Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-8-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα κλείνετε εκκρεμότητες και ερwτικές καταστάσεις που σας αγχώνουν, βγαίνετε από ψευδαισθήσεις. Στόχος σας θα είναι να ηρεμήσετε και να σταθεροποιηθείτε, περνά στα χέρια σας ο έλεγχος της συναισθηματικής σας κατάστασης. Η διάθεση σας για ανέμελη επικοινωνία χωρίς προβληματισμούς, θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και ακόμα περισσότερο ερwτικούς. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταλήξει σε θερμές ερwτικές εκδηλώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας ερwτικής σχέσης!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα φανείτε παρορμητικοί, ενθουσιώδεις ίσως και κάπως απρόβλεπτοι. Δυναμική θα είναι η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να κατευθύνουν την ερwτική σας ζωή. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε τα ηνία των ερwτικών σας υποθέσεων σας, είτε πρόκειται για θέματα επανασύνδεσης, είτε για λήξη παλιάς ιστορίας. Νέα ερwτική γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, αν θέλετε να βγείτε από τη στασιμότητα, τότε ακολουθήστε τα αισθήματα σας, μη κάνετε βήμα πίσω.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η μέρα σας φέρνει δυναμισμό και έντονη αποφασιστικότητα, ενδεχομένως να εμφανιστούν και κάποιες εξτρεμιστικές τάσεις, είναι πολύ πιθανό να φτάσετε στο σημείο να αλλάξετε στόχους και σχέδια. Ένα ερwτικό γεγονός που θα προκύψει από τυχαία συνάντηση, θα ξυπνήσει την ζωτικότητά σας θα αναποδογυρίσει σκέψεις και αισθήματα. Ερwτικά χτυποκάρδια θα σας προκαλέσει εντυπωσιακό άτομο, θα σας ομολογήσω πως αυτή η παρουσία θα συνεπάρει την καρδιά σας, πολύ δύσκολα θα βγει από τη σκέψη σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και στόχευση. Σε συγκεκριμένα ερwτικά σας ζητήματα θα προχωρήσετε σε δημιουργικές και αποτελεσματικές πράξεις βγαίνοντας από το στάσιμο κατεστημένο που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Στις συζητήσεις σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερwτικά θα κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση, σήμερα θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε θέματα, που στο παρελθόν οι προσπάθειες σας είχαν αποτύχει.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε ερwτικά συμβάντα που δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσουν ολόκληρη την ερwτική σας πορεία. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά από την μια στιγμή στην άλλη νιώσετε ερωτευμένοι και ικανοί να κάνετε ό,τι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το έναυσμα να ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη των αναζητήσεών σας, θα περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Καταφθάνουν εντυπωσιακές αλλαγές, μπαίνετε σε έναν ολοκαίνουργο ερwτικό κύκλο.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα εναντιωθείτε στο στάσιμο και στο οπισθοδρομικό, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να κυνηγήσετε το καινούργιο και το απελευθερωμένο. Βάζετε φρένο σε παλιές ερwτικές καταστάσεις και περνάτε σε προσεγγίσεις με στόχο το καινούργιο ξεκίνημα. Εσείς που έχετε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε ένα στάδιο πιο μπροστά. Με έντονη τη θέληση για αλλαγές, θα προβείτε σε πράξεις που θα διαφοροποιήσουν το παρόν και το μέλλον σας.

Ζυγός 

Φίλοι μου Ζυγοί, με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η μέρα. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθησή σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα σας ανοίξουν δρόμους επιτυχίας, είτε πρόκειται για επανασύνδεση, είτε για νέα γνωριμία. Για εσάς που είστε άνευ σχέσης, λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το ερwτικό του ενδιαφέρον. Θα έχετε δυνατές ερwτικές ανατροπές που θα σας ενθουσιάσουν!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, από σήμερα βάζετε φρένο σε ανασταλτικές σκέψεις, περνάτε σε δυναμική δράση και εκτοπίζετε τα λάθος πρόσωπα από τη ζωή σας. Σήμερα θα υπάρξει θερμή συνάντηση, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο, θετικό και αισιόδοξο. Καταφθάνουν ριζικές αλλαγές που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι το έναυσμα που θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ταχτοποιήσετε την ερwτική σας ζωή. Παίρνετε νέες αποφάσεις, δεν αποκλείεται να επιλέξετε νέο ερwτικό ταίρι.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δοθεί άνοιγμα νέας αρχής και επειδή θα έχετε όρεξη για ανατροπές, γι’ αυτό η θέλησή σας θα είναι ισχυρή. Μια απρόσμενη ερwτική έκπληξη θα ‘ρθει να ταράξει τα νερά της καρδιά σας. Η απόφασή σας να ξεδιπλώσετε χωρίς αναστολές τις ερwτικές σας διαθέσεις, θα φέρει κοντά σας πρόσωπο, με την επιθυμία να μείνει σταθερά δίπλα σας. Σας αποκαλύπτω πως εσείς οι δύο θα νιώσετε δυνατή ερwτική έλξη μεγάλης διάρκειας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα έχετε την ανάγκη να κυριαρχήσετε, να επιβληθείτε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αυθορμητισμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις πράξεις σας, στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος της ερwτικής σας σχέσης. Σήμερα θα συμβεί γεγονός που θα αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα αναζωπυρώσει τις αισθήσεις σας, θα εκδηλωθείτε με πράξεις κάπως ασυνήθιστες για το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα υπάρξουν νέες προτάσεις και καινούργια πρόσωπα. Εξονυχιστικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρα κολλήματα, δίνετε λύση σε παρελθοντική ερwτική σας υπόθεση. Τα συναισθήματά σας μπαίνουν σε νέα τροχιά, τυχαίες συναντήσεις θα φέρουν απρόοπτες αλλαγές, εντυπωσιακό πρόσωπο θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σας. Επιφυλακτική στάση θα κρατήσετε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, οι προτιμήσεις σας θα εστιάσουν σε καινούργια πρόσωπα κι όχι παλιά.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα δε θα σας αφήσει να υποκύψετε σε ηττοπάθειες, θα αντισταθείτε σε καταστάσεις ή συναισθήματα που σας δυσκολεύουν, καταφέρνοντας τελικά να βρείτε την άκρη του νήματος. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκδηλωθείτε, τώρα θα λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις. Εσείς που είστε χωρισμένοι, θα βρείτε τρόπο να μηδενίσετε τα λάθη και να ξεκινήσετε τη σχέση σας και πάλι από την αρχή, αυτή τη φορά στηριζόμενοι σε μια απολύτως ρεαλιστική βάση.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα