Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (6-6-2019)

Κριός

Με πρακτικότητα και μεθοδική υπομονή θα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας, διπλωματική θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε να προκαλέσετε εντάσεις κυρίως σε εργασιακά ζητήματα. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο, οριοθετήστε την παρορμητικότητα σας, καλό θα είναι να μην κινηθείτε με ανυπομονησία. Συζητήσιμη και κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Ταύρος

 Θέματα αλλαγών, αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους. Αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας στα καινούργια επαγγελματικά ενδεχόμενα, δε θα έχετε διάθεση για ανάληψη ρίσκων. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, εξωστρεφείς θα είστε στις προσωπικές σας επαφές, για τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανένωσης. Προσοχή στις αντισυμβατικές σας διαθέσεις, διατηρείστε ισορροπημένες τις αντιδράσεις σας.

Δίδυμοι

Εξισορροπημένες θα είναι οι ενέργειες σας. Νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, σας δίνω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε και αν υπάρχει ανοιχτή χρηματική διαπραγμάτευση θα κλείσει υπέρ σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν το στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την άμεση βοήθεια σας. Πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης, θα υπάρξει ευχάριστο συμβάν.

 

Advertisements

Καρκίνος

Σε συναδελφικά θέματα θα δείξετε εμπιστοσύνη, θα έχετε ομαδικό πνεύμα. Ήρεμος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα δείξετε  κατανόηση, θα είστε εφοδιασμένοι με δυνατή αντίληψη, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα διαφωνιών. Ισορροπημένο κλίμα θα υπάρξει τόσο μέσα στην προσωπική σας σχέση, όσο και σε ζητήματα οικογενειακών υποθέσεων. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, σήμερα θα συναντηθείτε με το πρώην ταίρι σας.

Λέων 

Ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, συγκρατημένες οι αντιδράσεις σας, έρχονται ξεκαθαρίσματα και συμφιλιώσεις. Αν διανύετε περίοδο χωρισμού, τώρα τερματίζει η απόσταση, ξεκάθαρα λόγια θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επανένωση. Σήμερα θα εστιάσετε στον καλλωπισμό και στην επιμέλεια της εμφάνιση σας, θα προσέξετε την κοινωνική σας εικόνα. Εσείς οι ελεύθεροι που είστε χωρίς σχέση, βάλτε στόχο να γοητεύσετε το αντίθετο φύλο, θα τα καταφέρετε μια χαρά.

Advertisements

Παρθένος

Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα γύρω από τη σχέση σας και τις οικογενειακές σας επαφές. θα σας απασχολήσει το ζήτημα της δέσμευσης, με το ταίρι σας θα ανοίξετε συζητήσεις που θα αφορούν την μελλοντική σας εξέλιξη. Εσείς οι μοναχικοί και ελεύθεροι πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στο ενδιαφέρον που θα σας εκδηλώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Δείξτε εμπιστοσύνη στα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε τα αισθήματα που τρέφει για εσάς είναι αληθινά.

Ζυγός

Θα υπάρξει διαύγεια στη σκέψη σας, έξυπνοι θα είναι οι ελιγμοί σας, με τη διπλωματία σας θα καταφέρετε να διαχειριστείτε επιτυχώς τις δύσκολες καταστάσεις. Στις συζητήσεις σας η στάση σας θα είναι διαλλακτική, σήμερα θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Στον αισθηματικό σας τομέα, με θερμό τρόπο και ειλικρινά λόγια λύνετε μια συγκεκριμένη παρεξήγηση, εσείς οι χωρισμένοι επανασυνδέεστε. Εσείς οι ελεύθεροι, προσοχή στις βιαστικές εξιδανικεύσεις.

Σκορπιός

Advertisements

Ίσως να είστε αρνητικοί ή διστακτικοί στις νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις, η διορατικότητα και η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσουν σε σωστές αποφάσεις, συνετές θα είναι οι οικονομικές σας ενέργειες. Σε προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα θα δείξετε κατανόηση και ευαισθησία, ένα γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, για τους χωρισμένους θα είναι καλή χρονική στιγμή για κινήσεις επανασύνδεσης.

Τοξότης 

Σήμερα θα εμφανιστούν εσωτερικές αναστολές και αμφισβητήσεις, σε οικονομικά ζητήματα θα προτιμήσετε την αναμονή και όχι τη δράση. Σε επαγγελματικά άλματα πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με επιφύλαξη, θα είναι σωστή η απόφαση σας να αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν ευχάριστα τηλεφωνήματα, σε περίπτωση που επιδιώκετε επανασύνδεση, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους σας.

Αιγόκερως

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει συνομιλίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να λύσετε παρεξηγήσεις και να αποκτήσετε συνεργάσιμη στάση. Η μέρα ίσως να σας ενθουσιάσει το καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα που θα προκύψει, ωστόσο σας συμβουλεύω να μην παρασυρθείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμός, κινηθείτε με αυτοέλεγχο. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα σας δημιουργήσει άνοιγμα σταθερής σχέσης.

Υδροχόος

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία, ωστόσο αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, φροντίστε τα σχέδια σας, αισθηματικά ή επαγγελματικά, να κυμαίνονται στα όρια του εφικτού. Προσοχή στα οικονομικά σας άλματα, κινηθείτε με σύνεση, τυχόν ριψοκίνδυνες ενέργειες θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ καλά. Στον αισθηματικό σας τομέα, δεν αποκλείεται να υπάρξει καινούργια γνωριμία, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερwτευτείτε, οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες και τολμηρές.

Ιχθύς

Δυο θέματα θα πρέπει να προσέξετε, τα οικονομικά σας ρίσκα, και το καινούριο πρόσωπο που θα ερwτευτείτε. Προσπαθήστε να έχετε προσγειωμένες επιθυμίες, αποφύγετε τις υπερβολές και τους ανεξέλεγκτους ενθουσιασμούς. Εσείς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το ταίρι που προσφάτως χωρίσατε, η συμβουλή μου είναι να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα, η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε θερμή ανταπόκριση.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα