Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-11-2019)

Κριός

Αλλαγές θα αναζητήσετε, ανήσυχο θα είναι το πνεύμα σας. Σε ένα νέο επαγγελματικό αντικείμενο θα στοχεύσετε, τώρα διαφοροποιούνται τα σχέδια σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε την ορμητικότητα και τον αυθορμητισμό σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα φέρει αναστατώσεις στον αισθηματικό σας κόσμο, θα βγουν στην επιφάνεια συμβάντα και καταστάσεις που ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν την ανάγκη για αλλαγή ∈ρωτικής κατεύθυνσης.

Ταύρος

Σήμερα ίσως να σας προκαλέσει εκνευρισμό πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη γι’ ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους έντονους διαλόγους, καλό θα είναι να μην φανείτε υπερβολικά οξύθυμοι. Με μεθοδικότητα και συγκέντρωση θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας, οι πράξεις σας θα είναι στοχευμένες, δεν θα πέσετε σε κινήσεις σπασμωδικές ή αγχωμένες. Αλλαγή στα ∈ρωτικά σας πλάνα θα φέρει μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις.

Advertisements

Δίδυμοι

Η σημερινή αστρολογική όψη, θα δώσει ορμή και ταχύτητα στις κινήσεις σας, αυτή τη φορά θα εστιάσετε στο παρόν και όχι τόσο στο μέλλον. Δεχτείτε την νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, θα καταφέρετε να την διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν τα επαγγελματικά σας δεδομένα, καινούργιες ιδέες θα στέψουν το ενδιαφέρον σας προς νέους στόχους. Προσοχή στις συζητήσεις σας με συναδελφικά ή οικογενειακά πρόσωπα, αποφύγετε διχογνωμίες και λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Καρκίνος

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει δραστήριους και ζωτικούς ενισχύοντας τις κυνηγητικές σας τάσεις, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι προβληματισμοί ή τα διλήμματα. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, επιτυχημένη η τακτική που θα εφαρμόσετε, γι αυτό θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχος σας. Οι ∈ρωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις. Σήμερα θα λύσετε πρόβλημα που σας κυνηγά από το παρελθόν, περνάτε σε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα.

Advertisements

Λέων

Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας με έντονη την τάση για δυναμικές και ουσιαστικές επαγγελματικές διεκδικήσεις. Σωστή θα είναι η οικονομική διαχείριση που θα εφαρμόσετε, σε συνετά πλαίσια θα κινηθούν τα έξοδα σας, μια συζήτηση σχετικά με ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα θα αποδειχτεί ρίσκο αποδοτικό. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν για φιλικές εξόδους, πλησιάστε πρόσωπα που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις οικογενειακές ή ∈ρωτικές συγκρούσεις.

Παρθένος

Σήμερα θα επικεντρωθείτε στο δάσος και όχι στο δέντρο. Σημασία για εσάς θα έχει το συνολικό αποτέλεσμα γι αυτό και δεν θα ασχοληθείτε με ζητήματα που ξέρετε πως το μόνο που κάνουν, είναι να σας τρώνε απλά τον χρόνο. Σήμερα ίσως να εμφανίσετε μια τάση φυγής, θα σας κυριεύουν αισθήματα ελευθερίας, έντονη θα είναι η διάθεση σας για αποδράσεις. Μια συνάντηση και μια ευχάριστη συνομιλία με άτομο του αντιθέτου φύλου, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποδράσετε παρέα, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

Ζυγός

Advertisements

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχυθεί το πείσμα και η αγωνιστικότητα σας, ωστόσο δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί, αποφύγετε τάσεις έντονης ισχυρογνωμοσύνης. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κρατήσετε τον έλεγχο των κινήσεων σας, περιορίστε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα νιώσετε. Σε περίπτωση που σας τύχουν αναποδιές να ξέρετε πως θα είναι περαστικές γι’ αυτό μην πέσετε σε εμμονές. Ευχάριστο ∈ρωτικό γεγονός θα δώσει στην καρδιά σας πνοή χαράς και αισιοδοξίας.

Σκορπιός

Προσοχή στις επικοινωνιακές εντάσεις, αποφύγετε λεκτικές συγκρούσεις. Θα έχετε ισχυρό το πείσμα να υπερισχύσει η άποψη σας και τα επιχειρήματα σας και επειδή θα σας βγει έντονη μαχητικότητα το νου σας να μην δημιουργήσετε ρήξεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας, νέες ιδέες θα φέρει στη σκέψη σας, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε διπλούς στόχους. Ερwτισμός θα κυριαρχεί τόσο στις διαθέσεις σας όσο και στις πράξεις σας, το μυαλό σας θα είναι στις νέες ∈ρωτικές περιπέτειες και όχι σε παλιές καταστάσεις.

Τοξότης

Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να στοχεύσετε, θα είναι ανοιχτός ο δρόμος της διεκδίκησης και της επιτυχίας. Θα είστε εξοπλισμένοι με ωριμότητα, σωστή κρίση και έντονη διορατικότητα. Οι συνθήκες για σας θα είναι ευνοϊκές σε θέματα εργασίας και σε χρηματικές υποθέσεις. Αξιοποιήστε την τύχη που θα σας χαμογελάσει, περάστε σε τολμηρές διεκδικήσεις. Ερwτική και δεχτική θα είναι η στάση σας, συνάντηση θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που τρέφει ∈ρωτικό ενδιαφέρον για εσάς και εσείς για εκείνο.

Αιγόκερως

Σήμερα οι στοχευμένες σας πράξεις θα επιδράσουν θετικά πάνω σε άτομα που θέλετε να επηρεάσετε, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα εργασιακά σας δεδομένα. Ξεκαθαρίστε τις βλέψεις σας, προχωρήστε άφοβα και μην κάνετε πίσω, τώρα θα κατακτήσετε με μεθοδικό τρόπο στόχο, που είχατε βάλει εδώ και πολύ καιρό. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και η στάση σας θα είναι προσιτή. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο με θερμό ∈ρωτικό ενδιαφέρον, εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανόν να αποκτήσετε καινούργιο ∈ρωτικό ταίρι.

Υδροχόος

Σήμερα περνάτε σε νέα σχέδια και νέες κατευθύνσεις. Θα έχετε τη διάθεση να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, προσοχή όμως να μην αναλάβετε ρίσκα που ξεπερνάνε τις δυνατότητες σας υπερεκτιμώντας τις προσωπικές ικανότητες. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε ένα στενό οικογενειακό σας πρόσωπο, άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον θα στηριχτεί στη βοήθεια σας. Στον ∈ρωτικό σας τομέα, είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ∈ρωτευτείτε.

Ιχθείς

Συναισθηματικές εντάσεις και επικοινωνιακές ρήξεις θα σας προκαλέσει η αστρολογική όψη της ημέρας, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για ριζικά ξεκαθαρίσματα. Ενδεχομένως να μην καταφέρετε να αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις, ωστόσο η μέρα θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε την ολοκληρωμένη κατάληξη και να μην σταθείτε μόνο στην προσπάθεια. Αποφύγετε απαισιόδοξες σκέψεις και πεσιμιστικές τάσεις, στηριχτείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, σήμερα αν στοχεύσετε θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα