλλετε προσπάθεια και κόπο για να κατακτήσετε τα ∈ρωτικά σας όνειρα και τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Γαληνέψτε με τη τρυφερότητα του δεσμού σας, χαλαρώστε στην αγκαλιά της σχέσης σας χωρίς διλήμματα και αμφιβολίες.

Ιχθείς

Χρησιμοποιείστε σήμερα την διαίσθηση και το ένστικτό σας περισσότερο από την λογική και τον ορθολογισμό σας για να αντιμετωπίσετε θέματα και ζητήματα που αφορούν κυρίως τις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους και τον ∈ρωτικό σας σύντροφο. Ίσως δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε όλες τις επιθυμίες και τις ανάγκες των γύρω σας, ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να σας δημιουργεί τύψεις και ανασφάλειες, αλλά αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα