Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (7-6-2019)

Κριός

 Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα εμφανιστούν στις ψυχικές σας διαθέσεις, γεγονός που θα σας δραστηριοποιήσει, το βασικό χαρακτηριστικό των ενεργειών σας θα είναι η ζωτικότητα. Σήμερα θα κινηθείτε με εξωστρέφεια, γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε πρόσχαρη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε απόψεις ιδέες και σχέδια, εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ταύρος

Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, διορατική θα είναι η αντίληψη σας, σωστή η κρίση σας, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση στον εργασιακό σας χώρο. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις οικονομικής φύσεως, θα υπερισχύσει η γνώμη σας καταλήγοντας σε επιτυχημένο και κερδοφόρο αποτέλεσμα. Λύση θα δοθεί σε ένα αισθηματικό σας θέμα, εκδηλώστε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας.

Δίδυμοι

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, σκοπός σας θα είναι η εποικοδομητική και κερδοφόρα κατάληξη. Εγκρατείς θα φανείτε στις κουβέντες σας, σήμερα με διπλωματικό τρόπο θα αποφύγετε λεκτικές κόντρες, με ομαλότητα θα εξελιχθούν οι συζητήσεις σας. Αν θέλετε να περάσετε σε προτάσεις, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δράσετε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ραντεβού και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Καρκίνος

Advertisements

Τώρα θα την φιλοσοφήσετε την κατάσταση, θα αναλύσετε και θα επεκτείνετε τη σκέψη σας. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες. Θα μπείτε στην διαδικασία να κριτικάρετε τον χαρακτήρα σας, θα εντοπίσετε τα ελαττώματα σας και θα φροντίσετε να περιορίσετε τις αδυναμίες σας. Σε αισθηματική σας υπόθεση αναλαμβάνετε τα ηνία, θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο τολμηρός χειρισμός σας θα φέρει ευχάριστη κατάληξη ίσως και δεσμευτική.

Λέων 

Η σημερινή αστρολογική όψη θα  σας δημιουργήσει άνοιγμα για καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες. Θα σας γίνει μια τελείως διαφορετική πρόταση από τις συνηθισμένες και επειδή θα σας βάλει σε σκέψεις, σας παροτρύνω να τη δεχτείτε θα έχει αποτελεσματική εξέλιξη. Στον αισθηματικό σας τομέα θα βρείτε συνεννόηση με το ταίρι σας, περνάτε σε περίοδο αρμονίας και συναισθηματικής σταθερότητας. Σήμερα θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας!

Παρθένος

Advertisements

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις σχετικά με τις πράξεις σας, τις δυνατότητες σας, τις επιλογές σας. Μήπως πέσατε σε λάθη που δεν πρέπει να ξαναγινούν; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα που θα σας απασχολήσει και θα δρομολογήσει από δω και περά τους στόχους και τις κινήσεις σας. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε με το ερwτικό σας ταίρι έρχεται λύση παρεξήγησης κατόπιν δική σας ενέργειας, από σήμερα περνάτε σε στάδιο συμφιλιωμένης και αρμονικής συνύπαρξης.

Ζυγός

Θα κινηθείτε προς νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, εποικοδομητική πρόταση που θα λάβετε θα σας οδηγήσει σε οικονομική βελτίωση. Στον αισθηματικό σας τομέα τολμηρή κουβέντα με πρόσωπο από το παρελθόν σας, θα σας βάλει στη διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ουσιαστικές αλλαγές που θα διαφοροποιήσουν σκέψεις και δεδομένα, απελευθερώνεστε από προκαταλήψεις και οπισθοδρομικές απόψεις.

Σκορπιός

Η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ψυχολογικές πιέσεις, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να πολεμήσετε ανασταλτικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι πρόσωπα είτε εσωτερικές φοβίες. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, νέες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο για ολοκαίνουργια αρχή επαγγελματική ή αισθηματική. Δώστε προσοχή στις προσωπικές σας συναντήσεις, σήμερα θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις.

Advertisements

Τοξότης 

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα σφάλματα σας και να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες φοβίες σας, σας οδήγησαν σε αυτά. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, τώρα θα βρείτε την ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και να γυρίσετε την πλάτη στα λάθος πρόσωπα. Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε πανέτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Θα τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε στον ίδιο σας τον εαυτό.

Αιγόκερως

Ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, οι κινήσεις σας θα είναι πρακτικές και εποικοδομητικές. Σήμερα θα κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες, σε περίπτωση που διατυπώσετε καινούργιες ιδέες θα λάβετε ενδιαφέρον και ανταπόκριση. Στα αισθηματικά σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε ανάγκη για τελεσίδικα ερwτικά ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Προχωρήστε στις προτάσεις που σκέπτεστε, δε θα υπάρξει αρνητική κατάληξη.

Υδροχόος

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και βελτιώσεις, κάποιοι από εσάς θα βρείτε εργασία, κάποιοι άλλοι θα αλλάξετε πόστο ή επιχειρησιακές κατευθύνσεις. Αναθεωρείτε τις απόψεις σας για πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε προσωπική σχέση, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε.

Ιχθύς

Mπορείτε σήμερα να κινηθείτε γρήγορα και να λύσετε πολλές εκκρεμότητες που σας προβληματίζουν και προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σας χτυπάει κόκκινο. Προγραμμάτιστε τις κινήσεις σας και τη ζωή σας γενικότερα και να ξέρετε ότι σας περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα