Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-11-2019)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η δυναμική σας στάση θα σας βοηθήσει να τερματίσετε αρνητικά επαγγελματικά ζητήματα, με δικές σας ενέργειες θα βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες, ουσιαστικά θα δώσετε ώθηση στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Στον ∈ρωτικό σας τομέα εσείς που προσφάτως χωρίσατε θα αναλάβετε το πρώτο βήμα, σε πρόταση που θα κάνετε στο πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι θα λάβετε άμεση και θετική απάντηση.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα είστε σε θέση να πάρετε ριζικές αποφάσεις, θα αποφύγετε τις αναβολές και τα τρεναρίσματα. Σε ∈ρωτικά και οικογενειακά ζητήματα θα καταφέρετε να ισορροπήσετε έκρυθμες καταστάσεις, οι πράξεις σας θα είναι αποφασιστικές. Σε περίπτωση που υπήρχαν τσακωμοί ή αντιπαραθέσεις τώρα θα βρεθεί η μέση οδό, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, η σκέψη σας ορθή.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ζωτικότητα, ενέργεια και νέες εκλάμψεις θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά που θα εμφανιστούν στην συμπεριφορά σας, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι προσοδοφόρες. Έρχονται χρήματα στο πορτοφόλι σας, θα είστε σε θέση να τα επενδύσετε και όχι να τα σπαταλήσετε. Στον ∈ρωτικό στα τομέα εκδηλωτικοί και ξεκάθαροι θα είστε στο ταίρι σας, με σαφήνεια θα φανερώσετε  τα αισθήματα και τις επιθυμίες σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι αστρολογικές όψεις φέρνουν απρόοπτα και θετικά ανοίγματα που θα αναζωογονήσουν αισθήσεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, αποτελεσματικοί θα είστε στην εργασία σας, θελκτικοί στο φιλικό σας περιβάλλον. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ευχάριστες ∈ρωτικές ανατροπές.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, παίρνετε απόφαση να βάλετε σε λειτουργία τα σχέδια σας, θετικές και αισιόδοξες σκέψεις θα σας ωθήσουν σε δυναμικές ενέργειες. Κάτι που έχετε σχεδιάσει μπαίνει σε πορεία υλοποίησης, καλό θα είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να αγχωθεί. Η σκέψη σας θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, δεν θα υπάρξουν  ανατολές και φοβίες, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας, επαγγελματικές και ∈ρωτικές, ένα βήμα πιο μπροστά.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι όψεις της ημέρας θα δώσουν δυναμική ώθηση στο σκεπτικό σας, φεύγουν ανασφάλειες και αναστολές. Μια συνάντηση και μια δυναμική συνομιλία θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, οι συζητήσεις σας επαγγελματικές ή ∈ρωτικές θα κλείσουν με εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Στον ∈ρωτικό σας τομέα σε τυχαία χρονική στιγμή θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας ∈ρωτικής αρχής που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, αποκτάτε νέες επιθυμίες που αυτή τη φορά θα καταφέρετε να τις εκπληρώσετε.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου Ζυγοί, οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα παραγκωνίζετε ανασφάλειες και παλιές απογοητεύσεις, θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τα γεγονότα. Δημιουργική θα είναι η νέα επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε, θα σας βοηθήσει θα ανεβείτε ψυχολογικά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες. Αξιοποιήστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού, δεν αποκλείεται να σημειωθεί έναρξη σταθερής σχέσης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν ζωντάνια στις διαθέσεις σας και στις πράξεις σας. Τα γεγονότα θα ανοίξουν δίοδο επαγγελματικής βελτίωσης, η πρόταση ενός προσώπου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Στον ∈ρωτικό σας τομέα, εσείς που είστε ήδη σε σχέση στόχο θα έχετε να βελτιώσετε τις συνθήκες του δεσμού σας. Για τους ελεύθερους, μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα σας δημιουργηθεί η διάθεση να προχωρήσετε τη ζωή σας επάνω σε διαφορετικές βάσεις, γι αυτό θα διεκδικήσετε αλλαγές τόσο επαγγελματικές όσο και ∈ρωτικές. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν, θα σας ανοίξει νέους ∈ρωτικούς δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν το άνοιγμα για αρχή καινούργιας ∈ρωτικής σχέσης. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αναλαμβάνετε ρίσκα, δραστηριοποιήστε και εξελίσσεστε. Αυτή τη φορά θα περάσετε σε άμεσες πράξεις, θα επικεντρωθείτε στα νέα ανοίγματα και στις καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Ευχάριστα μαντάτα θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα περάσετε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Στον ∈ρωτικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε ευκαιρία επανασύνδεσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με δυναμικότητα θα χειριστείτε τα συμβάντα και τα απρόσμενα γεγονότα. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως ζωτικούς, θα είστε δεχτικοί σε προτάσεις, ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, και τολμηροί στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Στον ∈ρωτικό σας τομέα, καινούργιο πρόσωπο θα προκύψει από τυχαία γνωριμία, θα ανοίξει νέο ∈ρωτικό ορίζοντα στη ζωή σας. Προμηνύεται αρχή δεσμού με άτομο που θα έχει βλέψεις σταθερές και σοβαρές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, οι όψεις της ημέρας θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς ή χρηματικούς στόχους. Θα προβείτε άμεσα στην τακτοποίηση κάποιων οικονομικών σας υποθέσεων και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία θα σας βάλει σε σκέψεις. Τολμήσετε να αναλάβετε αυτό το νέο βήμα  θα βελτιώσει κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση, θα σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Μην αφήσετε το άγχος να γίνει οδηγός των αποφάσεων σας, δράστε με αυτοπεποίθηση.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα