Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-2-2019)

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

 

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, κάντε πράγματα για εσάς και μην παγιδεύεστε σε καταστάσεις ματαιώνοντας καθετί που σας ευχαριστεί, για να μη δυσαρεστήσετε τους άλλους.

 

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ: Οριοθετήστε τις επιθυμίες σας και διεκδικήστε κάτι που εδώ και πολύ καιρό εκκρεμεί εξαιτίας κάποιων συνήθειών σας τις οποίες δεν μπορείτε να ελέγξετε, γιατί τα περιθώρια για αναβολές στενεύουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δοκιμάστε κάποιες άλλες μεθόδους που θα σας δώσουν λύσεις στις αμφιβολίες σας, αλλά σκεφτείτε τις κινήσεις σας, προτού πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

 

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματά σας, γιατί ήρθε η στιγμή να πείτε κάποια πράγματα με το όνομά τους και μη νιώθετε άσχημα για τα συναισθήματα που πηγάζουν από την ψυχή σας.

 

ΛΕΩΝ: Τα λάθη δε συγχωρούνται και επειδή δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για παιχνίδια, δώστε σημασία στη λεπτομέρεια που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επενδύσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν διάφορες προτάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες επειδή είναι πολλά υποσχόμενες, αλλά δραστηριοποιηθείτε προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Advertisements

 

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη που έχετε για ισορροπία και αρμονία, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε ναι σε νέα γνωριμίες και μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις κοινωνικές σας επαφές, αφού δεν ξέρετε το ρόλο που μπορεί να παίξουν στο μέλλον σας κάποιες από αυτές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εμπειρία από μόνη της μπορεί να μην είναι αρκετή, γι’ αυτό ενεργοποιηθείτε κρατώντας ωστόσο τις επιφυλάξεις σας για πράγματα τα οποία δεν ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διαπίστωση πως κάποιες διαπραγματεύσεις μπορεί να γίνουν με ευνοϊκότερους όρους, θα σας κάνει πιο τολμηρούς. Κινηθείτε ανάλογα και διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσωπική σας ζωή μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για το άγχος σας. Χαλαρώστε και μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με τον σύντροφό σας στις δύσκολες στιγμές.

 

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε κάτι καινούριο να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας, που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς σε αυτά που θα αναλάβετε, χωρίς να αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα