Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-5-2019)

Κριός

 Φίλες μου Κριοί, ένα φιλικό ραντεβού μάλλον δεν θα παραμείνει στα πλαίσια της φιλίας, θα πάρει προσωπική έκταση αυτό θα το νιώσετε ενστικτωδώς από την αρχή της συνομιλίας σας. Το επιμελημένο σας παρουσιαστικό σας και η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει ελκυστικούς, κάποιο πρόσωπο δεν θα κρατηθεί άλλο και θα περάσει σε αυθόρμητες εξομολογήσεις. Τα λόγια και τα αισθήματα θα σας στρέψουν προς πιο θερμές κατευθύνσεις φέρνοντας απρόσμενες και ευχάριστες εξελίξεις.

Ταύρος

 Αγαπητές μου Ταύροι, θετική θα είναι η σκέψη σας, συγκαταβατική η προδιάθεση σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα σας εξομολογηθεί την έλξη του για εσάς. Θα εκπέμπετε αισθησιασμό και θέρμη, χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν προσιτούς και ανοιχτούς σε διαφόρων ειδών προκλήσεις. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε, επάνω σε φιλικό τραπέζι θα υπάρξει ένα γεγονός που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη, προμηνύεται νέα γνωριμία!

 

Δίδυμοι

Advertisements

Φίλες μου Δίδυμοι, προσωπική συνάντηση θα έχει άμεση κατάληξη που θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας και θα αλλάξει την καθημερινότητα σας. Με πρόσωπο που ναι μεν γνωρίζεστε καιρό, ωστόσο ποτέ δεν ανοιχτήκατε συναισθηματικά, θα προκύψουν εξομολογήσεις που θα σας πείσουν πως κακώς μέχρι τώρα δεν είχατε εκδηλώσει την έλξη σας. Ραντεβού που θα έχετε θα αποτελέσει αφετηρία μιας πολύ ευχάριστης διαδρομής, που σας διαβεβαιώνω πως το τέλος δε θα είναι απογοητευτικό.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, η συμπεριφορά σας θα είναι θερμή και συγκαταβατική, εσείς οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να προσελκύσετε καινούργια πρόσωπα. Σήμερα μείνετε κοντά στο τηλέφωνο σας, ένα χαρμόσυνο μήνυμα θα φέρει έντονη αισιοδοξία. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείτε να ανοίξετε δίοδο σχέσης με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τώρα οι κόποι σας θα καρποφορήσουν. Προσωπικό ραντεβού με συνομιλία τετ α τετ, θα σας ανανεώσει ψυχικά και συναισθηματικά.

Λέων 

Advertisements

Φίλες μου Λέοντες, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο θετικό από το προσδοκώμενο. Με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα δημιουργηθεί ξεκάθαρο άνοιγμα για σταθερή σχέση, ακόμα και για δεσμευτικές υποσχέσεις, σας συμβουλεύω να δείξετε ανεπιφύλακτα αυτό ακριβώς που νιώθετε. Σε περίπτωση που έχετε ήδη σχέση αλλά είστε τσακωμένοι, έρχεται λύση σε πρόβλημα που αποτελεί μήλο της έριδος.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, ήρεμη και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, εσείς που είστε ήδη σε σχέση θα καταφέρετε να προσκολλήσετε επάνω σας το ταίρι σας, σήμερα θα ανοίξετε δημιουργικές συζητήσεις περί μελλοντικών δεσμεύσεων. Έκπληξη θα αποτελέσει για σας η παρουσία ενός προσώπου απ τα παλιά, θα φέρει στη σκέψη σας ευχάριστες μνήμες. Έρχονται θερμές και ισορροπημένες στιγμές, δεν αποκλείεται να προκύψει γεγονός επανασύνδεσης. Ανοίγεται δρόμος για νέες και εξελίξιμες υποθέσεις καρδιάς.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, επιθυμία σας θα είναι οι θερμές επαφές και όχι οι συγκρούσεις ή οι καχύποπτες αναζητήσεις. Εσείς που είστε άνευ σχέσης, σας φανερώνω πως ένα πρόσωπο θα αποδειχτεί συναισθηματικά διαθέσιμο για εσάς, περάστε σε προτάσεις, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον του. Νέα πνοή θα σας φέρει πρόσωπο από το παρελθόν , θα σας δώσει την ευκαιρία όχι μόνο να θυμηθείτε τα παλιά, αλλά να περάσετε και σε καινούργια τελείως διαφορετικά από τα προηγούμενα.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλες μου Σκορπιοί, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναπτυχθεί μεταξύ σας κλίμα ιδιαιτέρως θερμό. Η εξέλιξη των συναντήσεων σας θα πάρει σοβαρές διαστάσεις, έρχονται ανατρεπτικά συμβάντα. Αφήστε ελεύθερη την καρδιά σας να ερwτευτεί και να αγαπήσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην επιτρέψετε σε τυχόν αναστολές να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων. Υπακούστε στο προαίσθημα σας που θα είναι απολύτως θετικό, προχωρήστε ανεπηρέαστοι απ παρελθοντικές αποτυχίες.

Τοξότης

Φίλες μου Τοξότες, θερμές θα είναι οι συνομιλίες σας, θα υπάρξουν ανοίγματα ξεκαθαρίσματος. Ειλικρινά λόγια καρδιάς θα σας φέρουν πολύ κοντά με πρόσωπο που ο χωρισμός σας θα φτάσει στο τέρμα του, με επανένωση θα κλείσει το βραδινό σας ραντεβού. Σήμερα ένα άτομο θα σας φλερτάρει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως αισθησιακό, μη θεωρήσετε παγίδα την εκδηλωτική του στάση, σας συμβουλεύω να το καλοδεχτείτε στη ζωή σας θα καταφέρει να σας ανανεώσει ανοίγοντας προοπτική σχέσης.

Αιγόκερως

Φίλες μου Αιγόκεροι, σήμερα συνειδητά θα μείνετε μακριά από αρνητικές σκέψεις, θα επικεντρωθείτε καθαρά και μόνο στην δύναμη της έλξης. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να πάρετε τη ριζική απόφαση να διαγράψετε το παρελθόν σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε τα ευχάριστα που θα προκύψουν. Μην αρνηθείτε την πρόταση που θα λάβετε για νυχτερινή συνάντηση, θα υπάρξει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας ανανεώσει συναισθηματικά.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, ηρεμία θα επικρατήσει στον συναισθηματικό σας κόσμο, οι επαφές σας με το ταίρι σας θα κυλήσουν ομαλά χωρίς κόντρες και χωρίς ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Εσείς οι μοναχικοί σήμερα θα βάλετε ένα συγκεκριμένο άτομο στόχαστρο σας, κινηθείτε άμεσα και ευγενικά, θα βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση. Πρόσωπο που υπάρχει μεταξύ σας αμοιβαία έλξη, θα σας πλησιάσει με μια πολύ ευχάριστη πρόταση, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκαλυφθούν τα πραγματικά σας αισθήματα.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό, κατανόηση και δυνατό ένστικτο. Η προσοχή που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει το έναυσμα καινούργιας αρχής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αισθήματα που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Σε περίπτωση που προκύψει σχέση, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι καθόλου περαστική.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα