Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-8-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα ενισχυσεί η θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα εστιάσετε στο όμορφο και το ελκυστικό, θα ρισκάρετε στις προσεγγίσεις σας. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να αξιοποιήσετε την eρωτική σας ενέργεια, θα φέρει θερμά αποτελέσματα, ίσως και έναρξη νέας eρωτικής σχέσης. Με έντονο το αίσθημα της έλξης θα υπάρξει πάθος στις κινήσεις σας. Αφήστε ελεύθερη την eρωτική σας αύρα, σήμερα θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τη ζωή από τη χαρούμενη όψη της, η στάση σας θα είναι αισιόδοξη, θα απολαύσετε τις ανέμελες στιγμές που θα προκύψουν. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και πιέσεις, σήμερα θα ονειρευτείτε και θα απελευθερωθείτε. Σχετικά με μια συγκεκριμένη eρωτική σας υπόθεση θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο θερμός χειρισμός σας θα φέρει ευχάριστη κατάληξη.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, χαλαρότητα θα ζητήσετε από το ταίρι σας, επιθυμία σας θα είναι να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις και αποκαλύψεις, προμηνύεται νέα eρωτική αρχή. Σε τελείως απρόοπτη στιγμή κάποιο πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει, δε θα έχετε καμία διάθεση να κρύψετε το ενδιαφέρον σας, εκδηλωθείτε, θα σας βγει σε καλό.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα ανανεωθείτε ψυχικά, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος σε παλιές πικρές ιστορίες. Με ευχαρίστηση θα δεχτείτε προτάσεις για συναντήσεις, σήμερα και εσείς οι ίδιοι θα είστε σε θέση να ζητήσετε ραντεβού. Ευχάριστες συνομιλίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα δοθεί συνέχεια σε υπόθεση που είχε παραμείνει στάσιμη. Μια βραδινή συνάντηση θα δώσει νέα πνοή στην eρωτική σας ζωή, ετοιμαστείτε θα ειπωθούν εξομολογητικά λόγια πως ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη δεσμού.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, μια συνάντηση θα προκύψει με πρόσωπο που από καιρό έχετε eρωτευτεί. Αν διατηρήσετε τη θερμή σας διάθεση ως τις νυχτερινές ώρες, τότε θα σημειωθούν εξομολογήσεις που θα οδηγήσουν σε ξεκίνημα σταθερής σχέσης. Η γοητεία σας θα αποτελέσει πόλο έλξης, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει. Θα υπάρξουν ραντεβού και συνομιλίες που θα διαφοροποιήσουν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, έντονη θερμότητα θα φέρει στην καρδιά σας πρόσωπο, που η απόφαση του να σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Θα υπάρξουν απρόοπτες eρωτικές προκλήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισάγετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, ωστόσο μην αγνοήσετε την προσπάθεια επανασύνδεσης που θα κάνει πρώην ταίρι σας. Η μέρα σας ενδέχεται να κλείσει με ευχάριστη συνάντηση θερμής κατάληξης, αποκαλύψτε τα αισθήματά σας χωρίς δισταγμούς.

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, τολμηρές θα είναι οι eρωτικές σας διαθέσεις, σήμερα είναι πολύ πιθανό να βιώσετε ένα χαρούμενο eρωτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής. Η στήριξη που θα προσφέρετε σε πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα δημιουργήσει εντόνους δεσμούς αγάπης μεταξύ σας, με πολύ ευχάριστες συνέπειες. Αν κάποια παρεξήγηση σάς είχε απομακρύνει από το ταίρι σας τώρα θα υπάρξει συμφιλίωση, σε περίπτωση χωρισμού ένα ευχάριστο συμβάν θα φέρει άμεση επανασύνδεση.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα η προσοχή σας θα εστιάσει σε ένα γοητευτικό πρόσωπο, που τελικά θα βρείτε τον τρόπο να το προσκολλήσετε οριστικά επάνω σας. Μη φρενάρετε την ανάγκη που θα νιώσετε να ξεκλειδωθείτε συναισθηματικά, τα αποτελέσματα θα σας φέρουν χαρά και όχι απογοήτευση. Ανοίξτε ελεύθερα την καρδιά σας, περάστε σε εξομολογήσεις και θα δείτε πως θα ανοιχτούν νέοι eρωτικοί ορίζοντες. Αν χωρίσατε, ετοιμαστείτε για επανασύνδεση, πρόσωπο της καρδιάς σας θα καθιερωθεί δίπλα σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ευδιαθεσία θα σας χαρακτηρίζει. Χαρά καταφθάνει στην καρδιά σας, αιτία θα είναι η πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που αν το δεχτείτε στη ζωή σας, να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει. Για εσάς τους eρωτικά μόνους έρχεται ανανέωση και eρωτική ζωντάνια κατόπιν γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει το στυλ και η στάση του. Θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη, το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι,  θέματα υπεροχής θα υπάρξουν μέσα στη σχέση σας, οι διαθέσεις σας θα είναι εξουσιαστικές, προσοχή στις εκρηκτικές αντιδράσεις. Στόχος σας θα είναι να κυριαρχήσετε, με πείσμα θα διεκδικήσετε θέση αρχηγίας. Αν κρατήσετε στάση θερμή και απελευθερώσετε την eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας θα καταφέρετε να ‘ρθείτε πιο κοντά με το πρόσωπο που επιθυμείτε eρωτικά. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σήμερα κάποιος θα σας πλησιάσει.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα κυριαρχήσει επάνω σας το συναίσθημα, επιθυμία σας θα είναι η ηρεμία και η χαλαρότητα. Η θετική σας ενέργεια θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς, θα παρατηρηθεί έντονη οικειότητα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Ανοιχτή και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, η απελευθερωμένη σας διάθεση δε θα σας αφήσει να αρνηθείτε προτάσεις, μια εκ των οποίων θα οδηγήσει σε έναρξη eρωτικής σχέσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θερμή, αποκαλυπτική και eρωτική θα είναι η στάση σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας φλερτάρει, θα καταφέρει να εισχωρήσει στην eρωτική σας ζωή. Τα ευχάριστα συναισθήματα που θα σας προκαλέσει, θα σας δημιουργήσουν τη διάθεση να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Αισιόδοξο κλίμα θα υπάρξει στην καρδιά σας, σε αυτό θα συμβάλουν οι απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Η τολμηρή σας διάθεση να αποκαλυφθείτε eρωτικά, θα φέρει έναρξη δεσμού.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα