Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-6-2019)

Κριός

Advertisements
Η τάση σου να απομονωθείς είναι σήμερα παρά πολύ έντονη, νοιώθεις την ανάγκη να κλειστείς μέσα, μόνη με τον εαυτό σου και να κανείς έναν απολογισμό των όσων σε απασχόλησαν και αυτών που εξακολουθούν, κάνοντας παράλληλα μια << εκ βαθέων >> αυτοκριτική. Στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεσαι, ίσως είναι καλλίτερα που επιλέγεις την εσωστρεφή απομόνωση, αποφεύγοντας έτσι τις παρενέργειες που θα μπορούσε να δημιουργήσει η έντονη καχυποψία και η αμετροέπεια απέναντι στον καθένα που θα συναναστρεφόσουν αυτές τις <<σκοτεινές >> σου ώρες.

Ταύρος

Η θαλπωρή της συντροφιάς από τους φίλους σου, σε κάνει να τους αποζητάς, να νοιώσεις ανάμεσα τους την αίσθηση που σου δίνει αυτό το ασφαλές περιβάλλον, όπως άλλωστε σου υποβάλλει η σημερινή αστρολογική όψη. Έχεις ανάγκη να δώσεις και να πάρεις την αγάπη και την αποδοχή που μόνο ανάμεσα σε τέτοιου είδους φιλικό περίγυρο μπορεί να υπάρξει. Αυτό το άνοιγμα  θα αναθερμάνει τις σχέσεις σας, ενώ παραγκωνίζεις το ταίρι σου προς χάριν τους. Αν όμως είσαι μόνος, μπορείς να βρεις νέο ταίρι μέσω των φίλων σου.

Δίδυμοι

Η παρορμητικότητα που σε διακρίνει από την πίεση που νοιώθεις για τις αλλαγές και τις βελτιώσεις μπορεί να σε παρασύρουν σε βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν ήσαν και οι καλλίτερες επιλογές και που εμπεριέχουν κίνδυνους, κυρίως σε ανέφικτες λύσεις, οπότε η ανυπομονησία σου για την εφαρμογή τους είναι μάλλον κακός σύμβουλος. Η διαρκής επικέντρωση και ενασχόληση με τα επαγγελματικά σε κάνουν να μην διαθέτεις καθόλου χρόνο στο ταίρι σου που δυσφορεί γι’ αυτό. Αν είσαι μόνη μην εμπλακείς αισθηματικά στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Καρκίνος

Η σημερινή αστρολογική όψη σε σιγοντάρει να κάνεις σκασιαρχείο από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, και σου παρέχει απλόχερα τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες να το πραγματοποιήσεις. Στην παρόρμηση σου αυτή να ξεφύγεις από την ανιαρή ρουτίνα σου, έχεις σύμμαχο και << συνένοχο >> το ταίρι σου, που θα σε παρασύρει (άλλο που δεν ήθελες) σε περιπάτους, στο να συναντήσετε αγαπημένους φίλους και γενικά να περάσετε καλά μαζί τους. Αυτές οι ευχάριστες συναναστροφές, φέρνουν συζητήσεις που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και κοινότυπα που σε έκαναν να θελήσεις να αποδράσεις, σου αλλάζουν παραστάσεις, αναζωπυρώνουν το ενδιαφέρον σου για κάθε είδους θέματα που σου αρέσουν και που σου λείπουν στην καθημερινότητα σου. Σήμερα θα είναι η βαθειά ανάσα που θα πάρεις για να αποφορτιστείς, να αναζωογονηθείς και ίσως να βρεις και ένα νέο ταίρι μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον αν είσαι μόνος/η.

Λέων 

Σήμερα σε χαρακτηρίζει η τάση να διευρύνεις τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου σε ότι αφορά πρόσωπα και πράγματα, καταστάσεις και ζητήματα που μέχρι τώρα σε αφήναν αδιάφορη. Ακόμη πιο ακραίο είναι ότι όχι μόνο τραβούν το ενδιαφέρον σου αλλά θέλεις και να αναμιχθείς σε ζητήματα που δεν έχεις καμία αρμοδιότητα, καμιά αφορμή και καμιά αιτιολογία. Η μέρα, σε παρακινεί όχι μόνο να έχεις γνώμη και άποψη για τα νέα σου ενδιαφέροντα, αλλά και να θέλεις με αυταρχισμό να την επιβάλλεις. Προτιμότερο είναι να μην διοχετεύσεις αυτήν σου την ενεργητικότητα σε υποθέσεις ξένες, αλλά στην σωστή κατεύθυνση που είναι το ταίρι σου στο οποίο μπορείς να προσφέρεις αξέχαστες νυχτερινές εμπειρίες για τις οποίες θα σε ευγνωμονεί. Αν, πράγμα κάπως απίθανο, είσαι μόνος/η,  κάλλιστα μπορείς σήμερα να συντροφευτείς. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, σε ενεργοποιούν οι υποθέσεις και τα σχέδια που βρίσκονται σε εκκρεμότητα με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες.

Παρθένος

Η προδιάθεση σου να γίνεις αποδεκτη γίνεται το αντικείμενο της φροντίδας σου, πράγμα που μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές. Εκεί φθάνεις, επειδή δεν αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της πίεσης που ασκείς στους άλλους και ιδίως στο ταίρι σου το οποίο είναι το πρώτο που υφίσταται  αυτήν την πίεση και που είναι πολύ πιθανόν να μην την αντέξει με αποτέλεσμα να δυσφορήσει. Σου δίνεται όμως παράλληλα η ευκαιρία αν δεν ικανοποιήσεις κάποιο αίτημα του περιβάλλοντος σου να αντιλήφθεις αν οι σχέσεις σου εδράζονται στα όσα προσφέρεις και όχι στην προσωπικότητα σου.

Advertisements

Ζυγός

Το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει στην παρούσα φάση και να σου βρει λύσεις, αν εσύ νιώθεις να πελαγώνεις. Το όλο κλίμα θα μπορούσε να δημιουργήσει συνθήκες να επιφορτιστείς με την διεκπεραίωση προσθέτων υποχρεώσεων άλλων που θα θελήσουν να απαλλαγούν από αυτές και που βλέπουν στο πρόσωπο σου το << θύμα >>. Εσύ όμως που τα πας μια χαρά με την διπλωματία και τους ελιγμούς της, αν δεν θέλεις να πιεστείς ή απλά δεν θέλεις να το κάνεις, δια της πλαγίας οδού απαλλάξου απ’ αυτές.

Σκορπιός

Από πού ν’ αρχίσει κανείς και που να τελειώσει, όλα ευνοϊκά, όλα πολλά υποσχόμενα. Να μιλήσουμε για τα αισθηματικά σου που είναι ιδιαιτέρα ευνοϊκές οι συνθήκες για να ανανεώσεις την σχέση σου, να νιώσετε με το ταίρι σου να πνέει ο άνεμος της αναθέρμανσης των αισθημάτων σας; Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, οι νέες γνωριμίες που θα κανείς, είναι πολύ πιθανόν να προαχθέν σε σχέσεις με προοπτικές για το μέλλον. Σε ευνοούν τόσο πολύ τα Άστρα, που μπορείς να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου με την ενεργητικότητα και την δημιουργικότητα που έχεις να ξεκινήσεις κάτι νέο και που έχει πολλές δυνατότητες επιτυχίας που θα σου δώσει την αίσθηση της πληρότητας και της αυτοϊκανοποίησης. Από την άλλη πάλι η ημέρα προσφέρεται και να βρεθείς με αγαπημένους φίλους ή και να αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα στο πεδίο των χόμπι.

Τοξότης 

Η ημέρα σου θα αρχίσει με το να ανακαλύψεις τα όσα έχουν μείνει εκκρεμή στο σπίτι σου και που πρέπει να επιληφθείς ώστε να τακτοποιηθούν. Η αστρολογική όψη της ημέρας υπερτονίζει την ευαίσθητη πλευρά σου, σε κάνει υπερευαίσθητη με κίνδυνο να παρερμηνεύεις λεγόμενα και πράξεις των γύρω σου και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις από το τίποτε. Πρώτοι στο στόχαστρο θα βρίσκονται το ταίρι σου που θα θελήσεις να το κρατήσεις μέσα για να κάνετε παρέα ενώ αυτό θα θέλει να βγείτε και  οι πολύ δικοί σου άνθρωποι που αν έχουν διαφορετικές απόψεις από σένα θα αντιδράσεις απότομα. Δεν έχεις και πολύ άδικο να θέλεις να κλειστείς μέσα με την ψυχική διάθεση που σε διακατέχει, αλλά μήπως να ακούσεις το ταίρι σου και να πάτε κάπου μήπως και φτιάξει το κέφι σου κάπως, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα,  τις προστριβές και λόγια που δυστυχώς αν λεχθούν δεν παίρνονται πίσω.

Αιγόκερως

Νιώθεις την παρόρμηση και την επιθυμία για επικοινωνία και αν είναι δυνατόν και συνάντηση με πολύ κοντινούς και αγαπημένους σου συγγενείς και φίλους, θέλεις να βρεθείτε, να μιλήσετε, να εκδηλώσεις την εξωστρέφεια σου και να ξεδιπλώσεις τη επικοινωνιακή σου διάθεση σ’ αυτούς που αγαπάς. Παρέα με το ταίρι σου ίσως θελήσεις να κανείς, γουίντοου σόππινγκ, να πας στα μαγαζιά, να χαζέψετε μαζί τις βιτρίνες να δείτε τι ωραίο υπάρχει, αλλά σαν μανιακός/η με τα ψώνια και τις μόδες Αιγόκερως πρόσεξε μήπως μετατρέψεις  το χάζεμα στις βιτρίνες σε σόππινγκ  θέραπυ, πράγμα θανάσιμο για το πορτοφόλι και κυρίως για τις κάρτες σου. Η συμβουλή μου είναι, να << ξεχάσετε >> και οι δυο τα πορτοφόλια σας σπίτι για να γλυτώσουν, απλώς πάρτε λίγα ψιλά για καφέ. Αν είσαι μόνος/η η επικοινωνιακή ρέντα σου δουλεύει για σένα.

Advertisements

Υδροχόος

Το άγχος κάνει κακό παντού, ακόμη και αν κρατά λίγο. Έτσι και συ θα είσαι από την αρχή της ημέρας στα μαύρα πανιά από το άγχος σου για τα οικονομικά και το πως μπορείς να τα βγάλεις περά, πράγμα που σε γεμίζει ανασφάλεια με την αβεβαιότητα που σε διακατέχει. Μην μεταφέρεις  αυτά τα αρνητικά συναισθήματα σε αισθηματικό επίπεδο και ταλαιπωρείς το ταίρι σου με ζηλοτυπίες και κτητικότητες μόνο και μόνο για να πάρεις επιβεβαιώσεις πίστεως και αγάπης. Μη βιαστείς να υλοποιήσεις αυτές τις δημιουργικές ιδέες, άφησε τις να ωριμάσουν για να πάρουν την σωστή μορφή, ώστε να μεγαλώσουν οι πιθανότητες επιτυχίας τους. Αν είσαι μόνος/η και δεν έχεις βελτιώσει την ψυχολογία σου μην επιχειρήσεις κάτι, περίμενε μέχρι να είναι οι συνθήκες ευνοϊκές.

Ιχθύς

Νιώθεις ότι έχεις παραβλέψει τις ανάγκες σου και έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου. Θέλεις τώρα να κερδίσεις το χαμένο έδαφος τώρα που σου υποβάλει αυτήν την ιδέα η αστρολογική όψη της ημέρας, και προσπαθείς να απόλαυσης και συ πράγματα που ήθελες και δεν τα προσέφερες στον εαυτό σου, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Αυτό φαίνεται να τους παραξενεύει και πιθανόν να σου ζητήσουν εξηγήσεις, τις οποίες πρέπει να τους δώσεις με τον πιο σωστό και λεπτό τρόπο, ώστε να μην παρεξηγηθούν, ότι και συ έχεις δικαιώματα και ανάγκες τις οποίες ήρθε ο καιρός να καλύψεις τώρα που έχεις τις δυνατότητες. Οι κακομαθημένοι που τόσο καιρό απολάμβαναν όσα τους παρείχες, όπως το ταίρι σου, πρέπει να αντιμετωπισθούν με ευγένεια και τακτ, ώστε να σου αναγνωρίσουν  το δικαίωμα να καλύψεις τις ανάγκες σου ώστε να μην διαταραχτούν οι σχέσεις σας.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα