Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (09-8-2019)

Κριός

Προσπαθήστε σήμερα να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που δε σας αφορούν στα επαγγελματικά σας και να κρατήσετε τις δέουσες αποστάσεις σας. Η μέρα φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για ανανέωση αλλά και για χαλάρωση. Μπορείτε να εκφράσετε στα αισθηματικά σας τα συναισθήματά σας και να νιώσετε πιο ανανεωμένοι στην ∈ρωτική σας ζωή εσείς που βρίσκεστε σε σχέση. Οι αδέσμευτοι νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μία νέα σχέση χωρίς ωστόσο να επιθυμείτε να κάνετε έναν συμβιβασμό που δε σας ταιριάζει. Θέλετε να κάνετε την επιλογή εκείνη που θα σας εκπληρώνει τις ανάγκες σας τη δεδομένη στιγμή.

Ταύρος

Η μέρα σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα με τα οποία θα περάσετε χαλαρές και ευχάριστες στιγμές. Καταλαβαίνετε σήμερα ότι η ευτυχία κρύβετε στις στιγμές που βιώνουμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε, με τους φίλους μας και την  οικογένειά μας. Νιώθετε την ανάγκη να σας καλύψει συναισθηματικά το ταίρι σας και δε θέλετε να υπάρχουν μεταξύ σας διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Ρίχνετε λευκό πανί στις διαμάχες που είχατε και φροντίζετε να είστε εντάξει απέναντι στο ταίρι σας.

Advertisements

Δίδυμοι

Μην προσπαθήσετε σήμερα να πείσετε στα επαγγελματικά σας με τα επιχειρήματά σας γιατί ενδεχομένως ο τρόπος σας να μην είναι ο σωστός και να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας από τους συνεργάτες σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην προσπαθήσετε να αποδείξετε όλα αυτά που έχετε κατά νου. Η μέρα σας θα μπορούσε να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αρκεί να αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που θα λάβετε έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους και τους γνωστούς σας. Στα αισθηματικά σας μπορείτε σήμερα εσείς οι αδέσμευτοι μέσα από τις κοινωνικές συναναστροφές σας να βρείτε το ταίρι που σας αξίζει.

Καρκίνος

Σήμερα καλό θα είναι στα επαγγελματικά σας να θέσεις ρεαλιστικούς στόχους που μπορούν να επιτευχθούν προκειμένου να μην απογοητευτείς. Η μέρα θα είναι αρκετά πιεστική και απαιτητική σε επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα κατά τις απογευματινές μέρες και να χαλαρώσετε. Εξίσου χαλαρωτικές στιγμές θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε και με το άτομο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά εσείς που είστε αδέσμευτοι. Σαν να πάει κάτι να γίνει που θα σας ενθουσιάσει, ένα γεγονός που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ∈ρωτική σας ζωή.

Advertisements

Λέων 

Μέρα ασυνεννοησίας θα χαρακτήριζα τη σημερινή μέρα για εσάς καθώς εσείς θα προσπαθήσετε να είστε κατανοητοί όμως οι γύρω σας θα αδυνατούν να σας καταλάβουν. Δε θα σας μείνει και πολύς ελεύθερος  χρόνος τη σημερινή μέρα καθώς η μέρα σας θα είναι άκρως απαιτητική. Έχουν μαζευτεί κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες με τις οποίες θέλετε να ξεμπερδεύετε. Στα αισθηματικά σας προσπαθείτε σήμερα να κρατήσετε ισορροπίες με το άτομο που σας  ενδιαφέρει ή είναι το ταίρι σας γιατί δε θέλετε να υπάρχει ένα ασαφές κλίμα γύρω από τη σχέση σας.

Παρθένος

Κάποια έξοδα που θα προκύψουν σήμερα ενδεχομένως σήμερα να σας αποσυντονίσουν και να κληθείτε να βρείτε κάποιες λύσεις που θα σας βοηθήσουν στην καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε και κάποια οικονομική βοήθεια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα αισθηματικά σας έχετε την τάση εσείς που βρίσκεστε σε μία σχέση να υπερβάλετε στα λεγόμενά σας αλλά και στις πράξεις σας. Θέλετε να αποδείξετε όλα όσα νιώθετε με τρόπο κάπως υπερβολικό.

Ζυγός

Advertisements

Προσπαθείτε σήμερα να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, θέλετε να δείτε που βαδίζετε σε επαγγελματικό επίπεδο και να ασχοληθείτε με καταστάσεις που βαλτώνουν και δε σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε όπως εσείς θα θέλατε. Μία γενικότερη ανανέωση νιώθετε ότι έχετε περισσότερο ανάγκη σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Θέλετε να οδηγήσετε τη ζωή σας εκεί που οραματίζεστε σε όλους τους τομείς. Να μην έχετε κάποιον που να σας λέει τι να κάνετε αλλά να πάρετε πρωτοβουλίες από μόνοι σας. Και στα αισθηματικά σας επιθυμείτε να κάνετε ένα δυνατό ξεκαθάρισμα.

Σκορπιός

Μην αφήνετε κάποιες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί είτε στα οικονομικά σας είτε στα επαγγελματικά σας να σας αποσυντονίσουν και να σας ρίξουν τη διάθεση. Η μέρα κρύβει αρκετά ευχάριστες εκπλήξεις αρκεί να καταφέρετε να τις ξεχωρίσετε και να τις αξιοποιήσετε. Προσπαθήστε κυρίως στα ∈ρωτικά σας είτε είστε αδέσμευτοι είτε είστε δεσμευμένοι να γίνετε ξεκάθαροι στα θέλω σας κυρίως απέναντι στον εαυτό σας. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε έτσι ώστε να ξέρετε μετά πώς να το διεκδικήσετε.

Τοξότης 

Η βαθύτερη επιθυμία σας είναι να έχετε μία χαλαρή μέρα, ωστόσο οι πολλές υποχρεώσεις σας δε θα σας επιτρέψουν να κάνουν το θέλω σας πραγματικότητα. Θέλετε να βρεθείτε με φίλους σας, να περάσετε όμορφα μαζί τους και να μοιραστείτε στιγμές. Ωστόσο, η μέρα σας στα επαγγελματικά σας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Οι υποχρεώσεις σας έχουν μαζευτεί κι εσείς καλείστε να τις διευθετήσετε. Στα αισθηματικά σας είστε κάπως μπερδεμένοι εσείς οι αδέσμευτοι, γιατί άλλα θέλετε, άλλα λέτε και άλλα θα εννοείτε.

Αιγόκερως

Δώστε βάση σήμερα σε κάποιες υποθέσεις στα επαγγελματικά σας τις οποίες πρέπει να κλείσετε άμεσα. Προσπαθήσετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας γιατί η διάθεσή σας θα είναι ανάλαφρη και θα θελήσετε να περάσετε ευχάριστα τη σημερινή μέρα. Στα αισθηματικά σας ψάχνετε τους τρόπους εκείνους που θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι αδέσμευτοι νιώθετε έτοιμοι να μπείτε σε μία νέα σχέση.

Υδροχόος 

Μπορείτε σήμερα να κάνετε ότι σας ευχαριστεί αφού τελειώσετε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να αποδεχτείτε προσκλήσεις φίλων προκειμένου να περάσετε μαζί τους όμορφα. Ίσως σας απασχολήσει τη σημερινή μέρα και ένα θέμα ∈ρωτικό που έχει να κάνει με το παρελθόν σας. Κάποιες σκέψεις, αναμνήσεις ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια για εσάς τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι φροντίζετε ανανεώνετε τη σχέση σας και νιώθετε όμορφα με τη σχέση σας.

Ιχθύς

Μην αναβάλλετε σήμερα αυτά που μπορείτε να κάνετε για τα επαγγελματικά σας για αύριο. Είναι μία μέρα που δίνει ώθηση στο κλείσιμο κάποιων εκκρεμοτήτων σας και σας βοηθά να κάνετε νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Φροντίστε να είστε συνεπείς και να κάνετε σωστή κατανομή του χρόνου σας. Στα αισθηματικά σας υπάρχει η ανάγκη να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι όχι απλά για να αποφύγετε γκρίνιες αλλά γιατί είναι και μία δική σας ανάγκη.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα