Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-2-2019)

Η διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στο 12ο  οίκο  φωτίζει αυτά που είναι καλά κρυμμένα. Οι αποκαλύψεις γίνονται ο κανόνας, το ασυνείδητο γίνεται συνείδηση. Είναι μια περίοδος βαθιάς πνευματικής μεταμόρφωσης, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι του ζωδιακού να μάθουν να εμπιστεύονται τον εαυτό τους ως τον προσωπικό τους οδηγό.

 

Ξεχασμένες αναμνήσεις απελευθερώνονται, επαναπροσδιορίζοντας τη ζωή και αξιολογώντας εκ νέου το παρελθόν, αλλάζοντας το παρόν. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή από τους Ιχθείς και εξάγωνο με την Αφροδίτη οι σκέψεις και τα πρότυπα επικοινωνίας είναι περισσότερο ιδεαλιστικά, πνευματικά, διαισθητικά, δημιουργικά, με μια μεγάλη δόση συμπόνιας και ευαισθησίας, αλλά και διπλωματίας.

 

Advertisements

ΚΡΙΟΣ
Με τη θέση του Κρόνου στο ωροσκόπιό σου καθυστερήσεις θα φέρει και πάλι η μέρα σου, με συνέπεια να δοκιμαστεί το νευρικό σου σύστημα. Κάνε υπομονή, δείξε επιμονή στις επιδιώξεις σου και όλα θα πάνε καλά. Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα δώσουν το στίγμα της μέρας. Οι αλλαγές που σκοπεύεις να κάνεις δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές, γιατί δεν θα έχουν συνέχεια. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα ουσιώδη ενδιαφέροντα, καθώς θα βρεθείς μπροστά σε κάποιο δίλημμα και θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις ζωής.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη θέση του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου η μέρα θα είναι λίγο δύσκολη με κάποια γεγονότα που ίσως σε αποσυντονίσουν. Ωστόσο δεν είναι καλή ιδέα να εγκαταλείψεις τις προσπάθειές σου. Φως στον ορίζοντα εμφανίζεται με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα ανοίξουν -χωρίς να το καταλάβεις- την πόρτα σε κάτι καινούριο στην επαγγελματική σου ζωή. Ξεκαθαρίσματα στις προτεραιότητές σου μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρει το μυαλό σου και να δεις νέες προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

 

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το εξάγωνο του Ερμή σε ευνοεί. Θα βρεις τη δύναμη να λύσεις πρόβλημα που σου δημιουργούν άγχος. Ίσως ένα περιστατικό σου παγώσει τα αισθήματα για κάποιο άτομο του στενού σου κύκλου. Απόφυγε τα πολλά λόγια και τις μη συντονισμένες ενέργειες. Απαιτήσεις που ξεπερνούν τα κοινώς αποδεκτά όρια θα σε εκνευρίσουν. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη. Η απόφαση που θα πάρεις θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μετέπειτα ζωή σου, για αυτό θα πρέπει να γίνει σε σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης από τον Ταύρο σε ευνοεί. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέου εγχειρήματος. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα δώσουν νέα τροπή στην καθημερινότητά σου. Θα βρεις τη δύναμη να λύσεις ένα πρόβλημα που σου δημιουργεί άγχος. Ίσως μια έγκριση που θα γίνει γνωστή σήμερα να αναπτερώσει το πεσμένο σου ηθικό.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

 

ΛΕΩΝ
Η σύνοδος του Πλούτωνα σε ευνοεί. Συντόνισε τις ενέργειές σου και μην σκορπάς τις δυνάμεις σου χωρίς πλάνο ή σκοπό. Είναι απλά μια ανώφελη απώλεια χρόνου και ενέργειας. Η μέρα θα φέρει ευχάριστες επαφές ή και καλά νέα που θα σου αποσπάσουν για λίγο από τα αγχωτικά σου καθήκοντα και τις καθημερινές ασχολίες. Η έλλειψη συναισθηματικής ισορροπίας σου δημιουργεί τάση για απομόνωση. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να λύσεις με αυτόν τον τρόπο κανένα από τα προβλήματα που σε απασχολούν.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

Advertisements

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τετράγωνο του Δία σου φέρνει εμπόδια. Ασχολήσου σήμερα με τον εαυτό σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σου αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνεις και σε περιμένει αρκετή δουλειά μπροστά σου. Αργά το βράδυ προσπάθησε να μη δυσαρεστήσεις κάποιον από τους συγγενείς σου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

 

ΖΥΓΟΣ
Με το εξάγωνο της Αφροδίτης να σε ευνοεί πρέπει να βάλεις τα πράγματα κάτω και να βρεις έναν τρόπο να λύσεις τις υποθέσεις που εκκρεμούν, αλλά και τις διαφορές σου με τους γύρω σου. Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα. Μην δίνεις σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και απόφυγε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοίταξε τη δουλειά σου, γιατί τα άστρα σου ανοίγουν καινούριους ορίζοντες. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου με έμφαση ή να ενεργήσεις βιαστικά!
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευνοούνται αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντί σου με τη Σελήνη στον Τοξότη. Τρεχάματα για κοινωνικά θέματα ή υποχρεώσεις σου δημιουργούν κάποια ένταση. Κάποια πράγματα όμως είναι αναγκαία. Με σκληρή δουλειά και με μεγάλη υπομονή θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Μια έξοδος με καλούς φίλους θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε γεμίσει θετική ενέργεια. Κάνε και κάτι αναζωογονητικό για τον εαυτό σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου σήμερα δείχνεις ανεκτικότητα στους γύρω σου και αποζητάς την ηρεμία! Παρά την προσπάθειά σου να γεφυρώσεις το χάσμα με το σύντροφό σου, οι προσπάθειές σου φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεσαι, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σε χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα. Κάνε μόνο καλή χρήση των δώρων του σύμπαντος.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η χιουμοριστική σου διάθεση μπορεί να παρεξηγηθεί σήμερα και από το πουθενά να ανάψει μια «φωτιά» που θα καταστρέψει μια σχέση. Το τετράγωνο του Ουρανού παρεμβάλει εμπόδια. Να είσαι προσεκτική. Αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σου. Δεν θα ωφελούσε κανέναν, εάν ξεσπάθωνες κατά τον προσφιλή σου τρόπο. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου με έμφαση ή να ενεργήσεις βιαστικά!
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου με τη θέση του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν ανανεωθείς ψυχικά. Απόφυγε τη συνεργασία με αναξιόπιστους ανθρώπους, ειδικά σήμερα, γιατί ή θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα σε ανωτέρους ή θα μπεις σε περιπέτειες χωρίς τέλος. Θα πρέπει να πάρεις αποστάσεις από κάποια γεγονότα ή πρόσωπα για να μπορέσεις να απαλλαγείς από τα βαρίδια που δεν σε αφήνουν να πας μπροστά.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μη δραματοποιείς μια κατάσταση. Μπορεί να είναι απλά μια παρεξήγηση ή να απογοητευθείς επειδή πρόσφερες περισσότερα από όσα ταιριάζουν στην περίπτωση. Πέραν αυτού, επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σου χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σου συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες. Οι απογευματινές ώρες σήμερα θα παρουσιάσουν ένταση και αρνητικό κλίμα με τη θέση των πλανητών στο ωροσκόπιό σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα