Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-8-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, παίρνετε απόφαση να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα, εσείς θα καθοδηγήσετε τις καταστάσεις, τολμηρή, και θερμή θα είναι η στάση σας. Με δικές σας ενέργειες τερματίζετε κουραστικές υποθέσεις, παράλληλα η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου σας ανοίγει δίοδο νέας σχέσης. Σε τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε πρόσωπο που δε θα κρύψει την έλξη του για εσάς. Μεταξύ σας θα υπάρξει οικειότητα και αμοιβαίο ενδιαφέρον πολύ γρήγορα θα γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού. Οι επαφές σας θα έχουν άμεση εξέλιξη, ξεκινάτε καινούργια σχέση, επιθυμία σας θα είναι να διαγράψετε εντελώς τα παλιά. Έρχονται αισιόδοξες εξελίξεις, καταφθάνει εντελώς απρόσμενα αμοιβαίος eρωτας και μάλιστα μεγάλης διάρκειας, ο δεσμός που θα προκύψει θα είναι μακροχρόνιος.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κυνηγήσετε την περιπέτεια, να ερωτευτείτε και να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες  από αυτές που ανανεώνουν και αναζωογονούν. Αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, θα φλερτάρετε θα προσεγγίσετε, δεν θα λείψουν οι  πράξεις εντυπωσιασμού, δεν αποκλείεται να υιοθετήσετε νέο στυλ εμφάνισης. Ευνοϊκά ανοίγματα θα υπάρξουν για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο. Ευχάριστα λόγια θα ανοίξουν πορεία νέας σχέσης, θα καταφέρετε να δώσετε καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, θα βρεθείτε σε ευχάριστες παρέες. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, σήμερα δε θα ανεχτείτε περιορισμούς, προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ανοίγεται νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή, παίρνετε απόφαση να εναντιωθείτε σε καταστάσεις στασιμότητας, ουσιαστικά αναλαμβάνετε τα ηνία, οι προτάσεις σας θα είναι άμεσες και δυναμικές. Ανέμελο θα είναι το σκεπτικό σας και πολύ θερμή η διάθεση σας, εσείς οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε μα αυθορμητισμό. Στόχος σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή του αντιθέτου φύλου και όντως θα καταφέρετε να γίνετε ελκυστικοί, σήμερα θα γίνετε το επίκεντρο ενός συγκεκριμένου ατόμου. Ενθουσιασμό θα φέρει στην καρδιά σας μια συνάντηση που θα καταφέρει να αλλάξει όχι μόνο τη μέρα σας, αλλά και την από εδώ και πέρα καθημερινότητα σας. Ένα πρόσωπο θα σας εξομολογηθεί τα θερμά αισθήματα που τρέφει για εσάς.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, δυναμικές και αισιόδοξες θα είναι οι σκέψεις που θα κάνετε, σήμερα θα την κυνηγήσετε την τύχη σας, δεν θα αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν ανεκμετάλλευτες. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση και δεν έχετε σκοπό να χάσετε το πρώην ταίρι σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα περάσετε σε άμεσες διεκδικήσεις και προτάσεις, επιτυχία θα βρείτε στις προσεγγίσεις σας, οι προσπάθειες σας θα κλείσουν με ραντεβού επανένωσης. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τις βλέψεις σας, αλλάζετε τη στάση σας. Στο ταίρι σας θα φερθείτε με κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα που ως τώρα ήταν κρυμμένα ή πολύ καλά καμουφλαρισμένα.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα υπάρξουν συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα που θα σας βγάλουν από τις αρνητικές σκέψεις ή τις φοβίες που ανά διαστήματα σας δημιουργούν εσωτερικούς φραγμούς. Η στάση σας θα είναι ανέμελη και απελευθερωμένη, με την εμφάνιση και το στυλ σας θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε, προσεγγίσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη. Για εσάς που στόχος σας είναι να κερδίζετε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου ατόμου θα το καταφέρετε και μάλιστα με αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει. Θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, εσείς οι ελεύθεροι θα αποκτήσετε καινούργια αγάπη, εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα την προκαλέσετε την τύχη σας και θα σας βγει σε καλό. Ιδιαιτέρως επιμελημένη θα είναι η εξωτερική σας εμφάνιση, στόχο θα βάλετε τη νέα γνωριμία και θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός γοητευτικού ατόμου. Εσείς οι ελεύθεροι θα βρείτε ταίρι, ανοίγεται προοπτική νέας αρχής, η πορεία των εξελίξεων θα σας ικανοποιήσει. Θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας, προστατευτική στάση θα κρατήσετε στο ταίρι σας, εσείς που έχετε σταθερό δεσμό θα βρείτε τρόπο να ανανεώσετε τις συνθήκες της σχέσης σας. Η επιθυμία σας να τονώσετε τα αισθήματα και τη μεταξύ σας έλξη θα σας οδηγήσει σε απελευθερωμένες και ταυτοχρόνως θερμές ενέργειες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικές αποφάσεις.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, η εμφάνιση σας θα είναι εντυπωσιακή, η στάση σας θα αποπνέει αυτοπεποίθηση, σας προτρέπω να περάσετε ανεπιφύλακτα σε δυναμικές προσεγγίσεις. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε. Αλλαγές θα υπάρξουν στην προσωπική σας ζωή, θα τις προκαλέσει η θέληση σας να απαλλαγείτε οριστικά από το αρνητικό παρελθόν. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση περνάτε σε περίοδο έντονης έλξης, υποχωρούν τάσεις ανώριμου εγωισμού, τώρα θα βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Για κάποιους από εσάς θα υπάρξει προοπτική δέσμευσης, στο χέρι σας θα είναι οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, απελευθερωμένη αποκαλυπτική και αισθησιακή θα είναι η στάση σας. Στο ελκυστικό πρόσωπο που θα σας πλησιάσει πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε το  πράσινο φως να περάσει στην προσωπική σας ζωή. Ο ενθουσιασμός και η έλξη θα είναι αμοιβαία αισθήματα, οι επαφές σας θα προχωρήσουν σε έναρξη σταθερής σχέσης. Αισιόδοξο κλίμα θα υπάρξει στην καρδιά σας, οι απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε θα έχουν θετική εξέλιξη και κατάληξη. Η τολμηρή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να βγείτε από την στασιμότητα των τελευταίων ημερών. Τα αισθηματικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα τροχιά, τυχαίες συναντήσεις θα φέρουν απρόοπτες αλλαγές, οι προτιμήσεις σας θα εστιάσουν σε καινούργια πρόσωπα κι όχι σε παλιά.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η γοητεία και η αυτοπεποίθηση σας θα βρίσκονται σε τόνωση, οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές και δυναμικές, σε καμία περίπτωση δεν θα πέσετε σε αδράνεια. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν το κλίμα στην καρδιά σας, σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε απρόσμενη πρόταση για ραντεβού με πρόσωπο που από καιρό βρίσκεται στο κέντρο της καρδιάς σας. Εσείς οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες, θα υπάρξουν απρόοπτες νέες γνωριμίες που δε θα σας αφήσουν αδιάφορους. Ευχάριστη έκπληξη θα σας προκαλέσει το τηλεφώνημα που θα λάβετε από παρελθοντικό πρόσωπο. Θα σας προσεγγίσει πρώην ταίρι με στόχο να λυθούν οι παλιές παρεξηγήσεις, στο χέρι σας θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα σας ξαφνιάσει το άμεσο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε τηλεφώνημα που θα σας κάνει θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις, αν ανοίξετε την καρδιά σας χωρίς ανασφάλειες τότε η έναρξη σταθερού δεσμού θα είναι θέμα ωρών. Για εσάς που αναζητάτε ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας διαφορετικό από τα παλιά, σε τυχαία χρονική στιγμή η παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα σας ανοίξει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Αν βασική σας ανάγκη και επιθυμία είναι οι νέες εμπειρίες και περιπέτειες τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα, καλό θα είναι να μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, καταφθάνει συναισθηματικό άνοιγμα, τα γεγονότα σας φέρνουν χαρά και αισιοδοξία. Ξανά ανοίγει παλιά υπόθεση, το τηλεφώνημα που θα σας κάνει πρώην ταίρι σας θα αλλάξει τα δεδομένα, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση. Τώρα η πορεία σας θα είναι τελείως διαφορετική, τα μεταξύ σας αισθήματα δεν θα αφήσουν τον εγωισμό να σας κρατήσει χωριά, ετοιμαστείτε για αυθόρμητες και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση συγκατοίκησης, οι αποφάσεις σας έστω και αν είναι βιαστικές ή παρορμητικές στο τέλος θα αποδειχτούν σωστές. Κινηθείτε δυναμικά χωρίς δισταγμούς και επιφυλάξεις, έρχονται εξελίξεις ελπιδοφόρες και ενθαρρυντικές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα παρατηρηθούν αισιόδοξα συναισθηματικά αναποδογύρισμα στις διαθέσεις σας, τώρα ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, να δοκιμάσετε, θα αναζητήσετε αυτό που μπορεί να σας συναρπάσει. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, η γνωριμία σας με ένα καινούργιο εντυπωσιακό πρόσωπο θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με ορμή, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο να μπείτε σε νέες περιπέτειες, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα λάβετε από το ταίρι σας πρόταση που καλό θα είναι να μην την απορρίψετε.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα