Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-03-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, ∈ρωτικό αεράκι θα διαπεράσει την καρδιά σας, αφεθείτε στα συμβάντα που καταφθάνουν, σήμερα θα υπάρξουν θερμές ∈ρωτικές αποκαλύψεις. Ευκαιρία νέας ∈ρωτικής γνωριμίας θα υπάρξει, καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί γύρω σας, προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο παρατηρητικοί και πιο θερμοί. Αν τσακώσετε πρόσωπο να σας κοιτάζει, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον του και δε θα χάσετε. Δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που από καιρό έχετε αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον του.

Ταύροι

Αγαπητοί μου, αυτή την φορά θα είστε σε θέση να αρπάξετε όποιο καινούργιο άνοιγμα σας δοθεί. Βάζετε φρένο στην αδράνεια και περνάτε σε δυναμική δράση. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας βοηθήσει να δώσετε το πράσινο φως σε πρόσωπο που θα τολμήσει να σας διεκδικήσει ∈ρωτικά. Από πρόταση διασκέδασης θα ξεκινήσει και οι επαφές που θα ακολουθήσουν, θα οδηγήσουν τα γεγονότα σε άμεσες προσωπικές συναντήσεις. Έρχονται ∈ρωτικές αναστατώσεις που θα ορίσουν νέα κατεύθυνση στη ζωή σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, μια πολύ ευχάριστη συνάντηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας. Αν διατηρήσετε την θερμή σας διάθεση ως τις νυχτερινές ώρες, τότε θα σημειωθεί γεγονός που θα έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει σταθερό ∈ρωτικό ταίρι. Η γοητεία σας θα αποτελέσει πόλο έλξης, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει. Θα υπάρξουν ραντεβού και συνομιλίες που θα διαφοροποιήσουν τόσο το παρόν, όσο και το μέλλον σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, τολμηρές θα είναι οι ∈ρωτικές σας διαθέσεις, είναι πολύ πιθανό να βιώσετε ένα χαρούμενο ∈ρωτικό γεγονός, που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής. Η στήριξη που θα προσφέρετε σε πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, θα δημιουργήσει εντόνους δεσμούς αγάπης μεταξύ σας, με πολύ ευχάριστες συνέπειες. Αν κάποια παρεξήγηση σάς είχε απομακρύνει από το ταίρι σας, τώρα θα υπάρξει συμφιλίωση, σε περίπτωση χωρισμού ένα ευχάριστο συμβάν θα φέρει άμεση επανασύνδεση.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας κάνει ιδιαιτέρως ελκυστικούς, θερμή και ∈ρωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, απελευθερωμένη η σ∈ξουαλικότητά σας. Υπάρχει ένα πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό ψάχνει την ευκαιρία να σας ανοιχτεί, αν του δώσετε το πράσινο φως τότε θα δημιουργηθεί νέος ορίζοντας στη ζωή σας. Για εσάς που υπάρχει επιτακτική πλέον ανάγκη να εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, σας να φανερώνω πως σήμερα θα το βρείτε ακριβώς μπροστά σας. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

Παρθένος

Φίλοι μου, σήμερα η προσοχή σας θα εστιάσει σε ένα γοητευτικό πρόσωπο, που τελικά θα βρείτε τον τρόπο να το προσκολλήσετε οριστικά επάνω σας. Μην φρενάρετε την ανάγκη που θα νιώσετε να ξεκλειδωθείτε συναισθηματικά, τα αποτελέσματα θα σας φέρουν χαρά και όχι απογοήτευση. Ανοίξτε ελεύθερα την καρδιά σας, περάστε σε εξομολογήσεις και θα δείτε πως θα ανοιχτούν νέοι ∈ρωτικοί ορίζοντες. Αν χωρίσατε, ετοιμαστείτε για επανασύνδεση, πρόσωπο της καρδιάς σας θα καθιερωθεί δίπλα σας.

Ζυγός

Φίλοι μου, ήρθε η ώρα για ανατρεπτικές ∈ρωτικές αλλαγές και για τολμηρές προσεγγίσεις. Ελκυστική θα είναι η εμφάνισή σας, προσιτή η στάση σας, οι διαθέσεις σας θα σας στρέψουν σε συναισθηματικά ραντεβού και σε έντονες ∈ρωτικές επαφές. Θα σας δοθεί η ευκαιρία νέας γνωριμίας, θα καταφέρετε να κατασταλάξετε σε ταίρι που θα δώσει διαφορετικό και ουσιαστικό νόημα στη ζωή σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ∈ρωτευτείτε πρόσωπο που τα αισθήματα σας θα είναι απολύτως αμοιβαία.

Σκορπιός

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε συναισθήματα που κρύβετε εδώ και πολύ καιρό. Θα περάσετε σε εξομολογήσεις, η αποκαλυπτική σας στάση θα έχεις ως αποτέλεσμα να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Η απόφαση σας να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς νιώθετε και πού στοχεύετε, θα φέρει άνοιγμα δυνατής ακόμα και δεσμευτικής σχέσης. Νυχτερινή ώρα θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, βάλτε τα καλά σας, κινηθείτε με άνεση και αυθορμητισμό.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, σήμερα δε θα βρει ησυχία η καρδιά σας. Καταφθάνουν έντονα ∈ρωτικά γεγονότα που θα ανεβάσουν για τα καλά τις διαθέσεις σας, θα σας ιντριγκάρουν σε τέτοιο βαθμό, που θα ξεχάσετε μονομιάς το παρελθόν και θα κινηθείτε με στόχο τα καινούργια. Κάποιος θα βρει τον σωστό τρόπο και θα δημιουργήσει ευχάριστο ∈ρωτικό κλίμα στις επαφές σας, πολύ γρήγορα θα ακουστεί θερμή ∈ρωτική πρόταση. Θα υπάρξει αμοιβαία και έντονη έλξη, σήμερα δεν αποκλείεται να ζήσετε στιγμές πάθους και έντασης.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, ευχάριστα αναποδογυρίσματα θα σημειωθούν στην καρδιά σας, η αναμονή μετατρέπεται σε τολμηρή δράση. Η ∈ρωτική σας ρουτίνα θα τερματιστεί από πρόσωπο, που θα σας οδηγήσει σε νέες ∈ρωτικές εμπειρίες. Η απόφασή σας να ξεκλειδώσετε τον ∈ρωτισμό σας, θα είναι το έναυσμα που θα οδηγήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κατευθείαν στην αγκαλιά σας. Φανείτε θερμοί και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από κοντά σας, προμηνύεται έναρξη νέας ∈ρωτικής σχέσης με μακροχρόνια πορεία.

Υδροχόος

Φίλοι μου, έντονη θα είναι η διάθεσή σας να ∈ρωτευτείτε και να διεκδικήσετε. Η εικόνα σας προς το αντίθετο φύλο θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, θα κερδίσετε πρόσωπα που δεν είχατε πάρει χαμπάρι ότι ενδιαφέρονται για εσάς. Κάποιος θα καταφέρει να σας αναστατώσει και να γεμίσει συναισθηματικά την καρδιά σας. Ένα ραντεβού και μια έντονη συνομιλία, θα φέρουν κατάληξη απρόσμενη και πολύ ευχάριστη. Πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δεν αποκλείεται να αποτελέσει τελικά μοιραία γνωριμία!

Ιχθύς

Φίλοι μου, η ∈ρωτική σας ρουτίνα θα τερματιστεί από πρόσωπο που θα σας οδηγήσει σε νέες ∈ρωτικές εμπειρίες, από μόνοι σας θα θελήσετε να αλλάξετε ∈ρωτική κατεύθυνση. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν, θα σας ανοίξει νέους ∈ρωτικούς δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν το άνοιγμα για αρχή καινούργιας ∈ρωτικής σχέσης. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συναισθηματικές επενδύσεις και επιτυχείς διεκδικήσεις. Έρχονται έντονα συναισθήματα και νέες αποφάσεις.

πηγη

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα