Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-6-2019)

Κριός

Advertisements
Η σημερινή αστρολογική όψη σου δημιουργεί πολύ δυνατά και έντονα συναισθήματα που σε φθάνουν στο έπακρο και σε κάνουν απόλυτο. Η μέρα σε ευαισθητοποιεί σε βαθμό που αντιλαμβάνεσαι ότι λίγα πράγματα γνώριζες μέχρι τώρα για τις ευαίσθητες χορδές του χαρακτήρα σου. Γίνεσαι μέχρι και ρομαντικός με το ταίρι σου! Αυτή η ευαισθησία σε κάνει ευάλωτο, να θέλεις να ανοιχτείς, αλλά σε ποιόν/α; Μα φυσικά σε οποίον/α δεν θα σε εκμεταλλευτεί!

Ταύρος

Η σημερινή αστρολογική όψη βγάζει τον συναισθηματισμό σου σε όλη την γκάμα των σχέσεων σου. Βαρύνουσα στις σκέψεις και στην λήψη των αποφάσεων σου είναι η συναισθηματική σου πλευρά που υπερισχύει της άλλοτε τετράγωνης λογικής που διαθέτεις σαν Ζώδιο της Γης. Σε όποιο επαγγελματικό ζήτημα σου προκύψει, προσπάθησε να είσαι προσγειωμένη και λογικη.

Δίδυμοι

Η σημερινή αστρολογική όψη σου φέρνει αρκετές άμεσες και ρουτινιέρικες υποχρεώσεις που σε βάζουν σε δοκιμασίες. Το κλίμα αλλάζει, από την πεζή πραγματικότητα στις ευφάνταστες καλλιτεχνικές σου τάσεις, και θα σε κλέψει από την πεζότητα για να ασχοληθείς με αυτά που αγαπάς. Καλά θα κάνεις να μην ακούς τις φωνές των σειρήνων, δηλαδή του ταιριού σου που θέλει να σε παρασύρει σε διασκεδάσεις, αλλά να μοιράζεις τον χρόνο σου έτσι που να μπορέσεις να μην αφήνεις εκκρεμότητες σοβαρών πραγμάτων.

Καρκίνος

Σήμερα ξυπνά η αγάπη σου για την τέχνη. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σε κάνουν, ίσως το πιο τυχερό Ζώδιο της ημέρας, γιατί μπορείς απερίσπαστος/η και χωρίς τις σκοτούρες της καθημερινότητας να ασχοληθείς μόνο με πράγματα που θέλεις και αγαπάς. Αυτά μπορεί να είναι ένα φιλμ, καλή μουσική που σου αρέσει, ένα βιβλίο, ένα νέο χόμπι ή και μια ασχολία που θα σου δώσει την ευκαιρία να μάθεις κάτι δημιουργικό και χρήσιμο.

Λέων 

Η σημερινή αστρολογική όψη φωτίζει τον τομέα του σπιτιού σου, για το όποιο αισθάνεσαι ότι θέλεις να κάνεις κάτι για να το ανανεώσεις. Η μέρα ξυπνάει μέσα σου τα καλλιτεχνικά σου και αποφασίζεις να το επαναδιακοσμήσεις εσύ, ώστε να νοιώσεις δημιουργικός/η και να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε ένα νέο σπίτι. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εύκολα και εκ των ενόντων, χρησιμοποιώντας πράγματα που ήδη έχεις.

Παρθένος

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο, πιο συντροφικό, που θέλει να ακούσει και τις απόψεις του περίγυρου του για ότι τον απασχολεί. Σε πηγαίνει ακόμη παρά πέρα η μέρα με συνέπεια να βελτιώνεται η εικόνα σου ακόμη περισσότερο, με το να χαλαρώσεις, να ονειροπολείς, να δείχνεις κατανόηση, να βγάζεις την καλή πλευρά του εαυτού σου. Ευχής έργον θα ήταν αν προσπαθούσες να είσαι έτσι πάντα, ώστε να κερδίζεις την συμπάθεια όλων.

Advertisements

Ζυγός

Η σημερινή αστρολογική όψη δίνει έμφαση στην ανάγκη τακτοποίησης των οικονομικών σου τα οποία θέλεις και να βελτιώσεις. Η σημερινή μέρα σου παρέχει το πλεονέκτησα να χρησιμοποιήσεις κάποιο προσόν, κάποια ικανότητα που έχεις, ώστε να αυξήσεις τα εισοδήματα σου, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και την αυτοεκτίμηση σου.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σου δείχνει τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σου τις οποίες έχεις έδαφος να βελτιώσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει πιο διαλλακτικό, ώστε να αφήσεις πίσω εγωισμούς και ψωροπερηφάνιες και να πάρεις την πρωτοβουλία να πλησιάσεις το ταίρι και τους συνεργάτες σου με μια νέα προσέγγιση πιο ευπροσήγορη και ευαίσθητη. Αυτό όχι μόνο θα σε κάνει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, αλλά και θα λύσει παλιές.

Τοξότης 

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να ονειροβατείς, να σκέπτεσαι πράγματα που θα ήθελες να κάνεις, μέρη που θα ήθελες να επισκεφθείς. Τα πρακτικά θέματα δεν είναι στις προτεραιότητες σου. Έχεις την τύχη των άστρων με το μέρος σου σήμερα, γιατί τίποτε υποχρεωτικό και δυσάρεστο δεν θα σε βγάλει από την Νιρβάνα σου, θα συνεχίσεις τις ονειροπολήσεις σου, την χαλάρωση σου, την αποφόρτιση από τα άγχη σου και μόνο αν το θέλεις θα πάρεις το ταίρι σου σε μια έξοδο με αγαπημένους φίλους που θα σε κάνουν να νοιώσεις ακόμη πιο ευχάριστα.

Αιγόκερως

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να αποζητάς την συντροφιά φίλων σου τόσο στενών που η ταύτιση σας είναι απόλυτη, η αλληλοκατανόηση σας δεδομένη. Η σημερινή μέρα διατηρεί και συσφίγγει τις φίλιες σας ακόμη περισσότερο. Αυτή η τρυφερή συγκινησιακή κατάσταση θα σε κάνει πολύ πιο ανοιχτό/η και θα θελήσεις να μοιραστείς τις ευαισθησίες σου. Πρέπει όμως η επιλογή σου να είναι συνετή και με άτομα αφιλοκερδή ώστε να μην θελήσουν να επωφεληθούν εις βάρος σου.

Advertisements

Υδροχόος

 Η σημερινή μέρα, σου φέρνει στο προσκήνιο θέματα και υποχρεώσεις επαγγελματικής φύσεως που πρέπει να φέρεις σε πέρας, όμως εσύ ονειροπολείς και δεν μπορείς να προσαρμοστείς γιά να τα τακτοποιήσεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας σε σπρώχνει να κάνεις ότι σε ευχαριστεί και όχι να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες που έχεις. Η λογική λέει να βρεις την χρυσή τομή και να μοιράσεις χρόνο και δραστηριότητες και στα δύο, ώστε και να ευχαριστηθείς αλλά και να βγεις ασπροπρόσωπη.

Ιχθύς

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δημιουργεί δίψα για πληροφόρηση και μάθηση. Η σημερινή μέρα σου παρέχει απλόχερα την ευκαιρία να ασχοληθείς με κάθε τι που θα βελτιώσει το μορφωτικό σου επίπεδο, όπως απόκτηση βιβλίων και διάβασμα, να δεις μορφωτικά ντοκιμαντέρ, να παρακολουθήσεις μορφωτικά σεμινάρια, ακόμη και εκπαιδευτικές εκδρομές με ξεναγήσεις, αλλά ίσως και ταξίδια. Διάλεξε και πάρε!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα