Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-11-2019)

Κριός

Advertisements

Τα πάντα μπορούν να χωρέσουν σήμερα στο πρόγραμμά σας, με την ταχύτατη φύση σας και με την καλή σας διάθεση καταφέρνετε να προσπεράσετε τις δυσκολίες και τα μπερδέματα και να κατακτήσετε τις επαγγελματικές και προσωπικές σας φιλοδοξίες. Αναδείξτε την εσωτερική λάμψη και την εξωτερική σας φωτεινότητα στους φίλους και τον ∈ρωτικό σας σύντροφο, καρπωθείτε την εκτίμηση και των σεβασμό μιας νέας γνωριμίας οι αδέσμευτοι, βάζοντας τέλος στην μοναχικότητα και την αδράνεια.

Ταύρος

Είστε σε θέση σήμερα να αλλάξετε υπέρ σας μία περίεργη κατάσταση στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και να αποκτήσετε κέρδη και καταξίωση στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Αιφνιδιάστε τους πάντες γύρω σας με την διπλωματία και τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, η αστρολογική όψη της ημέρας εξιτάρει τις ∈ρωτικές βλέψεις και την λίμπιντο σας, οι ιδιαίτερες στιγμές με το άλλο σας μισό, σας στέλνουν στον έβδομο ουρανό.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείτε να ενεργήσετε με έναν δικό σας ξεχωριστό τρόπο, να προσπαθήσετε για το καλύτερο στην επαγγελματική σας καριέρα και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, να κερδίσετε με το σπαθί σας οι αδέσμευτοι το ενδιαφέρον και την προσοχή μιας εξαιρετικής, νεογέννητης γνωριμίας. Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει την απόλυτη ικανοποίηση και την ισορροπία στην συναισθηματική σας ζωή, γαληνεύει τον δεσμό σας απ’ τις εντάσεις και τις αψιμαχίες, ηρεμεί την σχέση σας απ’ το άγχος και τις αμφιβολίες.

Καρκίνος

Πάρτε σήμερα τα ρίσκα σας σήμερα και δραστηριοποιηθείτε ενεργά με τα ενδιαφέροντά σας και τις ασχολίες σας, η αστρολογική όψη της ημέρας εφοδιάζει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή με ποικίλες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, τονώνει το πάθος και τον αισθησιασμό στον δεσμό σας. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο και να κερδίσετε το θαυμασμό μιας υπέροχης νέας γνωριμίας, την προσοχή ενός καινούριου ειδυλλίου.

Λέων

Advertisements

Η σημερινή αστρολογική όψη ενισχύει τις προσωπικές και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, ενθαρρύνει την ζωντάνια και το κέφι σας στις φιλικές παρέες και τις κοινωνικές σας συναναστροφές, επιταχύνει τις συναισθηματικές σας επιδιώξεις και τα σχέδια που κάνετε με το ταίρι σας για το άμεσο μέλλον. Ίσως χρειάζεται να πάτε ενάντια σε κάποιους συγκεκριμένους κανόνες στην ∈ρωτική σας ζωή, να διώξετε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις απ’ την σχέση σας με το ∈ρωτικό σύντροφο.

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να αναπτύξετε τις ιδέες και τα πλάνα σας για το άμεσο μέλλον στους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα και να απολαύσετε στιγμές επιτυχίες και ικανοποίησης και στην συναισθηματική σας ζωή. Μιλήστε με ειλικρίνεια και εντιμότητα με το άλλο σας μισό, προβάλλετε με συνοχή και συγκαταβατική διάθεση στο ταίρι σας, τις θέσεις και τις προτιμήσεις σας.

Ζυγός

Με τις ευχάριστες και ευνοϊκές όψεις της ημέρας με τους άλλους πλανήτες σήμερα, καταφέρνετε να διώξετε τον προβληματισμό σας και τις ανησυχίες σας από την επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα, να κάνετε σχέδια και πλάνα για το άμεσο μέλλον έχοντας στο πλευρό σας την συγκατάθεση και την εκτίμηση των αγαπημένων σας προσώπων και του ∈ρωτικού σας συντρόφου. Μην ξεφεύγετε από τα όρια και μην υπερβάλλετε στον τρόπο που εκδηλώνετε την αγάπη και το πάθος σας.

Σκορπιός

Καταφέρνετε σήμερα να κλείσετε με επιτυχία μία επαγγελματική ή οικονομική ή προσωπική συμφωνία που επιδιώκατε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, να χαμογελάσετε με ευχαρίστηση και ικανοποίηση, να γευτείτε μοναδικές στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, να πλησιάσετε το ταίρι σας με στοργική και ρομαντική διάθεση. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, γεύεστε τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον μιας υπέροχης, νέας γνωριμίας, ενός ένθερμου καινούριου ειδυλλίου.

Τοξότης

Advertisements

Νιώθετε πως έχετε καταφέρει να είσαστε καλά με τον εαυτό σας σήμερα και αισθάνεστε πανέτοιμοι για να υποδεχτείτε μια νέα εποχή στην δουλειά σας και τις προσωπικές σας επαφές με τα προσφιλή σας άτομα και τους αγαπημένους φίλους σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας και η σχέση σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, γίνεται ακόμα πιο τρυφερή και ζεστή, μια σημαντική πρόταση από το ταίρι σας αναστατώνει ευχάριστα την καρδιά σας, φέρνει χαρά στην ∈ρωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Η σημερινή αστρολογική όψη, σας προτρέπει να οργανωθείτε με μεθοδικότητα και ιδιαίτερη προσοχή στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις σας, για να καταφέρετε να ξεπεράσετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Βελτιώστε τον εαυτό σας, ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, μην αρνηθείτε μια φιλική πρόσκληση για έξοδο οι αδέσμευτοι, αγκαλιάστε τον ∈ρωτικό σας σύντροφο οι ζευγαρωμένοι με τρυφερότητα και απόλυτη στοργή.

Υδροχόος

Ντύστε την ημέρα σας με τον πληθωρικό σας χαρακτήρα και την ζωντάνια σας, τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες με το παρελθόν που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα που έχετε αφήσει ανοιχτά, κερδίστε την αποδοχή και την συμπαράσταση των οικείων σας, απολαύστε εξαιρετικές, μοναδικές στιγμές με το άλλο σας μισό. Οι αδέσμευτοι ευνοείστε για να γνωρίσετε ένα νέο ειδύλλιο, για να έρθετε πολύ κοντά με έναν καινούριο ∈ρωτα.

Ιχθείς

Η σημερινή αστρολογική όψη αναγεννά την επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα, αποτινάσσει από πάνω σας τις δυσμενείς σκέψεις και τις ανασφάλειες για την δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή, φέρνει στον δεσμό σας ισορροπία και γαλήνη, συμβιβάζει τις αντίξοες καταστάσεις που υπάρχουν με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, ενώ οι αδέσμευτοι διαθέτετε τον αισθησιασμό και το φλογερό ταμπεραμέντο για να κατακτήσετε μία νέα γνωριμία.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα