Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-6-2019)

Κριός

Advertisements
Καθαρό θα είναι το μυαλό σας, διορατική η σκέψη σας, προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις ή διεκδικήσεις θα υπάρξει επιτυχία. Τώρα θα βρείτε τον τρόπο να απεγκλωβιστείτε από τυχόν αρνητικές σκέψεις, βάζετε τέλος στις ανασφάλειες. Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα να πάρετε απόφαση να τερματίσετε κακές συνήθειες που σας βλάπτουν. Ετοιμαστείτε για νέα γνωριμία, δεν αποκλείεται να ερwτευτείτε!

Ταύρος

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει αισιόδοξους και παρορμητικούς. Ενδιαφέρον θα δείξετε για νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σας και νέες περιπέτειες στα αισθηματικά σας. Προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σας και στις προτιμήσεις που θα δείξετε σχετικά με θέματα αγορών. Ανεβασμένες θα είναι οι αισθήσεις σας, η πρόταση που θα κάνετε σε μια καινούργια σας γνωριμία, θα βρει την ανταπόκριση που αναμένετε.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με σαφήνεια, αναλυτικές συζητήσεις θα λύσουν τυχόν παρεξηγήσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να βάλετε σε προτεραιότητα τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα γνωρίσετε μέσω φιλικών σας ατόμων, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από την στασιμότητα. Για τους συναισθηματικά μπερδεμένους έρχονται ξεκαθαρίσματα ενδεχομένως και επανασυνδέσεις, η μέρα σας θα έχει τηλεφωνήματα και συναντήσεις.

Καρκίνος

Ίσως να βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες υποσυνείδητες ή συνειδητές. Θα καταβάλετε προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά δίνοντας λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας, ετοιμαστείτε για ιδιαιτέρως θερμές στιγμές.

Λέων 

Επιστρατεύετε τις δυνάμεις σας και με μεθοδικότητα περνάτε στην εφαρμογή των όσων έχετε σχεδιάσει. Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψη σας, τερματίζετε επαγγελματικές υποθέσεις, ενδεχομένως να ξεκινήσετε και μια νέα συνεργασία. Βασικός σας στόχος θα είναι να υπερισχύσετε και να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα. Την ανανέωση θα αναζητήσετε μέσα στη σχέση σας, περνάτε σε προτάσεις με την επιθυμία να βγείτε από τη ρουτίνα ή τη συμβιβαστική συνήθεια.

Παρθένος

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά, θα έχετε ανάγκη για ελευθερία έκφρασης και δράσης. Ευχάριστη εξέλιξη θα πάρει ένα εργασιακό σας θέμα, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί καινούργιος δρόμος στην επαγγελματική σας πορεία. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, πράξτε με βάση την έντονη διαίσθηση σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Μια ευχάριστη συνάντηση θα μετατραπεί σε ρομαντικό ραντεβού!

Advertisements

Ζυγός

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας επηρεάσει θετικά, θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε συναισθηματικά, τώρα θα αλλάξετε στάση, θα βρείτε την ψυχική σας ισορροπία. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να απαλλαγείτε απ κακές συνήθειες, από εξαρτήσεις, ή από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία. Ουσιαστικά θα βάλετε φρένο σε ότι σας καταπιέζει ή σας καθοδηγεί υποσυνείδητα. Θα προχωρήσετε σε αποφασιστικές ενέργειες θετικής κατάληξης.

Σκορπιός

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει κατά πολύ την πνευματική σας διανόηση, σήμερα θα μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, έξυπνες θα είναι οι επιλογές σας. Κινηθείτε βάσει ενστίκτου, η διαίσθηση σας δε θα πέσει έξω, η στρατηγική σας θα έχει επιτυχημένο αποτέλεσμα. Διοχετεύστε χωρίς επιφυλάξεις τα θερμά αισθήματα και τις διαθέσεις που θα σας διακατέχουν. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει

Τοξότης 

Γι’ εσάς που αναζητάτε εργασία θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία. Αυθορμητισμός, ελκυστικότητα, και έντονος αισθησιασμός, θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Ετοιμαστείτε για θερμό προσωπικό ραντεβού!

Αιγόκερως

Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή στη στάση σας, δεν θα πρέπει να είναι κάθετη ή πεισματικά αντιδραστική. Ενδεχομένως να βγάλετε πάθος στη συμπεριφορά σας, αποφύγετε συζητήσεις για θέματα ακραία ή για καταστάσεις που απαιτούν ριζικές αλλαγές. Καταφθάνει οικονομικό άνοιγμα, χειριστείτε με ωριμότητα τα χρηματικά ποσά που θα λάβετε. Η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη και δεν θα περάσει απαρατήρητη, με καινούργιο πρόσωπο ξεκινάτε θερμές επαφές.

Advertisements

Υδροχόος

Θα εμφανιστείτε συναισθηματικά ευαίσθητοι ίσως και κάπως ευάλωτοι, προσοχή στις άτοπες φοβίες, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Αν νιώθετε μπερδεμένοι ή παγιδευμένοι τότε εστιάστε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, μην αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε αδιέξοδα ή ακραίες στάσεις. Καταφθάνουν στιγμές πάθους και έντονης έλξης, κάποιοι από εσάς θα ερwτευτείτε!

Ιχθύς

Η σημερινή αστρολογική όψη ενισχύσει τη διαίσθηση σας, διορατική θα είναι η σκέψη σας, δυνατή η αντίληψη σας. Θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες, θα έχετε την ευκαιρία να διατυπώσετε απόψεις, να εκφράσετε ιδέες που θα επηρεάσουν τους γύρω σας. Δε θα λείψουν πράξεις ενθουσιασμού, προσοχή στις επιπολαιότητες. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι ελεύθεροι που είστε χωρίς σχέση, δεν αποκλείεται να βρεθείτε τελείως απρόοπτα σε ραντεβού για δύο.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα