Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-8-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα δεν θα έχετε καμία διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας, η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, θα ακούσετε αλήθειες που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σας. Μια ευχάριστη φιλική πρόταση θα σας βοηθήσει να βρείτε ψυχική ισορροπία και ανανέωση, για τους ελεύθερους θα υπάρξει προοπτική νέας ερwτικής γνωριμίας.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι πράξεις σας θα στοχεύουν στην αρμονική συνύπαρξη και στις ισορροπημένες επαφές. Σήμερα οδηγός των ενεργειών σας θα είναι η αισιοδοξία, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αναβάλετε τις πράξεις αγάπης που έχετε σκοπό να κάνετε. Οι ήρεμες αντιδράσεις σας και η έντονη θερμότητα στις κινήσεις σας, θα σας βοηθήσουν να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Ένα συγκεκριμένο άτομο ερwτικού ενδιαφέροντος, βραδινή ώρα θα βρει τελικά στην αγκαλιά σας ότι ακριβώς επιζητά!

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα ηρεμήσει ο συναισθηματικός σας κόσμος, φεύγουν οι αρνητικές σκέψεις. Θα υπάρξει ισορροπία στις πράξεις σας και στις αντιδράσεις σας, υποχωρεί ο εγωισμός στη θέση του περνά η διαλλακτικότητα. Σήμερα θα φανείτε κοινωνικοί, δεκτικοί, και διαθέσιμοι στις απρόοπτες ερwτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Απρόσμενες συναντήσεις θα φέρουν ανοίγματα για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα νιώσετε την ανάγκη να περιορίσετε τον ψυχρό ρεαλισμό, θα εμφανιστείτε ευαίσθητοι, ονειροπόλοι, δυνατή θα είναι η διαίσθηση σας. Στις συζητήσεις σας θα είστε ήρεμοι, διαλλακτικοί, οικειοθελώς θα οριοθετήσετε το πείσμα σας καθώς και την αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ανοίγεται δυνατότητα νέας εrwτικής αρχής, η γνωριμία σας με ελκυστικό πρόσωπο θα έχει ευχάριστη πορεία και θερμή κατάληξη.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα δώσετε περισσότερη σημασία στα συναισθηματικά σας θέματα, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε, να ονειροπολήσετε, θα περάσετε θερμές ερwτικές στιγμές. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, έντονη η διαίσθηση σας, ό,τι υποψιαστείτε ή υποθέσετε θα βγει σωστό. Με πρόσωπο που δεν έχει γίνει ακόμα σχέση μεταξύ σας θα προκαλέσετε συζητήσεις συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων, θα είστε πρόθυμοι να εκδηλώσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας. Θερμή ανταπόκριση θα λάβετε στις ερwτικές σας εκδηλώσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα είστε εξωστρεφείς, προσιτοί και συζητήσιμοι. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε την στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερwτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού, σας φανερώνω πως θα έχει βλέψεις για σταθερή σχέση και όχι για εφήμερες ερwτικές περιπέτειες. Έρχονται ευχάριστες ερwτικές εξελίξεις με ενδεχόμενο μακροχρόνιου δεσμού.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί και δεχτικοί, προσοχή στις ανεξέλεγκτες ονειροπολήσεις. Έρχεται τυχερό γεγονός που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής. Η γνωριμία σας με καινούργιο πρόσωπο θα έχει ευχάριστες συνέπειες θα δημιουργηθούν μεταξύ σας δυνατοί δεσμοί αγάπης. Με πρόσωπο από τα παλιά θα υπάρξει συμφιλίωση, ένα συμβάν θα λύσει τις διαφορές σας. Σε περίπτωση που στοχεύετε στην επανασύνδεση, κινηθείτε αποφασιστικά θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας εκπλήξει.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση να ονειροπολήσετε. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την ερwτική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν τη σχέση σας με το ερwτικό σας ταίρι. Με έντονο το αίσθημα της αγάπης περνάτε σε πιο δεσμευτικό στάδιο. Εσείς οι ερwτικά μόνοι, διοχετεύστε την ερwτική σας αύρα θα σας βγει σε καλό.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, τερματίζουν ψυχοφθόρες εκκρεμότητες, με δικές σας κινήσεις απαλλάσσεστε από στενάχωρες ή στάσιμες καταστάσεις, τώρα θα αναζητήσετε ποικιλία και νέα ενδεχόμενα. Έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής και ψυχικής αλλαγής. Δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να απασχολήσει την καρδιά σας, σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξουν παγίδες ούτε απογοητεύσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα αναζητήσετε ηρεμία, χαλαρότητα και συναισθηματική ασφάλεια, σήμερα θα προσκολληθείτε στο ερwτικό σας ταίρι. Εσείς που είστε σε ερwτική αναζήτηση η γοητεία σας θα βρει τρόπο να δημιουργήσει κλίμα αναστάτωσης. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας προκαλέσει απρόσμενα ερwτικά χτυποκάρδια που θα σας βγουν σε καλό. Θα τονώσει τις αισθήσεις σας, θα είναι καθαρά στο χέρι σας προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσετε τη γνωριμία σας.

Υδροχόος 

Πολλές συζητήσεις και συναντήσεις θα έχεις τη σημερινή ημέρα με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον. Σήμερα θα πρέπει να σχεδιάσεις κάτι  μακροχρόνιο. Ίσως ένα ταξίδι ή μια νέα συνεργασία που χρειάζεται συντονισμό. Στα αισθηματικά η διάθεση σου είναι αυξημένη και υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και κερδίζεις το ενδιαφέρον. Μια απροσδόκητη συνάντηση σήμερα θα σου αλλάξει τη διάθεση και θα σε κάνει να δεις ένα πρόσωπο που γνωρίζεις με διαφορετικό μάτι.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, δεν αποκλείεται να πέσετε σε έντονες ονειροπολήσεις, η φαντασία σας και η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη. Σήμερα αυτό που πάνω από όλα θα σας ενδιαφέρει, είναι  να  υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο στις επαφές σας, θα θελήσετε σταθερή ερwτική σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Εσείς οι ερwτικά μόνοι, αφεθείτε στις ευχάριστες παρέες που θα προκύψουν και μείνετε σε στάση ετοιμότητας, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα