Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-6-2019)

Κριός

Advertisements
Καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα θα δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, βάζετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εκπληρωθούν κάποια προγραμματισμένα σας σχέδια, τώρα υλοποιείτε και ολοκληρώνετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός, ειλικρινής διάλογος θα φέρει επανασύνδεση. Εσάς τους ελεύθερους ένα τυχερό συμβάν θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα γνωριστείτε με ένα καινούργιο και γοητευτικό πρόσωπο. Αν θέλετε να αποκτήσετε σταθερό ταίρι τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, αξιοποιήστε τις συμπτώσεις.

 

Ταύρος

Ανανεώνεστε ψυχολογικά, με δυναμικότητα θα κλείσετε ανοιχτές επαγγελματικές υποθέσεις, αν ψάχνετε για εργασία σήμερα θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα. Ετοιμαστείτε για ψώνια, θα έχετε έντονη τη διάθεση για αγορές. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει άνοιγμα σχέσης. Τα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε απ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σας συμβουλεύω να τα εκτιμήσετε και να εμπιστευτείτε, θα είναι απολύτως ειλικρινά.

 

Δίδυμοι

Θα επιδοθείτε σε καινούργιες δραστηριότητες επαγγελματικές και κοινωνικές, διεκπεραιώνετε επιτυχώς εργασίες και διαπραγματεύσεις, καταφθάνει οικονομικό άνοιγμα. Αποτελεσματικοί θα είστε σε θέματα που απαιτούν λύσεις ή αλλαγές, θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε αναλυτικές συζητήσεις, θα τεκμηριώσετε και θα πείσετε. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, δεν αποκλείεται να υπάρξει καινούργια γνωριμία. Σας παροτρύνω να χειριστείτε με θερμό τρόπο τη γοητεία σας, η μέρα σας φέρνει προοπτική σταθερής σχέσης, τώρα θα σας δοθεί η δυνατότητα να ισορροπήσετε και να σταθμεύσετε.

Καρκίνος

Διεκπεραιώνετε υποθέσεις σχετικά με επαγγελματικά σας ζητήματα, συνετός και προνοητικός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τα έσοδα σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε μπερδεμένες καταστάσεις, σήμερα θα προσεγγίσετε με αμεσότητα και ειλικρίνεια το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πρόταση από άτομο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα σας βγάλει απ τα δεσμά της ρουτίνας, έρχονται ευχάριστες συναντήσεις και έντονες συναισθηματικές αλλαγές.

Advertisements

Λέων 

Ο εσωτερικός σας κόσμος και οι διαθέσεις σας θα περάσουν από κάποια σκαμπανεβάσματα, αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους, μην υποκύψετε στον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε τις καταστάσεις, μην προσπαθήσετε με βιασύνη να δώσετε άμεσες λύσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να αποφορτιστείτε, δεκτικοί θα φανείτε σε προτάσεις για κοινωνικές επαφές, παρέες και φιλικές συναναστροφές. Συνομιλία θα έχετε με πρώην ταίρι σας το αποτέλεσμα δεν θα είναι απογοητευτικό. Θα συμβούν απρόοπτα γεγονότα, μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι η μεταξύ σας εξέλιξη.

Παρθένος

Τα αποτελέσματα των συζητήσεων σας θα σας ωθήσουν στο να προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα βάλει σε λειτουργία τα δυναμικά σας χαρακτηριστικά, θα δραστηριοποιηθείτε με έντονους ρυθμούς. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας , διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Εσείς οι μοναχικοί αφήσετε τον εαυτό σας να ∈ρωτευτεί ελεύθερα χωρίς αναστολές, το καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει θα έχει στάση άμεση και ξεκάθαρη, προσπαθήστε να αποβάλετε τις ανασφάλειες.

Ζυγός

Σας δίνω τη συμβουλή να κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε, οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και πρακτικές. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να κατοχυρώσετε δίπλα σας το πρόσωπο που αγαπάτε, ίσως να μιλήσετε για το θέμα της δέσμευσης. Εσείς οι ελεύθεροι φανείτε εκδηλωτικοί, σήμερα θα έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση που θα ανοίξει νέες προοπτικές.

Σκορπιός

Αρνητικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα υπάρξουν συμπλέγματα ίσως και φοβίες. Ένα γεγονός που θα προκύψει στον εργασιακό σας χώρο θα έχει θετική κατάληξη, καλό θα είναι να μην βιαστείτε να απογοητευτείτε ή διχαστείτε. Σε περίπτωση που υπάρξουν ανασφάλειες ή εσωτερικές αναστολές σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τις εικασίες, δώστε χρόνο στα γεγονότα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, ωστόσο προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, η μεσολάβηση σας θα τερματίσει τυχόν εντάσεις ή διαφωνίες.

Advertisements

Τοξότης 

Ζωτικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νέες συνεργασίες και ανοίγματα οικονομικής εξέλιξης. Θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας επαγγελματικής πρότασης που θα σας ανοίξει νέο ορίζοντα, θα καταφέρετε να βελτιωθείτε και να επεκταθείτε. Θα καταλαγιάσει την αντιδραστικότητα σας, θα είστε σε θέση να ελέγξετε την υπερβολή στον ενθουσιασμό ή στην αυτοεκτίμηση σας. Κατανόηση και συνεννόηση θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε με διακριτικό και ευγενικό τρόπο. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης θα υπάρξει ευχάριστο συμβάν που θα σας ανανεώσει.

Αιγόκερως

Λύνεται διαφωνία ή δυσκολία που υπήρχε στον εργασιακό σας χώρο. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, θα την δεχτείτε με ευχαρίστηση, σας φανερώνω πως το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει της οικονομικές σας απαιτήσεις. Προσοχή σε σπατάλες και σε ανούσιες αγορές, δείξτε σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Θετικό αποτέλεσμα θα έχουν οι επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα ανοίξουν προοπτική οικονομικής ανόδου. Στον αισθηματικό σας τομέα, τα γεγονότα θα δημιουργήσουν άνοιγμα για έναρξη σταθερής σχέσης.

Υδροχόος

Βασική σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από καταστάσεις ρουτίνας, μην ανακόψετε τις τολμηρές διαθέσεις που θα έχετε, στοχεύστε και να είστε σίγουροι πως θα επιτύχετε. Ενισχυμένη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε την τύχη σας, προσανατολιστείτε σε αυτό που σας ενδιαφέρει, οι ευκαιρίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα θα αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Εσείς που αυτή τη στιγμή είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ή σχέσης, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκίνημα σταθερής σχέσης.

Ιχθύς

Τακτοποιείτε θέματα που αφήσατε στη μέση επαγγελματικά ή οικονομικά, στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις υποχρεώσεις ή οφειλές που σας δημιουργούν άγχος. Οι ενέργειες σας θα είναι άμεσες και ουσιαστικές, συνεργάσιμη θα είναι η διάθεση σας, νέες συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Δείξτε προσοχή στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τάσεις μελαγχολίας. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, βγείτε έξω με φίλους, τυχαία συμβάντα και ανέμελες συνομιλίες θα καταφέρουν να ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Στον αισθηματικό σας τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δεσμευτικές αποφάσεις.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα