Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-8-2019)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει αισιοδοξία στο σκεπτικό σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βγείτε από την ανία και τη στασιμότητα, τώρα θα εκτοπίσετε αρνητισμούς και αναστολές. Η επικοινωνιακή σας διάθεση και η ερwτική σας γοητεία θα δώσουν άνοιγμα να σας πλησιάσουν πρόσωπα που εδώ και καιρό προσπαθούν να κερδίσουν το ερwτικό σας ενδιαφέρον. Σήμερα κάποιος θα τολμήσει να σας εκδηλωθεί ερwτικά, δεν θα είναι καθόλου κακή περίπτωση γι αυτό δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα αποκαλυφθεί η εγκάρδια πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα εσείς οι ίδιοι θα θελήσετε να δώσετε καινούργια και διαφορετική τροπή στις υποθέσεις σας. Εσείς οι ερwτικά μόνοι θα είστε έτοιμοι να περάσετε συνουσιαστικές προσεγγίσεις, η εκδηλωτική σας στάση θα σας κάνει προσιτούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Μια πρόσκληση που θα λάβετε από πρόσωπο ερwτικού ενδιαφέροντος, θα σας ανοίξει προοπτική σταθερής ερwτικής σχέσης.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευχάριστες πληροφορίες θα αποτελέσουν αφετηρία νέας ερwτικής αρχής. Η εικόνα σας προς το αντίθετο φύλο θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, ζωηρή θα είναι η διάθεση σας με όρεξη για δράση. Φιλική πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο αντίθετου φύλου θα μετατραπεί πολύ γρήγορα σε ερwτικό ραντεβού. Κρατήστε ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σας, κάποιο πρόσωπο θα περάσει στη ζωή σας με θερμές διαθέσεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από καταστάσεις ρουτίνας. Η θετική απάντηση που θα δώσετε σε ερώτηση που θα σας απευθύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα δημιουργήσει καινούργια κατεύθυνση στην ερwτική σας πορεία. Τώρα θα πάρετε τη δυναμική απόφαση να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας, δεν πρόκειται να σας σταματήσουν εμπόδια ή αναστολές. Αυτή τη φορά θα αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να ερωτευτεί, να είστε σίγουροι πως δεν θα απογοητευτείτε.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για τολμηρά βήματα, το νου σας να μην πιαστείτε στον ύπνο. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα βρεθείτε να συνομιλείτε με άτομο ελκυστικό, εντυπωσιακό, και ταιριαστό στις ερwτικές σας προτιμήσεις. Καινούργιο πρόσωπο καταφθάνει στο πλάι σας, από περιπέτεια θα ξεκινήσει, ίσως σε δέσμευση τελικά να καταλήξει.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, συγκαταβατική θερμή και ερwτική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάσεις ρομαντισμού. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς, σήμερα θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό και πολύ εγκάρδιο πρόσωπο, που ενδεχομένως να μην έχετε αντιληφθεί τον βαθμό της έλξης του για εσάς. Θα σας δώσω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε αναλόγως, ανταποδώστε την αγάπη και το ενδιαφέρον που θα σας δοθεί.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου Ζυγοί, σας συμβουλεύω να την εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, όντως θα σας οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Πρόσωπο από τα παλιά θα βάλει την καρδιά σας σε ένα είδος συναισθηματικής δοκιμασίας. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικές κουβέντες θα δώσουν μια αισιόδοξη απόχρωση στη σκέψη σας. Θα υπάρξει μεταξύ σας θερμό ραντεβού που σίγουρα θα φέρει ευχάριστες ανατροπές. Σήμερα βραδινή ώρα παίρνετε απόφαση να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σας αγάπη.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό, κατανόηση και δυνατό ένστικτο. Η προσοχή που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει το έναυσμα καινούργιας ερwτικής αρχής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αισθήματα που θα έχουν την δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ερwτική σας ζωή. Σε περίπτωση που προκύψει σχέση, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι καθόλου περαστική.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, στόχος σας θα είναι οι θερμές ερwτικές επαφές. Εσείς που είστε άνευ σχέσης, σας φανερώνω πως ένα πρόσωπο θα αποδειχτεί ερwτικά διαθέσιμο για εσάς, περάστε σε προτάσεις, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον του. Ερwτικό άνεμο θα σας φέρει πρόσωπο από το παρελθόν, θα σας δώσει την ευκαιρία όχι μόνο να θυμηθείτε τα παλιά, αλλά να περάσετε και σε καινούργια τελείως διαφορετικά από τα προηγούμενα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, μια ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο ερwτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας, θα υπάρξουν ανατροπές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο ερwτικό σας μέλλον. Εσάς τους ερwτικά μόνους, ξαφνική στροφή στην ψυχολογία σας θα δημιουργήσει η γνωριμία σας με ένα αρκετά ελκυστικό πρόσωπο, που παρά το ότι στην αρχή το μεταξύ σας κλίμα θα είναι φιλικό, ωστόσο με γρήγορα βήματα η ατμόσφαιρα θα μετατραπεί σε ερwτική.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση, θετικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις που θα έχει το αγαπημένο σας ταίρι, οι συζητήσεις σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό. Εσείς που διανύεται περίοδο χωρισμού έρχεται ξεκαθάρισμα συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η ερwτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερwτική γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, απελευθερωμένο και ιδιαιτέρως θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, σταθεροί θα φανείτε στους ερwτικούς σας στόχους. Σήμερα θα ανοίξετε συναισθηματική συζήτηση που θα κλείσει με υποσχέσεις για παρόν και μέλλον. Ένα ευχάριστο ραντεβού θα έχει ως κατάληξη την ολοκλήρωση μιας ερwτική σας υπόθεσης. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει ολοφάνερα, πως η μεγάλη του επιθυμία είναι να σταθμεύσει οριστικά στην ερwτική σας ζωή.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα