Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (2-7-2019)

Κριός

Advertisements
Μπορείς να αλλάξεις την καθημερινότητα σου, αρχίζοντας με κάποια δίαιτα, και γυμναστήριο, με την συμπαράσταση και την συμμέτοχη του ταιριού σου για να απαλλαγείτε από τις συνέπειες που προκληθήκαν από τον ¨εκτροχιασμό¨ της διατροφής σας. Παράλληλα μπορείς και να διαμορφώσεις νέα δεδομένα στις καθημερινές σου ασχολίες. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις μεγάλα βήματα ξεκινώντας, ή να θέσεις ουτοπικούς ή υπερβολικούς στόχους, που ενέχουν κίνδυνους αποτυχίας, που θα σε απογοητεύσουν και θα σου ρίξουν το ηθικό, κάνε τις επιλογές σου ρεαλιστικά.

Ταύρος

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να είναι ευχάριστη η μέρα σου, και να σε ευνοεί ώστε να έχεις επιτυχημένες προσπάθειες με ότι και να καταπιαστείς. Είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να ασχοληθείς με κάτι νέο και  δημιουργικό που θα σε ευχαριστήσει ιδιαιτέρα, αφού μπορεί να είναι και επιτυχημένο, ενώ με το ταίρι σου μπορείτε να περάσετε μια ονειρεμένη ημέρα. Ίσως αυτή η υπεραισιοδοξία που θα σε καταλάβει, σε παρασύρει σε υπερεκτίμηση των όσων θα ακούσεις, με αποτέλεσμα, να μην δεις την ρεαλιστική πλευρά πραγμάτων που θα σου πουν και να τα δεις με ροζ γυαλιά και που θα σε παραπλανήσουν.

Δίδυμοι

Το βάρος της προσπάθειας σου επιβάλλεται να πέσει στα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον και ιδίως όσα αφορούν τις σχέσεις με τα μέλη του, με τα οποία πρέπει να αναζητηθεί και να βρεθεί τρόπος να τεθούν σε νέες βάσεις. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων, πρέπει να είσαι προσεκτικη και να αποφύγεις την αμετροέπεια, τις υπερβολές και τις ακρότητες, που μπορούν να οδηγήσουν σε διαμάχες από δυσάρεστες εκφράσεις που θα ειπωθούν, ενώ ο σωστός τρόπος είναι η έμπρακτη εκδήλωση των διαθέσεων σου. Το ίδιο θα πρέπει να επιδιώξεις να κάνεις και στην σχέση σου, αποδεικνύοντας έμπρακτα και όχι με λόγια τα αισθήματα σου προς αυτό.

Καρκίνος

Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι βοηθός στην παρόρμηση και την επιθυμία σου να έλθεις ακόμη πιο κοντά στους ανθρώπους που απαρτίζουν τον στενό οικογενειακό και φιλικό σου κύκλο, καθώς και να κάνεις και νέες γνωριμίες. Παράλληλα, οι συνθήκες ευνοούν την επίλυση τυχόν θεμάτων τα οποία είχαν προκύψει αναμεσα σε σένα και κάποιον ή κάποιους από τους συγγενείς ή τους φίλους σου, και τα οποία μπορούν να τεθούν επί τάπητος, να επιλυθούν με γνώμονα την καλή πίστη και να αρχίσουν πάλι από μηδενική βάση. Σε ότι άφορα τις νέες γνωριμίες, ευνοείται η δημοφιλία σου η οποία είναι σε υψηλό επίπεδο και το ταίρι σου, θα βρίσκεται στη σκια σου αφού εσύ συγκεντρώνεις επάνω σου όλα τα φωτά και την προσοχή.

Λέων 

Θα είναι μια καλή αρχή να προσπαθήσεις να έχεις υπό έλεγχο τα όσα εισπράτεις και όσα ξοδεύεις, ώστε να μην υπερβαίνουν τα έξοδα τα έσοδα σου και βγεις έκτος προϋπολογισμού. Δεν είναι κακή ιδέα να αρχίσεις να αποταμιεύεις τα χρήματα της διαφοράς εσόδων εξόδων για μια δύσκολη ώρα, πράγμα που θα σου διώξει τυχόν ανασφάλειες που έχεις και που οφείλονται σ’ αυτόν τον τομέα. Οι όποιες τυχόν ανασφάλειες που έχεις και σε ταλαιπωρούν και στον αισθηματικό τομέα, μπορούν να καθησυχαστούν μετά από μια ειλικρινή και ξεκάθαρη συζήτηση με το ταίρι σου, οπότε θα κατανοήσεις τα αισθήματα που τρέφει για σένα.

Παρθένος

Advertisements

Εσύ βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής, κυρίως επειδή το επιδιώκεις και αυτή σου η προσπάθεια είναι επιτυχής. Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει νέες γνωριμίες που μπορεί να γίνουν η αφορμή για νέες επωφελείς συνεργασίες ή και ακόμη μιας προσωπικής ή αισθηματικής σχέσης. Αυτό ισχύει και για την σχέση σου με το ταίρι σου, καθώς, η σιγουριά σου ότι είναι σταθερή και εξασφαλισμένη, ίσως η εξέλιξη των πραγμάτων σε διαψεύσει.

Ζυγός

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει την ευχέρεια να αναζητήσεις το που οφείλονται οι ανασφάλειες σου και ποιες είναι οι αιτίες που νιώθεις άγχος και φόβο. Το να αντιληφθείς την αιτία, ισοδυναμεί με την σωστή διάγνωση μιας ασθένειας που πρέπει να τύχει της σωστής θεραπείας, και όχι όπως στην αντίθετη περίπτωση να δοθεί κάποιο λάθος φάρμακο. Έτσι λοιπόν προχώρησε στην αναγνώριση του προβλήματος, διευθέτησε τα ζητήματα που έχεις και σε αγχώνουν, αρχίζοντας από αυτά της καθημερινότητας που είναι πιο απλά και προσβάσιμο και αφού απαλλαγείς από αυτά, συνέχισε με τα δυσκολότερα και πιο πολυσύνθετα. Η αντιμετώπιση της δύσκολης ψυχοσύνθεσης σου, απαιτεί να είσαι σε καλή κατάσταση υγείας, οπότε, φρόντισε τον εαυτό σου αφ’ ενός, και αφ’ ετέρου, μην αφήσεις να περάσει αυτό το κλίμα και στην σχέση σου.

Σκορπιός

Μετά από σκέψη, κάνεις ανακατατάξεις και προσδιορίζεις ποιοι από αυτούς ανήκουν πλέον στην κατηγορία των γνωστών και μόνο για μια απλή παρέα, ποιοι διαγράφονται τελείως, ποιοι είναι αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία των επιστήθιων φιλών και ποιοι είναι αυτοί που ακόμη και αν η ζωή χώρισε τους δρόμους σας τους νιώθεις πάντα κοντά σου ψυχικά. Μακάρι να έχεις την διαύγεια, την ευθυκρισία και την αμεροληψία σε αυτήν σου την διαδικασία, ώστε οι κρίσεις σου να είναι αντικειμενικές και δίκαιες, ώστε να μην υπερτιμήσεις αλλά και ούτε να υποτιμήσεις καμία από τις φιλικές σου σχέσεις. Αυτή η διάθεση σου σήμερα θα σε οδηγήσει σε αυτοκριτική σχετικά με την σχέση σου και θα θελήσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που οφείλονται σε σένα.

Τοξότης 

Το σημαντικό για σένα είναι η βελτίωση του επαγγελματικού σου προφίλ που προβάλλεις προς τα έξω, και ιδίως προς το δικό σου περιβάλλον. Αυτό μπορεί να εμπεριέχει κίνδυνους λαθών ως προς το χειρισμό του ώστε να οδηγήσει σε και λάθος αποφάσεις. Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις, κάποιος πιο έμπειρος που τον εμπιστεύεσαι θα υπάρχει για να σου δώσει μια σωστή συμβουλή, αντί να κάνεις του κεφαλιού σου. Η τόση προσπάθεια για τα επαγγελματικά σου, καταναλώνει τον χρόνο σου, και παρ’ όλες τις καλές προθέσεις και τις υποσχέσεις προς το ταίρι σου αδυνατείς να είσαι συνεπής.

Αιγόκερως

Advertisements

Σήμερα ευνοούνται τα νέα σου ξεκινήματα στον γνωστικό και μορφωτικό τομέα, πράγμα που θα συντελέσει στον εμπλουτισμό του βιογραφικού σου, αύξηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων σου ή και απλώς στην επιμόρφωση σου και την άνοδο του γνωστικού σου επιπέδου. Αυτά μπορείς να τα επιτύχεις μέσα από σεμινάρια, κύκλους διαλέξεων, μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες, πιστοποιήσεις. Έχεις τις προϋποθέσεις αν ξεκινήσεις τώρα, το εγχείρημα σου να είναι επιτυχές, αρκεί η απόφαση που θα πάρεις να είναι συνειδητή και να την υποστηρίξεις με συνέπεια. Στο κάτω κάτω, Αιγόκερως δεν είσαι; Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά, αφού το αποφάσισες, ζήτησε βοήθεια από το ταίρι σου και αυτό θα σε στηρίξει αφού είναι για κάλο σου.

Υδροχόος

Η αστρολογική όψη της ημέρας  σε παροτρύνει να τακτοποίησης ζητήματα που εκκρεμούν στον  αισθηματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα σου ώστε να τους ανασυγκροτήσεις. Λογω της νοοτροπίας σου, και του ιδεολογικού σου προσανατολισμού, μπορεί οι απόψεις σου να μην είναι ρεαλιστικές και να μην είναι συμβατές με τη πραγματική κατάσταση και το ποιές είναι αντικειμενικά οι ενδεδειγμένες λύσεις. Σε όλες σου τις ενέργειες στις όποιες θα προχωρήσεις σήμερα, πρέπει να έχεις γνώμονα και να σε καθοδηγεί η λογική, η σύνεση και ο ρεαλισμός, όσο ξένος και αν σου είναι, και όχι οι ιδεολογικές αγκυλώσεις που έχεις και που θα σε φέρουν σε λάθος επιλογές με δυσάρεστες συνέπειες. Το μόνο φως στον ορίζοντα είναι η δυνατότητα της ακόμα μεγαλύτερης προσεγγίσεως με το ταίρι σου.

Ιχθύς

Η αστρολογική όψη της ημέρας αυξάνει υπέρμετρα τον συναισθηματισμό σου προς το ταίρι σου, τους κοντινούς σου και τους συνεργάτες σου. Είναι ευκαιρία να διαγράψεις και να αγνοήσεις ότι σε έχει πληγώσει, γεγονότα, ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις. Κράτησε μόνο το δίδαγμα, ότι σε κάθε εμπειρία, είτε είναι καλή, είτε είναι κακή, κάτι αφήνει το οποίο μπορούμε να το μετατρέψουμε σε όφελος και να μας βελτιώνει, είτε σαν ¨παράδειγμα προς μίμησιν, είτε προς αποφυγήν¨. Απαλλάξου από τα δυσάρεστα που σου φέρνει στο μυαλό η ημέρα και διατήρησε μόνο την γνώση που σου έφεραν και δες την μόνο σαν βελτίωση του εαυτού σου. Προσοχή! Η συναισθηματική σου υπερχείλιση να μη επηρεάσει την σχέση σου.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα