Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-8-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας πείσμα και αντίσταση, προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες. Θολωμένη θα είναι η αντίληψη σας, θα υπάρξει ο κίνδυνος να αντιδράσετε παθιασμένα ή απολύτως παρορμητικά. Αν δείξετε αδιαφορία για τις συνέπειες των ενεργειών ή των αποφάσεων σας, να ξέρετε πως λίγο αργότερα θα ενδιαφερθείτε και μάλιστα μετανιωμένα. Σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την παρορμητικότητα σας να στραφεί εναντίον σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, πεισματική και παρορμητική θα είναι η στάση σας, οι απόψεις σας θα είναι κάθετες ίσως και απόλυτες,  γι αυτό δεν αποκλείεται να προκύψουν λεκτικές εντάσεις. Για εσάς τους χωρισμένους που επιθυμείτε επανασύνδεση και όχι οριστικό χωρισμό, αν θέλετε να κλείσετε υπέρ σας τις αρνητικές καταστάσεις που σας οδήγησαν σε απόσταση, τότε φροντίστε να γίνετε διαλλακτικοί, δείξτε περισσότερη κατανόηση και λιγότερο εγωισμό.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, προσοχή στις αυταπάτες, τις ψευδαισθήσεις, και τις απαισιόδοξες σκέψεις. Θολωμένα θα είναι  τα νερά της αντίληψης σας, με το ∈ρωτικό σας ταίρι δεν θα υπάρξει η σωστή επικοινωνία που να μπορεί να σας δώσει λύσεις. Θα είναι κάπως περιορισμένη η δυνατότητα να κατανοήσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, δεν αποκλείεται να παρεξηγήσετε ή να παρερμηνεύσετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για σήμερα τουλάχιστον, είναι να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που απαιτούν λήψη σοβαρών ή τελεσίδικων αποφάσεων.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, έχετε το νου σας να μην εμπλακείτε σε λεκτικές συγκρούσεις ή καβγάδες. Σας δίνω τη συμβουλή στις επαφές σας με το ∈ρωτικό σας ταίρι να κρατήστε θέση αποστασιοποίησης σε οτιδήποτε σας προκαλεί εκνευρισμό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στην αξία των αισθημάτων. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας, προσπαθήστε να βγάλετε από τη μνήμη σας αρνητικά συμβάντα του παρελθόντος.

Λέων 

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή  αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κυριαρχήσετε μέσα στη σχέση σας, αποφασισμένα θα προσπαθήσετε να οδηγήσετε τα γεγονότα και τις καταστάσεις εκεί που εσείς θέλετε επιθυμώντας να έχετε τον πλήρη έλεγχο. Το ισχυρό σας πείσμα δεν θα σας αφήσει να υποκύψετε σε υποχωρήσεις, ωστόσο το νου σας να μην στρέψετε τα αποτελέσματα προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που επιτιμηθείτε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, επιρρεπείς θα είστε στις παραποιήσεις και στις παρεξηγήσεις, η σκέψη σας θα προσκολληθεί με επιμονή στις αρνητικές πτυχές των καταστάσεων. Θα υπάρξει κίνδυνος να προβείτε σε σπασμωδικές κινήσεις γι αυτό για την ώρα αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις. Αν αναζητάτε λύση σε ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό σας θέμα, τότε κάντε λίγο ακόμα υπομονή, δώστε χρόνο στα γεγονότα, μην βιαστείτε να προκαθορίσετε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, άστατη και παρορμητική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται οι θεωρίες και οι εικασίες σας να δώσουν τροφή για εντάσεις. Η κρίση σας θα είναι λανθασμένη, προσοχή να μην οδηγήσετε σε αδιέξοδο τη σχέση σας, θα υπάρξει κίνδυνος να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις ή ρήξεις, ικανές να παγώσουν τα αισθήματα σας χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός ή υπαρκτός λόγος.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ελλοχεύει κίνδυνος να κλονίσετε την ισορροπία της ∈ρωτικής σας σχέσης εξαιτίας των ψευδαισθήσεων σας. Σήμερα θα νιώθετε πως το ταίρι σας δεν μπορεί να σας καταλάβει, ωστόσο η αδυναμία κατανόησης θα βρίσκεται κυρίως από τη δική σας πλευρά. Προσπαθήστε να φανείτε συγκαταβατικοί, μη παγιδευτείτε σε παραποιήσεις, αποφύγετε τις υπερβολές.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας δεν θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε την αληθοφάνεια από την ψευδαίσθηση και την αυταπάτη από το πραγματικό γεγονός. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ενισχύσει κάποιες εσωτερικές σας φοβίες εξαιτίας της λανθασμένης κρίσης σας. Μειωμένη θα είναι η διορατικότητα σας, για να μην πέσετε σε λάθη αφήστε απλά την μέρα να κυλήσει χωρίς πιέσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα κάνει δύσκολη την επικοινωνία σας. Θα έχετε την τάση να θέλετε να υπερισχύσετε ή να επιβληθείτε. Σας δίνω τη συμβουλή να μετριάσετε την ισχυρογνωμοσύνη σας, μην  αφήσετε τα ανώριμα πείσματα να κλονίσουν τους συναισθηματικούς δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό.

Υδροχόος 

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο μόνος τρόπος για να γλυτώσετε από τις διαφόρων ειδών ∈ρωτικές εντάσεις, είναι να προσέξετε πολύ καλά τι θα πείτε στο ∈ρωτικό σας ταίρι και με ποιον τρόπο θα το διατυπώσετε. Για εσάς που είστε προσφάτως χωρισμένοι θα σας πλησιάσει το πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, θα δώσει το έναυσμα για άνοιγμα τολμηρής συζήτησης, η διάθεση σας να τα πείτε όλα έξω από τα δόντια θα σας ωθήσει σε παρορμητικές κουβέντες. Πριν δώσετε τελεσίδικες υποσχέσεις καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας τι ακριβώς νιώθετε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα σας φέρει μπερδεμένα συναισθήματα και σε συνδυασμό με τα απρόσμενα γεγονότα που θα προκύψουν, μάλλον δεν θα καταφέρετε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας. Πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, θα ακούσετε θερμά δελεαστικά λόγια που θα σας βάλουν στον πειρασμό της δεύτερης ευκαιρίας.  Αν διατηρείτε μέσα σας αισθήματα που δεν μπορείτε να τα διαγράψετε, τότε προχωρήστε σε αυτό το δεύτερο ξεκίνημα, ωστόσο προσοχή να μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις που είναι ανέφικτο να τηρηθούν.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα