Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-9-2019)

Κριός

Δυναμικές ίσως και κάπως εξτρεμιστικές θα είναι οι ιδέες σας, ωστόσο μη ξεχάσετε να υπολογίστε τις στατιστικές, σε περίπτωση επιχειρηματικών ρίσκων, μελετήστε με ορθολογισμό τις προοπτικές και τα ενδεχόμενα. Μια παλιά οικονομική σας κίνηση θα σας φέρει χρηματικά κέρδη. Η εγκράτεια που θα δείξετε σε ένα εργασιακό σας θέμα θα δώσει κύρος στην προσωπικότητα σας. Ένα πρόσωπο θα σας εξομολογηθεί τον ∈ρωτα του για εσάς.

Ταύρος

Θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και αρκετά ανεβασμένοι, η παρορμητικότητα σας θα έχει θετικά αποτελέσματα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους, αγαπητά πρόσωπα ακόμα και παλιές αγάπες. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο από το παρελθόν, με αποτέλεσμα μια σβησμένη φαινομενικά ιστορία να λάβει νέο ξεκίνημα. Η απόφαση σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα σας βγει σε καλό!

Advertisements

Δίδυμοι

Θα εμφανίσετε την ανάγκη για αλλαγές και για νέες αναζητήσεις.  Η ζωτικότητα σας θα βρίσκεται σε πολύ ανεβασμένο επίπεδο, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε, σας διαβεβαιώνω πως οι κινήσεις σας θα πιάσουν τόπο. Μια ριζοσπαστική σας πράξη θα καταφέρει να κάνει μια μεγάλη σας επιθυμία πραγματικότητα, περνάτε σε περίοδο νέων δεδομένων. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για δυναμικές διεκδικήσεις, κυνηγήστε τις επιθυμίες σας.

Καρκίνος

Θα φανείτε ζωτικοί, ακμαίοι και πολύ δραστήριοι, οι πράξεις σας και οι επιλογές σας θα είναι δυναμικές και διαφορετικές από τις συνηθισμένες. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με απρόβλεπτα γεγονότα, θα υπάρξουν προτάσεις φιλικές που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας. Δεν αποκλείεται να σημειωθεί ξαφνικό ∈ρωτικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να σπάσει την ρουτίνα της καθημερινότητας σας δημιουργώντας νέες συνθήκες στην ∈ρωτική σας ζωή.

Advertisements

Λέων

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας φέρει ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας γι αυτό φανείτε τολμηροί σε όποια ιδέα σκαρφιστείτε. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας προτρέψουν στο να αναδιοργανωθείτε, στο να διορθώσετε παλιά λάθη και να επανεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Η συζήτηση σας με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος θα κλείσει με μια πολύ ευχάριστη υπόσχεση, που θα τηρηθεί τόσο από εσάς, όσο και από εκείνο.

Παρθένος

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς ίσως και ελαφριά ονειροπόλους. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας, με τον ανανεωμένο τρόπο σκέψης σας θα καταφέρετε να περάσετε σε πιο δυναμικά σχέδια για το μέλλον. Η συζήτηση σας με πρόσωπο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν θα σας ανοίξει καινούργιο ∈ρωτικό ορίζοντα. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει σχέση, που δεν αποκλείεται στην αρχή τουλάχιστον, να επιλέξετε να την κρατήσετε μυστική.

Ζυγός

Advertisements

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν απρόοπτα γεγονότα που θα αναζωογονήσουν επιθυμίες, βλέψεις, και στόχους. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, αποτελεσματικοί θα είστε στην εργασία σας, αρκετά θελκτικοί στο φιλικό σας περιβάλλον. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να πατήσετε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για φιλικές συναντήσεις, απρόοπτη εμφάνιση προσώπου από τα παλιά θα φέρει ∈ρωτικές ανατροπές.

Σκορπιός

Η διαίσθηση σας θα κατέχει τον κύριο ρόλο στις πράξεις σας. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα στηρίζονται στο ένστικτο σας και επειδή δεν πρόκειται να σας προδώσει, γι αυτό καλά θα κάνετε να το ακολουθήσετε πιστά. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας χωρίς αναστολές,  θα πλησιάσετε και θα εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Για τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης.

Τοξότης

Δυναμισμός και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα αφοπλίσουν ανταγωνιστικά πρόσωπα τόσο στην επαγγελματική σας ζωή όσο και στην ∈ρωτική σας. Σε περίπτωση ∈ρωτικής αντιζηλίας να ξέρετε πως θα υπερισχύσετε, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσετε ολοκληρωτικά πρόσωπο που επιθυμείται εδώ και πολύ καιρό. Χρήματα καταφθάνουν στα χέρια σας προερχόμενα από επαγγελματική ή επιχειρηματική κίνηση.

Αιγόκερως

Ζωτικότητα ενέργεια και νέες εκλάμψεις θα είναι τα βασικά σας στοιχεία, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι εποικοδομητικές. Έρχονται χρήματα στο πορτοφόλι σας, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τα επενδυτικά ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Εκδηλώσετε ξεκάθαρα και με σαφήνεια τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, σήμερα θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια.

Υδροχόος

Σήμερα θα σας διακατέχει ενεργητικότητα, πρωτοπορία και ισχυρή θέληση για άμεσες διεκδικήσεις. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβετε ρίσκα, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς λάβετε νέα επαγγελματική πρόταση, σας παροτρύνω να την δεχτείτε, θα υπάρξει μακροπρόθεσμα χρηματική άνοδος. Φανείτε τολμηροί στον ∈ρωτικό σας τομέα, πλησιάστε το πρόσωπο που επιθυμείτε.

Ιχθύς

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα βγάλουν στην επιφάνεια την απελευθερωμένη και δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας. Εμπνευσμένες θα είναι οι ιδέες σας, κάπως ριζοσπαστική η σκέψη σας, σήμερα οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστα τολμηρές. Λεκτικά αλλά και πρακτικά θα εναντιωθείτε σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια σε κάποιες πρωτοποριακές σας αποφάσεις, δεν αποκλείεται να κάνετε το μεγάλο βήμα να βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας άτομα που δεν ταιριάζουν ούτε στον χαρακτήρα σας, ούτε στην προσωπικότητα σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα