Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-5-2019)

Κριός

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να αμβλύνεις τις σχέσεις με ανθρώπους που μαζί τους δραστηριοποιείσαι σε συλλογικό επίπεδο. Ανάλογα με την συμπεριφορά που είχες, σήμερα ή χαλάρωσε και απήλαυσε την μέρα, ή αν παρεκτράπηκες και πίκρανες κάποιον, ίσως να εξομαλύνεις την διάθεση μεταξύ σας δίνοντας εξηγήσεις. Η καλή επικοινωνία με το ταίρι σου, μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις από αδιέξοδα.

 

Ταύρος

Θα τείνεις να αγνοείς το ταίρι σου, γιατί η προσοχή σου είναι ολοκληρωτικά στραμμένη στα οικονομικά και επαγγελματικά σου, τα οποία αισθάνεσαι ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η σημερινή αστρολογική όψη είναι η στενόχωρη ατμόσφαιρα που άφησε σε επαγγελματικά και οικογενειακά, από τις έντονες συμπεριφορές, πράγμα που σου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να διορθώσεις. Αυτό που έχεις να κάνεις, το ξέρεις καιρό τώρα, δουλειά, δουλειά, δουλειά!

 

Advertisements

Δίδυμοι

Σχεδιάζεις τρόπους που θα σε αποφορτίσουν με αλλαγή παραστάσεων, διάθεσης, περιβάλλοντος, να το σκάσεις έστω και για λίγο. Ο σύντροφος σου θα σε ξεσηκώσει βρίσκοντας την καλλίτερη λύση γι’ αυτό. Διάλεξε με ποιους θέλεις να βρίσκεσαι, ποιοι είναι για σένα ενδιαφέροντες και τόλμησε το, η σημερινή αστρολογική όψη είναι βοηθός σου. Θα σε ξεκουράσει και θα σε ψυχαγωγήσει. Ακόμη και το σινεμά καλό είναι.

Καρκίνος

Η σημερινή αστρολογική όψη σε καλεί ν’ ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, σε ευαισθητοποιεί και οι κεραίες σου είναι ικανές να συλλάβουν τι αέρας φύσει και τις διαθέσεις των άλλων. Αυτό σε κάνει να εξετάσεις τα ενδόμυχα θέλω σου, τι πραγματικά νιώθεις, τα όσα έχεις κάνει, τα όσα σου έχουν κάνει, ένα de profundis άνοιγμα της ψυχής σου. Έτσι πια ειλικρινής με τον εαυτό σου είσαι ελεύθερος και καθαρός να βρεις τις ορθές λύσεις σε όλα, από αισθηματικά μέχρι πεζά και οικονομικά θέματα που σε απασχολούν.

Advertisements

Λέων 

Σήμερα θα θελήσεις να βάλεις σε μια τάξη τι σημαίνει για σένα κάθε άνθρωπος που σχετίζεσαι. Για άλλους θα χαρείς που βρίσκονται κοντά σου, άλλους θα απομυθοποιήσεις και άλλους θα δεχθείς  όπως είναι. Στο πλαίσιο αυτό θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές ακόμη και στην σχέση σου άλλα αυτές πρέπει να γίνουν ¨κοινή συναινέσει¨ γιατί και το ταίρι σου έχει δικαίωμα λόγου σ’ αυτό. Μην γίνεσαι επικριτική απέναντι στους άλλους γιατί θα έχει παρενέργειες να χάσεις φίλους και συνεργάτες.

Παρθένος

Την ρουτίνα σου επιβάλλει η σημερινή αστρολογική όψη, με τα όσα θέματα αυτό συνεπάγεται και που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση. Στον εργασιακό τομέα να είσαι έτοιμος για την τυχόν αντιμετώπιση σοβαροτέρων θεμάτων που απαιτούν  να καταβάλλεις μεγαλύτερες προσπάθειες και να επωμιστείς αντίστοιχες ευθύνες, με αποτέλεσμα η αισθηματική σου ζωή να μπει στο περιθώριο. Λογω του πλήθους των όσων έχεις να κάνεις, για να μην αναλώνεσαι στα ασήμαντα, αξιολόγησε και προτίμησε να επιλύσεις τα σημαντικά.

Ζυγός

Advertisements

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και θα το καταλάβεις από τη αρχή της, όταν η καλή σου διάθεση σε παροτρύνει να δεις το ταίρι σου, αν έχεις, αγαπημένους σου, έστω και μόνο για παρέα. Άσε που μπορεί κάποιο νέο αίσθημα να σου κτυπήσει την πόρτα! Έτσι κι’ αλλιώς, εσύ έχεις άριστες σχέσεις με τον φτερωτό θεό! Η σημερινή αστρολογική όψη, σε κάνει να θέλεις να επωφεληθείς από την παρουσία της και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, που είναι ίσως καλή επένδυση για το μέλλον. Που ξέρεις;

Σκορπιός

Επειδή πάντα βρίσκεις αιτίες να σε στρεσάρουν και να επινοείς διάφορες δυσμενείς εκδοχές που σε κάνουν να ανησυχείς, σαν αγχωτικό Ζώδιο που είσαι, ακόμα και όταν δεν έχεις λόγους. Είσαι όμως δικαιολογημένη, που σήμερα η μέρα πραγματικά σε κάνει να νιώθεις αδικημένη από τους δικούς σου και χαλάσει το κλίμα στην οικογένεια. Μην είσαι επιθετική, μείνε ψύχραιμη γιατί τα νεύρα είναι κολλητικά και κάνεις δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσουν τελικά, πάντως όχι σε αγάπες.

Τοξότης

Είναι η μέρα του έξω για σένα!!! Ημέρα εξόδου κατά προτίμηση με το ταίρι σου και με πολλούς άλλους, επειδή αισθάνεσαι ιδιαιτέρα κοινωνική. Βέβαια οι προτιμήσεις σου στρέφονται στους αγαπημένους σου φίλους και γνωστούς με τους οποίους κάνεις ατέρμονες συζητήσεις, όπου εκφράζεις απόψεις και γνώμες τις οποίες όπως είναι φυσιολογικό δεν ασπάζονται όλοι, αλλά έχουν τις δικές τους. Εσύ ξέρεις ότι κάνεις δεν έχει το αλάθητο, και στο τέλος, όλα καλά!

Αιγόκερως

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση διχογνωμίας σήμερα, επειδή αφ’ ενός οι οικονομικές σου ανάγκες σε κάνουν να επιζητείς κάποιο τρόπο να αυξήσεις το εισόδημα σου, έστω διακινδυνεύοντας αυτά που έχεις, αφ’ ετέρου, ο συντηρητισμός σου σε αποτρέπει. Σύμμαχο σε αυτήν την αποτροπή  έχει τη σημερινή αστρολογική όψη, επισημαίνει τους κίνδυνους. Αυτή η αβέβαιη κατάσταση σου δημιουργεί εκνευρισμούς και φρόντισε να μην την ¨πληρώσει¨ το ταίρι σου. Όσο για το τι θα κάνεις, θυμήσου, ότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Υδροχόος

Αναταράξεις στην διάθεση σου φέρνει η σημερινή αστρολογική όψη. Είσαι μια στο κρύο και μια στο ζεστό. Δεν μπορεί κανείς να βγάλει άκρη μαζί σου, η επιτομή του κυκλοθυμικού. Αυτό έχει ως επακόλουθο παρεξηγήσεις με όλους, με το ταίρι σου, στη δουλειά, την οικογένεια, παντού. Επειδή η επίλυση αυτών των προβλημάτων κυκλοθυμίας είναι κατά κύριο λόγο στο χέρι σου, ρίξε το βάρος στην βελτίωση της συμπεριφοράς σου ώστε να υπάρξει καλή επικοινωνία και κατανόηση με όλους.

Ιχθύς

Για σένα σήμερα είναι η ημέρα της μονώσεως. Θα νοιώσεις την ανάγκη να ανασυγκροτηθείς, να καλύψεις όσα έχεις παραλείψει να κάνεις για τον εαυτό σου απορροφημένη από την ρουτίνα της ζωής. Μια νοερή απόδραση λοιπόν από τα όσα συνήθως επιβάλλεται να κάνεις, και μια ενδοσκόπηση στο τι πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι. Η σημερινή αστρολογική όψη, που έχει την ιδιότητα να επιδρά στην ενίσχυση της διαίσθησης, σου σε κάνει να διαβάζεις τους άλλους σαν ανοιχτό βιβλίο.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα