Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-5-2019)

Κριός

Advertisements
Σήμερα θα προτείνετε και θα ρισκάρετε, θα είστε σε θέση να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα σε τυχόν οικονομικά άλματα. Δημιουργικό πείσμα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, η επίμονη σας δε θα ξεφύγει από τα συνετά όρια. Καινούργια πρόταση θα σας ανοίξει δυνατότητα επαγγελματικής βελτίωσης. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού, στο χέρι σας θα είναι η πορεία των εξελίξεων.

Ταύρος

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βρείτε τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σας. Τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα αισθηματικά σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα φέρουν λύσεις με αποτέλεσμα να φύγουν τα εμπόδια και να ανοίξουν ευκαιρίες που ως τώρα παρέμεναν κλειστές. Θα σας δώσω τη συμβουλή να περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι ελπιδοφόρο. Η μέρα θα στρώσει το έδαφος για θερμές συναισθηματικές εξομολογήσεις.
 Δίδυμοι

Οι ίδιες σας οι διαθέσεις θα ανοίξουν νέους ορίζοντες, θα νιώσετε τη διάθεση να θέσετε υψηλούς στόχους. Αφήνετε στην άκρη απαισιοδοξίες και επιφυλάξεις, σήμερα θα αποκαλυφθεί η κρυμμένη σας ανάγκη να αλλάξετε τη ζωή σας, σας φανερώνω πως οι κινήσεις που θα επιλέξετε θα σας βγουν σε καλό. Η απόφαση σας να δώσετε κίνητρο να σας πλησιάσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερwτικά, θα έχει κατάληξη ιδιαιτέρως θερμή.

Καρκίνος

Στόχος σας θα είναι η ομαλότητα και η επίλυση προβλημάτων ή διαφωνιών. Θα είστε εξοπλισμένοι με υπομονή, με διπλωματία και με προσγειωμένη αισιοδοξία, στοιχεία που θα σας κάνουν ανοιχτούς σε συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Από μόνοι σας θα επιλέξετε στάση διαλλακτικότητας, οι πράξεις σας θα χαρακτηρίζονται από ένα είδος ελεγχόμενου συμβιβασμού. Δείξτε ενδιαφέρον στα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν, οι συνομιλίες σας θα σας ανανεώσουν.

Λέων 

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας, δυναμική θα είναι η στάση σας. Η δεκτικότητα που θα σας διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα κερδίσετε την εκτίμηση και τη θερμή κριτική κάποιων σημαντικών συνεργατών σας. Με επιτυχία θα κλείσουν οι εργασίες που έχετε αναλάβει, η συγκαταβατικότητα σας θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπα που διεκδικείτε την εμπιστοσύνη τους.

Παρθένος

Παίρνετε την απόφαση να βάλετε τα πράγματα σε τάξη, σήμερα θα λυθούν παρεξηγήσεις, διεκπεραιώνετε θέματα εργασίας που σας δημιουργούσαν άγχος. Αποφασιστική θα είναι η δράση σας, περνά στα χέρια σας ο έλεγχος των κινήσεων και των δραστηριοτήτων σας. Η διάθεση σας για επικοινωνία θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και προσιτούς, σήμερα θα έχετε θερμό διάλογο με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος.

Advertisements

Ζυγός

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βελτιωθούν οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρξει ισορροπία στις συναδελφικές σας συνομιλίες. Η επικοινωνιακή και οργανωτική σας διάθεση, θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Κλείνουν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις σας, από σήμερα λύνεται οικονομικό ζήτημα. Στον αισθηματικό σας τομέα, ανοιχτόκαρδη συνομιλία θα έχει κατάληξη συμφιλίωσης και επανασύνδεσης.

Σκορπιός

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, σήμερα θα καταφέρετε να καταρρίψετε εμπόδια ή αναστολές που φράζουν την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά θα κλείσουν με αίσιο τέλος ,θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Στον αισθηματικό σας τομέα, η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, το ελκυστικό του παρουσιαστικό θα καταφέρει να σας ιντριγκάρει.

Τοξότης

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας θα βοηθήσει να πράξετε με ορθολογισμό, να τερματίσετε εκκρεμότητες και να περάσετε σε ένα καινούργιο στάδιο ζωής και εξέλιξης. Η απρόσμενη επίσκεψη ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις, τοποθετήστε πλέον σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε στόχους και βλέψεις. Με αφορμή μια τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο αρνητικό παρελθόν.

Αιγόκερως

Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να δώσετε τις σωστές λύσεις. Λογική θα είναι η σκέψη σας, βγαίνετε από διλλήματα, τώρα περνάτε στην υλοποίηση κάποιων συγκεκριμένων σας ιδεών. Σε περίπτωση που είστε σε σκέψεις επανασύνδεσης, τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο, θα είστε σε θέση να πάρετε τη σωστή απόφαση. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, το ένστικτο σας δε θα σας προδώσει.

Advertisements

Υδροχόος

 Περνάτε σε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης και δράσης, πολύ πιο συγκροτημένο και δημιουργικό. Θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες επαγγελματικές ή αισθηματικές, με ισχυρή θέληση θα περάσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, τώρα θα περάσετε σε ένα βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε, και θα προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις.

Ιχθύς

Η αυξημένη κοινωνική σας διάθεση θα σας βγάλει από τον χώρο εργασίας σας, αφήνετε στην άκρη επαγγελματικές καταστάσεις που σας κουράζουν και οικονομικές υποθέσεις που σας δημιουργούν ψυχολογικό στρες. Απελευθερώνονται επιθυμίες και ανάγκες, ανακτάτε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Δώστε προσοχή στις αισθηματικές σας επαφές και συναντήσεις θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές, είναι πολύ πιθανόν πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει την επανεμφάνιση του.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα