Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (08-8-2019)

Κριός

Είναι ευκαιρία να διορθώσεις ότι δεν πήγαινε καλά στις συνεργασίες σου μέχρι τώρα. Οι σχέσεις επαγγελματικού περιεχομένου αποκαθίστανται και έχεις την ανάγκη να δημιουργήσεις. Συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς οργάνωση. Συνεργάζεσαι άψογα με τους γύρω σου. Συναισθηματικά έχεις κάποιες ευκαιρίες να δείξεις την πολύπλευρη προσωπικότητα σου και να κερδίσεις το θαυμασμό των άλλων. Προσπάθησε να μην σου βγει μόνο έντονος εγωισμός και αρχίσεις την κόντρα.

Ταύρος

Θα μπορέσεις να πάρεις σωστές αποφάσεις, εμπιστευόμενος μόνο το ένστικτό σου. Επαγγελματικά, θα έχεις μια πρόταση που θα σε προβληματίσει. Αφενός θα σου έρθουν κάποια παραπάνω χρήματα, αλλά θα υπάρχει και δουλειά παραπάνω. Πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις περισσότερο και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επιβαρύνεις την υγεία σου. Συναισθηματικά, θα έχεις κάποιες ευκαιρίες για γνωριμίες και θα έρθεις κοντά με ένα φιλικό σου πρόσωπο.

Advertisements

Δίδυμοι

Σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να πάρεις που αφορούν το άμεσο μέλλον σου. Φιλικά άτομα σε στηρίζουν στις αποφάσεις σου και ξεχωρίζεις με το πνεύμα συνεργασίας. Οι γύρω σου σε συμβουλεύονται και ζητάνε τη γνώμη σου για τα θέματα τους. Ακόμα, η σημερινή αστρολογική όψη, ενισχύει την καλλιτεχνική σου φύση. Συναισθηματικά, έχεις στο μυαλό σου κάποια υποψήφια άτομα αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις.

Καρκίνος

Σήμερα, υπάρχει έντονη κινητικότητα στις επαφές. Φίλοι επικοινωνούν μαζί σου, μαθαίνεις διάφορα νέα και ακούς πρόσωπα που είχες καιρό. Θα κληθείς σήμερα να πάρεις μια σημαντική απόφαση για ένα φιλικό σου πρόσωπο. Θα έχεις την τάση να κρίνεις αυστηρά τις κινήσεις των γύρω σου με αποτέλεσμα να έρχεσαι σε αντιπαράθεση πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Συναισθηματικά, μπορεί να μην είναι όλα όπως τα θέλεις, αλλά βλέπεις κάποιες εξελίξεις που σου φτιάχνουν τη διάθεση και προμηνύουν ευοίωνο το μέλλον.

Advertisements

Λέων 

Θα γίνει σήμερα ένα ξεκαθάρισμα όσον αφορά το επαγγελματικό σου. Μια υπόθεση που σε είχε ταλαιπωρήσει και σε είχε δυσαρεστήσει στο παρελθόν θα έχει καλή έκβαση. Κάποια άτομα από το εργασιακό σου περιβάλλον, βλέπεις ότι παίρνουν το μέρος σου και σε βοηθάνε. Με τη σωστή συμπεριφορά σου και τον μοναδικό σου χειρισμό το προηγούμενο διάστημα, έχεις δημιουργήσει συμμάχους. Συναισθηματικά, υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές στον τρόπο που χειρίζεσαι τα αισθηματικά σου.

Παρθένος

Θα έχεις κάποιες ιδέες για λύσεις σε θέματα που σε προβλημάτιζαν καιρό. Πέφτεις κυριολεκτικά με τα μούτρα στη δουλειά, η μέρα σου είναι πολύ παραγωγική. Οι ιδέες σου δεν θα έλεγα ότι είναι τώρα πρωτότυπες, αλλά σταθερές και διακρίνονται από μια σοβαρότητα. Εμπνέεις εμπιστοσύνη στους εργοδότες σου και ανταμείβεσαι για την σκληρή σου προσπάθεια. Συναισθηματικά, δώσε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο άτομο που στο ζητάει…

Ζυγός

Advertisements

Θα προσπαθήσεις να έρθεις κοντά με το ταίρι σου και να κάνετε μια ώριμη και πιο βαθιά κουβέντα για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις με πιο σοβαρό μάτι το θέμα επιλογής του συντρόφου. Δεν σου αρκούν πλέον οι περιπέτειες της μιας βραδιάς. Θέλεις ουσιαστικά πράγματα και ανθρώπους που θα νοιάζονται πραγματικά για εσένα. Στις φιλικές σου σχέσεις θα πάρεις κάποιες αποφάσεις ώστε να απομακρύνεις και από εκεί άτομα που δεν σου ταιριάζουν πια. 

Σκορπιός

Σήμερα, θα έρθεις αντιμέτωπος με μια φοβία σου. Ίσως κάτι που διαισθανόσουν ότι θα γίνει, να εξελίσσεται σήμερα και σου υπενθυμίζει ότι όπως στρώνεις κοιμάσαι. Προσπάθησε να μην σε πάρει από κάτω και συγκεντρώσου σε κάτι δημιουργικό. Συναισθηματικά, θα πρέπει να είσαι ανοιχτός στις νέες προτάσεις και σε άτομα που θέλουν να σε γνωρίσουν. Ίσως να νιώθεις ότι δεν έχεις όρεξη για φλερτ και ότι βαριέσαι τη διαδικασία από την αρχή της γνωριμίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να φορτώνεις τα προβλήματά σου στους άλλους.

Τοξότης 

Σήμερα, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον για προσωπικά σου ζητήματα. Είναι καλή ημέρα να προγραμματίσεις υποχρεώσεις του μήνα. Η υπομονή σου σήμερα είναι μεγάλη και μπορείς να καταπιαστείς με λεπτομέρειες που παλιότερα δεν είχες την υπομονή να το κάνεις. Συναισθηματικά, είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ώστε να πάτε καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος οι επιλογές σου για ταίρι είναι πιο ώριμες. Νιώθεις πλέον ότι δεν σε καλύπτει κάτι εφήμερο.

Αιγόκερως

Σήμερα, όλο σου το ενδιαφέρον στρέφεται στο επαγγελματικό σου. Ένα οικονομικό θέμα τώρα σε απασχολεί και κάνεις πολλές συζητήσεις γύρω από αυτό. Η κοινωνική αναγνώριση σήμερα έρχεται σαν ανταμοιβή των κόπων σου. Ακόμα διάφορα έξοδα που έκανες το προηγούμενο διάστημα και ήταν περιττά, τώρα το συνειδητοποιείς και προσπαθείς να τα μετριάσεις. Είναι επίσης καλή ημέρα για να κλείσεις συμφωνίες και συνεργασίες. Συναισθηματικά, δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και χρειάζονται προσπάθεια.

Υδροχόος 

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ανατρεπτικά γεγονότα θα φέρουν αναθεωρήσεις στο σκεπτικό σας, στόχος σας θα είναι να διαγράψετε παλιές πληγές και να προχωρήσετε απελευθερωμένοι από ψευδαισθήσεις. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε την ∈ρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, δε θα λείψουν οι έντονες ∈ρωτικές εξομολογήσεις, θα είστε σε θέση να προβείτε σε τολμηρές προτάσεις. Παραγκωνίζετε αναστολές και προκαταλήψεις, απαλλάσσεστε από πρόσωπα, καταστάσεις και θεωρίες, που μέχρι τώρα περιόριζαν την έκταση της δράσης σας.

Ιχθύς

Σήμερα θα ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα. Μια νέα αρμοδιότητα θα αναλάβεις που θα σου δώσει μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Γίνεσαι πιο δημιουργικός και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους που θα μπορούν να σε διδάξουν. Συναισθηματικά, οι αλλαγές που γίνονται εδώ και λίγο καιρό σε έχουν ταρακουνήσει. Έχουν μπει άνθρωποι καινούργιοι στη ζωή σου και υπάρχουν προοπτικές για μια σταθερή σχέση.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα