Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-10-2019)

Κριός

Advertisements

Οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και πρακτικές, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τα υπεροπτικά λόγια και την υπερβολική αυτοεκτίμηση. Θα νιώσετε την ανάγκη για βελτίωση, για άνοδο αλλά και για σταθερότητα, στόχος σας θα είναι το μόνιμο και όχι το εφήμερο. Σήμερα θα φανείτε εκδηλωτικοί, σήμερα θα έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση που θα ανοίξει νέες προοπτικές στην ∈ρωτική σας ζωή.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις που θα ανοίξουν δίοδο επαγγελματικής βελτίωσης. Σας δίνω τη συμβουλή να κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας, θα καταφέρετε να δώσετε οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε.

Δίδυμοι

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Για εσάς που αναζητάτε εργασία θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία. Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ∈ρωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού. Έρχονται ευχάριστες ∈ρωτικές εξελίξεις με ενδεχόμενο σταθερής σχέσης.

Καρκίνος

Σήμερα θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα βάλει σε λειτουργία τα δυναμικά σας χαρακτηριστικά, θα δραστηριοποιηθείτε με πολύ έντονους ρυθμούς. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας και θα διευρυνθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα αφήσετε τον εαυτό σας να ∈ρωτευτεί ελεύθερα χωρίς αναστολές.

Λέων

Advertisements

Έρχονται νέες επαγγελματικές ευκαιρίες!! Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Σας συμβουλεύω να δράσετε δυναμικά, αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Προσοχή σε τάσεις ανταγωνισμού και υπεροψίας. Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να περάσει στην ∈ρωτική σας ζωή καινούργιο πρόσωπο.

Παρθένος

Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο αποφύγετε τις βιασύνες και τις ανυπομονησίες, κινηθείτε συνετά, βαδίστε πατώντας γερά στο έδαφος. Ανεβασμένες θα είναι οι ∈ρωτικές σας διαθέσεις, θα γνωριστείτε με ένα καινούργιο και γοητευτικό πρόσωπο.

Ζυγός

Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εκπληρωθούν κάποια προγραμματισμένα σας σχέδια, τώρα υλοποιείτε και ολοκληρώνετε. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, βάζετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες. Στα ∈ρωτικά σας τολμηρός και εποικοδομητικός διάλογος θα φέρει επανασύνδεση σε περπτωση που υπάρχει χωρισμός.

Σκορπιός

Σήμερα τα συναισθήματα σας, θετικά ή αρνητικά, θα είναι έντονα, τόλμη και παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Χαλιναγωγείστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, καλό θα είναι να μην υπάρξει έπαρση στις εκφράσεις σας. Σήμερα θα κάνει την εμφάνιση του ένα ∈ρωτικό πρόσωπο. Αν εκδηλώσετε σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερής ∈ρωτικής σχέσης.

Τοξότης

Advertisements

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, σήμερα θα εμφανιστείτε πρακτικοί και δημιουργικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν θέλετε επανασύνδεση τότε κινηθείτε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις. Προμηνύεται νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα.

Αιγόκερως

Επαγγελματικός ζήλος θα κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να σας πιάσει η εργασιομανία σας, προσοχή στις υπερβολές. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα και σε επικοινωνιακές συνευρέσεις για λογούς επαγγελματικούς. Στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, να επεκταθείτε, να βελτιώσετε τις ικανότητες ή τις γνώσεις σας. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης. Μια εμφάνιση ελκυστικού προσώπου θα προκαλέσει ∈ρωτικό ξάφνιασμα.

Υδροχόος

Ζωτικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα σας προσφέρει μια αρκετά δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα. Θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας επαγγελματικής συνεργασίας που θα σας ανοίξει νέο ορίζοντα με δυνατές οικονομικές προοπτικές. Η σημερινή μέρα θα φέρει θερμότητα στην ∈ρωτική σας επικοινωνία, εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε και θα ∈ρωτευτείτε.

Ιχθύς

Ευνοϊκές εξελίξεις σας φέρνει η σημερινή μέρα σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα ανοίξουν προοπτική οικονομικής ανόδου. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι ετοιμαστείτε θα υπάρξει γνωριμία με ελκυστικό πρόσωπο, θα σας δοθεί ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα της ∈ρωτικής σας ζωής.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα