Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (04-8-2019)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα εμφανιστείτε διορατικοί, με δυνατό ένστικτο και επικοινωνιακή διάθεση. Η ∈ρωτική σας γοητεία θα προσδίδει ελκυστικότητα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ∈ρωτικής γνωριμίας. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά δίνετε λύση σε στάσιμες καταστάσεις, κλείνουν εμπόδια και περνάτε σε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Σήμερα κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να ∈ρωτευτείτε πρόσωπο που θα σας ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, απελευθερωμένη και εξωστρεφής θα είναι η συμπεριφορά σας. Στις επαφές και στις συζητήσεις σας θα επιλέξετε την άμεση ειλικρίνεια, με ευθύτητα θα εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε. Ερwτική θα είναι η στάση σας ως προς το ταίρι σας, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση, προκειμένου να επιτύχετε ισορροπία και ∈ρωτική ασφάλεια. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας πολιορκήσει με στρατηγικό τρόπο.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, συνομιλίες και ευχάριστες επαφές θα τερματίσουν αρνητικές ή παγωμένες καταστάσεις. Απρόοπτη συνάντηση θα δώσει ∈ρωτική πνοή στην μέρα σας, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες. Αν κάποιοι από εσάς επιθυμείτε να ζωντανέψετε τον ∈ρωτισμό σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να νιώσετε αισθήματα έντονης έλξης. Σας συμβουλεύω να περάσετε σε δυναμικές προσεγγίσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον γοητευτικού προσώπου.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, μια τυχαία συνάντηση θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην ∈ρωτική σας καθημερινότητα, φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σήμερα θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας πίσω σας τη στασιμότητα. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, μέσα σε κόσμο σε περιβάλλον γνώριμο θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να σταθμεύσει οριστικά στην ∈ρωτική σας ζωή.

Advertisements

Λέων 

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα ευνοούνται τα τολμηρά και μεθοδικά βήματα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να διεκδικήσετε. Όσοι θέλετε να προβείτε σε κινήσεις επανασύνδεσης, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, αξιοποιήστε την αυτοπεποίθησή σας, θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Σήμερα λύνονται παρεξηγήσεις, φανερώνονται κρυμμένα αισθήματα. Ο τρόπος προσέγγισής σας θα είναι διορατικός και έξυπνος, εφαρμόστε άφοβα ό,τι ακριβώς σκεφτείτε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι σημερινές πλανητικές όψεις φέρνουν τυχαία γεγονότα και ξαφνικές προτάσεις, που θα σας βγάλουν από διλήμματα, σήμερα θα ξεκαθαριστεί το τοπίο. Θα σας εξιτάρει ο προσωπικός διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, στην κουβέντα σας θα ειπωθούν πολλά, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις, που θα ανατρέψουν απόψεις και αρνητικά δεδομένα. Καταφθάνουν αλλαγές στις συνθήκες της ∈ρωτικής σας ζωής, κινηθείτε βάσει ενστίκτου.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, απελευθερωμένοι από ανασφάλειες και ταμπού. Το ένστικτό σας θα είναι πολύ δυνατό, ικανό να σας υποδείξει πού πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και πού όχι, γι’ αυτό σας δίνω τη συμβουλή στην παρούσα φάση να το ακολουθήσετε τυφλά. Εγκάρδιες και ειλικρινείς εξομολογήσεις, τόσο από εσάς όσο και από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα εμφανιστείτε ανοιχτόμυαλοι, απελευθερωμένοι και ιδιαιτέρως εκφραστικοί. Η ειλικρίνεια και ο θερμός ∈ρωτισμός σας θα εκτιμηθεί από το πρόσωπο της καρδιάς σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προμηνύεται θερμή ∈ρωτική νύχτα, με αποκαλύψεις που δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν. Για τους ∈ρωτικά μόνους, απρόοπτη εξομολόγηση θα αναστατώσει το συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να σας ανοιχτεί.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα σας συνεπάρει το συναίσθημα, ουσιαστικά θα παρασυρθείτε από αυτό που νιώθετε, δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε αισθήματα πάθους. Σήμερα δε θα πέσετε στην παγίδα των αρνητικών αναμνήσεων, δε θα επιτρέψετε τη σκέψη σας να κολλήσει σε αποτυχημένες καταστάσεις του παρελθόντος. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων που θα λάβετε, σας συμβουλεύω να αφήσετε ελεύθερη την ∈ρωτική έλξη που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δείξει άμεσο ενδιαφέρον, ανοίγοντας προοπτική ∈ρωτικού δεσμού.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας κάνουν συναισθηματικούς, θα αναζητήσετε βάθος και ειλικρίνεια. Καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας, αποφύγετε το τυφλό πάθος ή τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσετε, αν δείξετε το ενδιαφέρον σας τότε πολύ γρήγορα θα προκύψει άνοιγμα σχέσης. Η σημερινή μέρα θα φέρει καινούργια ενδεχόμενα ουσιαστικά στο χέρι σας θα είναι η πορεία των εξελίξεων.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ενθουσιασμός θα εισχωρήσει ξαφνικά στις διαθέσεις σας, σας παροτρύνω να μην τον περιορίσετε. Η συνομιλία σας με πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, θα κλείσει με ξεκίνημα καινούργιας ∈ρωτικής πορείας. Το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσετε, θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το αρνητικό παρελθόν προχωρώντας σε ένα διαφορετικό και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Αφήστε την αισιοδοξία να γίνει οδηγός των πράξεών σας, καταφθάνουν προτάσεις και ραντεβού που θα κλείσουν υπέρ σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα σας συμβουλεύω να προβείτε σε τολμηρές και απελευθερωμένες ενέργειες, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα σας ανοίξουν δρόμο νέας γνωριμίας. Απρόσμενα γεγονότα θα δημιουργήσουν προοπτική επανασύνδεσης, το πρόσωπο της καρδιάς σας θα σας ξεκαθαρίσει τα αισθήματά του.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα