Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-9-2019)

Κριός

Επιστρατεύστε σήμερα την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, αγαπητοί Κριοί, στα απλά και καθημερινά θέματα που σας απασχολούν, για να μην κάνετε λάθος στους χειρισμούς σας, για να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις και επιλογές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ∈ρωτικό σας σύντροφο. Μπορεί να έχετε διαφορετικές αντιλήψεις από το ταίρι σας, ίσως ένα νέο φλερτ που σας μαγνητίζει, να καθυστερεί το επόμενο βήμα, δείξτε αυτοσυγκράτηση στις αργοπορίες.

Ταύρος

Γεφυρώστε όσο μπορείτε περισσότερο το χάσμα που έχει δημιουργηθεί στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις σήμερα, φίλοι Ταύροι, αφεθείτε σε ένα ρομαντικό κύμα τρυφερότητας και στοργής που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα, χωρίς να εξιδανικεύετε τις καταστάσεις και τα άτομα που σας περιβάλλουν. Πιθανόν χρειάζεται να κοπιάσετε αρκετά για να κατακτήσετε τις οικονομικές απολαβές που περιμένετε από τη δουλειά σας, μην το βάζετε κάτω στις μικροδυσκολίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται.

Advertisements

Δίδυμοι

Αν κάτι σας απογοητεύει έντονα στο οικογενειακό ή το φιλικό σας περιβάλλον, αγαπητοί Δίδυμοι, ας μη γίνει αφορμή για να χαλάσουν τα κυριακάτικα σχέδιά σας. Επωφεληθείτε τη μέρα οργανώνοντας τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, για να κερδίσετε την προσωπική και επαγγελματική ανταμοιβή που ονειρεύεστε. Κάντε έναν ευχάριστο περίπατο με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, απολαύστε τις μικρές χαρές της ζωής, χαλαρώστε από τις έγνοιες και τις σκοτούρες.

Καρκίνος

Ελέγξτε πολύ προσεκτικά σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, τα λόγια και τις κουβέντες που ακούγονται από τα προσφιλή σας άτομα και τους φίλους σας, μην εμπιστεύεστε και τις παραμικρές λεπτομέρειες που ίσως έχουν μοναδικό σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις μελλοντικές σας αποφάσεις. Η όψη της ημέρας σάς ωθεί να μην εξαντλείτε όλη σας την αυστηρότητα στον ∈ρωτικό σύντροφο, να συγχωρήσετε τα μικρολάθη και να απαλλαγείτε από τα μπερδέματα και τις άστοχες παρεξηγήσεις.

Advertisements

Λέων

Είναι η πιο ευνοϊκή ημέρα, φίλοι Λέοντες, για να βρείτε διέξοδο στα ποικίλα προβλήματα που σας βασανίζουν από το προηγούμενο διάστημα, χαλαρώνοντας με τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων και του ∈ρωτικού σας συντρόφου. Δεν είναι καθόλου απίθανο να εμφανιστούν οι πραγματικές επιθυμίες και τα θέλω των ανθρώπων που συμπορεύεστε στην καθημερινότητά σας, ωστόσο χρειάζεται οπωσδήποτε να δείξετε την ψυχραιμία σας και την ουσιαστική σας κυριαρχία, με την υπομονή και την συγκαταβατικότητά σας.

Παρθένος

Μπορεί οι δυσκολίες και τα μπερδέματα στα επαγγελματικά σας να επηρεάσουν, αγαπητοί Παρθένοι, τις σκέψεις και το ενδιαφέρον σας και σήμερα, που είναι απαραίτητο να αφιερώσετε χρόνο στην ατομική σας ηρεμία, στην εξωτερική σας εμφάνιση, σε ένα θέμα υγείας που σας ταλαιπωρεί, στη φυγή από την πραγματικότητα. Μείνετε απόλυτα ψύχραιμοι, συζητήστε με τα προσφιλή άτομα και το ταίρι σας τις μικρολεπτομέρειες της δουλειάς σας, ίσως μια συμβουλή που δεν περιμένατε, σας δώσει την πολυπόθητη λύση.

Ζυγός

Advertisements

Αν κρίνετε πως είναι απαραίτητο να κρατήσετε κάτι μόνο για τον εαυτό σας, κάντε σήμερα, φίλοι Ζυγοί, χωρίς να έχετε τύψεις απέναντι στο περιβάλλον που κινείστε. Δώστε μεγάλη έμφαση και προσοχή στις υπόγειες συζητήσεις και στα πισώπλατα μαχαιρώματα στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφύγετε να εμπιστευτείτε τα ∈ρωτικά σας μυστικά σε άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία σας. Αγκαλιάστε το δεσμό σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στα διπλωματικά (και όχι μόνο) ταλέντα σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, να επωμιστείτε βάρη και ευθύνες που δεν αντέχετε να σηκώσετε, είτε αυτές αφορούν τις πιέσεις που δέχεστε στη δουλειά σας, είτε έχουν να κάνουν με κάποιο φιλικό ή οικείο σας πρόσωπο, που επηρεάζει την καθημερινότητά σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Η ανάγκη σας για έντονη κοινωνική ζωή, είναι πιθανόν να σας οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια επιλογών, μην ξεπερνάτε τα όριά σας για κανέναν λόγο, μην επιλέγετε τη ζήλεια για να δικαιωθείτε στη σχέση σας.

Τοξότης

Μπορεί να πηγαινοέρχονται στην σκέψη σας, φίλοι Τοξότες, διάφοροι οικονομικοί και συναισθηματικοί προβληματισμοί, ωστόσο οι αστρολογικές συγκυρίες που σας επηρεάζουν, σας προτείνουν ανεπιφύλακτα να ζήσετε έντονα το τώρα, το σήμερα, το παρόν, χωρίς να φαντάζεστε και να εικάζετε τι μπορεί να συμβεί στο απώτερο μέλλον, δίχως να προβληματίζεστε από άσχημες συμπεριφορές τρίτων προσώπων. Απομακρύνετε από το δεσμό σας τις αμφιβολίες και τη διχόνοια, με αισθησιακές, φλογερές στιγμές.

Αιγόκερως

Δώστε όλη σας την προσοχή σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, στις αντιπαραθέσεις και τις παρεξηγήσεις που είναι πιθανόν να δημιουργηθούν με τα προσφιλή σας άτομα ή με τον ∈ρωτικό σας σύντροφο, γιατί μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες συνέπειες στις διαπροσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Φύγετε μακριά από οποιαδήποτε κατάσταση σας βαραίνει, ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας τα πραγματικά σας θέλω και τις επιθυμίες σας, μη διαστρεβλώνετε τα όσα λέγονται και θίγονται για τη σχέση σας.

Υδροχόος

Αιφνιδιαστικές και απρόσμενες εξελίξεις σας περιμένουν σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, που αφορούν κυρίως ένα προσωπικό ή συναισθηματικό θέμα που σας απασχολεί, αλλά και ένα άτομο από το παρελθόν σας, που είναι πιθανόν να κάνει την αναπάντεχη εμφάνισή του στη ζωή σας. Μην υπερβάλλετε στις πράξεις και τις κουβέντες που ανταλλάσσετε με τον ∈ρωτικό σας σύντροφο, αποδεσμευτείτε από τύψεις και ενοχές του χθες, βγείτε επιτέλους από τη χαώδη και αγωνιώδη κατάσταση που βρίσκεται ο δεσμός σας.

Ιχθύς

Μην γίνεστε άδικοι με τους γύρω σας σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, και μην παρασύρεστε από τα πιστεύω και τις ιδέες σας δίχως να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων και του ∈ρωτικού σας συντρόφου, γιατί θα φέρετε αντίθετα αποτελέσματα στις πάσης φύσεως σχέσεις σας από αυτά που προσδοκάτε. Ίσως η συναισθηματική φόρτιση και το άγχος που σας επιβαρύνουν, δε σας επιτρέπουν να δείτε τις αλήθειες του δεσμού σας κατάματα, οργανωθείτε και φροντίστε τα συμφέροντά σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα