Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-5-2019)

Κριός

Advertisements

Η μέρα, δίνει βαρύτητα στον επαγγελματικό και κοινωνικό σου τομέα. Σε κάνει να επικεντρώνεσαι στις προσπάθειες σου να προβληθείς επαγγελματικά, αλλά και να επιδιώξεις να εδραιώσεις την κοινωνική σου θέση στα μάτια των άλλων. Από το μεσημέρι το σκηνικό αλλάζει, και έρχεται στο προσκήνιο η διάθεση σου να ξεφύγεις με το ταίρι σου ή  για να απολαύσεις τις παρέες σου. Ίσως σ’ αυτές, αν δεν είσαι σε σχέση, σε  περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ταύρος

Σήμερα λειτούργει η συντροφικότητα και η επικοινωνιακή σου διάθεση για τα κοντινά σου πρόσωπα, ιδίως με το ταίρι σου. Από το μεσημέρι, η κατάσταση σοβαρεύει, γιατί προκύπτει μια επαγγελματική υπόθεση, που μπορεί να είναι, είτε κάποια αλλαγή είτε υποχρέωση. Θα πρέπει να ενεργήσεις συνετά, γιατί αν κανείς λάθος, δεν θα είναι εύκολο να αντιστραφεί. Παρ’ όλα αυτά, αν είσαι αδέσμευτος/η την διάθεση σου θα βελτιώσει μια νέα γνωριμία από τον επαγγελματικό χώρο.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Δίδυμοι

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε βρίσκει με εμμονές που σου χαλούν το κέφι, και τις οποίες πρέπει να αποβάλεις, καθώς δεν εμπιστεύεσαι τους άλλους. Μέχρι τότε, προτίμησε την απομόνωση, για να αποφύγεις προστριβές με το ταίρι σου. Κάνε υπομονή και συγκρατήσου μέχρι τότε, το απόγευμα που θα σου φτιάξει την διάθεση και, θα ανοίξει και πάλι τους αισθηματικούς και επικοινωνιακούς σου ορίζοντες. Αν είσαι μόνος/η, ευνοείται ιδιαίτερα η επιτυχία σου στα αισθηματικά.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Καρκίνος

Σήμερα δεν μπορείς παρά να στρέφεις το ενδιαφέρον σου στους αγαπημένους σου που σε κάνουν να τους νοιώθεις κοντά σου. Μετά το μεσημέρι εντείνεται ιδιαίτερα το πάθος σου που σχετίζεται με τα αισθηματικά σου, και το οποίο πρέπει να εκδηλωθεί σωστά για ανανέωση αισθημάτων και όχι σύγκρουση. Επίσης με πάθος διαχειρίζεσαι και τα οικονομικά σου θέματα, στα όποια θα πρέπει να επιδείξεις λογική και σύνεση για να αποφύγεις τυχόν λάθη. Αν είσαι μόνος/η θα σε ανανεώσει έντονα μια νέα γνωριμία.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Λέων 

Advertisements

Επί τέλους, μετά από αρκετό διάστημα, που δεν σε αφήναν οι υποχρεώσεις να σηκώσεις κεφάλι, τις ταχτοποιείς και ηρεμείς. Το μεσημέρι, μπορείς πια αλτρουιστικά, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στους αγαπημένους κοντινούς σου ανθρώπους που μετράμε για σένα σαν πρώτη προτεραιότητα σου. Μην παραβλέπεις όμως τις ανάγκες σου!  Θα κάνεις ό,τι είναι δυνατόν να ευχαριστήσεις το ταίρι σου προσπαθώντας να διαισθανθείς τα θέλω του. Αν είσαι μόνος/η κράτα επιφυλάξεις και μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Παρθένος

Σήμερα ευνοούνται οι συναναστροφές με αγαπημένους και οι απασχολήσεις που θα σε ψυχαγωγήσουν, θα σε αποφορτίσουν και θα σου καθαρίσουν το μυαλό. Μην αφήσεις όμως το ταίρι σου έξω απ’ αυτά, θα σε βοηθήσει η παρουσία του! Έτσι θα ανασυγκροτήσεις τις διανοητικές και ψυχικές σου δυνάμεις, ώστε να αντιμετωπίσεις και να βρεις λύσεις για μικρά και ενοχλητικά χρονοβόρα θέματα ρουτίνας που θα σου φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας. Μην χαλάς την διάθεση σου μ’ αυτά, είσαι μεθοδικός και θα τα καταφέρεις.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ζυγός

Για να ξεκινήσουμε με τα ευχαρίστα, μετά το μεσημέρι θα τα βλέπεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να επιδιώξεις να διασκεδάσεις με την παρέα ή το ταίρι σου. Αυτό θα σου κάνει καλό, γιατί μέχρι τότε, η διάθεση σου ήταν κακή, ήσουν όλο γκρίνια και παραπόνα. Από εκεί και πέρα, κεφάτος πια, με τα αισθηματικά σου να ευνοούνται, διαλύεις τις όποιες σκιές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Σκορπιός

Η αστρολογική όψη της ημέρας εντείνει την εξωστρέφεια και την τάση επικοινωνίας με τους δικούς σου ανθρώπους ή γνωστούς σου. Έχεις διάθεση για αγορές που βοηθούν να ανανεώσεις την διάθεση σου. Πάντως, μετά το μεσημέρι, αναμιγνύεσαι στα θέματα του σπιτιού και των δικών σου, αλλά επειδή ευνοούνται παρανοήσεις με συνέπειες, δείξε σύνεση, παρ’ όλο που θα είσαι εσωστρεφής, βοήθησε, ώστε να λυθεί το θέμα χωρίς παρενέργειες. Αν αναζητάς ταίρι, άσε το για άλλη μέρα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Τοξότης

Advertisements

Η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σε κάνει να νοιώθεις ότι δεν πατάς σε στέρεο έδαφος, επειδή σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Το μεσημέρι θα ξαναγίνεις ο παλιός καλός Τοξότης, που με την κοινωνικότητα σου, θα βρεις στηρίγματα στους γύρω και θα αναπτερωθεί το ηθικό σου. Εσένα που σου αρέσει το να βρίσκεσαι διαρκώς έξω, κάνε το σήμερα για θεραπευτικούς λόγους της διάθεσης σου με το ταίρι σου, βλέποντας ανθρώπους και αλλάζοντας παραστάσεις. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα λάμψει.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Αιγόκερως

Η αστρολογική όψη της ημέρας δεν ευνοεί την σταθερότητα των συναισθημάτων σου που θα είναι πότε στα πάνω και πότε στα κάτω τους, και δυσκολεύει αισθηματικές σχέσεις και δουλειάς. Μετά το απόγευμα συνειδητοποιείς ότι οικονομική σου κατάσταση δεν είναι ανθηρή, στρεσάρεσαι και γινεσαι καχύποπτος ακόμα και με το ταίρι σου. Μην ενεργήσεις κάτω από πανικό κινδυνεύοντας να κανείς λάθη που θα φέρουν απώλειες και αυτών που έχεις.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Υδροχόος

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε γεμιζει με εσωστρέφεια και άγχος, μέχρι το μεσημέρι. Κινδυνεύεις όμως να κάνεις υπερβολές, υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και λάθη σ’ αυτά που επιχειρείς σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και σχέσεων. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι ακραίες εκδηλώσεις και συμπεριφορές σου, δίνουν λαβή να σε θεωρήσουν σήμερα, διχασμένη  προσωπικότητα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ιχθύς

Είναι ευκαιρία το πρωί, να ασχοληθείς με ότι σχετίζεται με ομάδες, συλλόγους, φίλους που έχουν θέματα να επιλυθούν γιατί η αστρολογική όψη της ημέρας φωτίζει την φιλάνθρωπη και αλτρουιστική πλευρά του χαρακτήρα σου, που είναι ευκαιρία να εκδηλωθεί έμπρακτα. Η μέρα θα σου τονίσει ότι υπάρχεις και συ, ότι έχεις ανάγκες, κάνοντας σε εσωστρεφή, ώστε να τις καλύψεις και να ανακάμψεις δυνατότερος/η. Όμως, η εσωστρέφεια θα φέρει εκτός από ανασυγκρότηση, καχυποψία και απόσταση ιδίως με το ταίρι σου, οπότε, διαχειρίσου την σωστά.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα