Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (6-8-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ανέμελη θα εμφανιστεί η στάση σας, θα αναζητήσετε ηρεμία και ισορροπία, έντονη θα είναι η  ανάγκη σας να ξεφύγετε απ την πίεση. Εσείς που είστε σε σχέση θα θελήσετε να ζήσετε με το ταίρι σας ευχάριστες στιγμές χωρίς έγνοιες και προβληματισμούς, η συμπεριφορά σας θα είναι συγκαταβατική και ειρηνική, θα απουσιάζουν διαθέσεις κόντρας ή κυριαρχίας. Εσείς οι ελεύθεροι ή μοναχικοί κρατήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, φανείτε δεκτικοί και προσιτοί στα καινούργια άτομα, θα σας βγει σε καλό. Θα εμφανιστεί ευκαιρία νέας γνωριμίας, ανοίγεται προοπτική για καινούργιο ξεκίνημα. Σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα καταφέρετε να αποκτήσετε σταθερό ταίρι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής.

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα θυμηθείτε, θα σκεφτείτε και θα αναθεωρήσετε σχετικά με απόψεις ή αποφάσεις, η συγκαταβατική σας διάθεση θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σας. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε το αποτέλεσμα κάποιων αρνητικών καταστάσεων ή επαφών, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από ψυχοφθόρες σχέσεις. Εσάς τους απογοητευμένους θα σας δημιουργηθεί έντονα η διάθεση να διαγράψετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας κουράζουν ψυχολογικά. Δεν θα λείψουν οι προκλήσεις, ο θερμός τρόπος με τον οποίο θα τις χειριστείτε θα σας δώσει άνοιγμα για νέες περιπέτειες. Η θετική και απελευθερωμένη σας στάση θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστη συνάντηση, έρχονται απρόοπτα και εκπλήξεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η συναισθηματικά ευαίσθητη ή ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, αλλαγές θα υπάρξουν στις ψυχικές και εσωτερικές σας διαθέσεις. Εσείς που είστε μέσα σε σταθερή σχέση σε περίπτωση που νιώσετε ένα είδος ψυχολογικής πίεσης, προσοχή να μην οδηγηθείτε σε παρορμητικές αποφάσεις, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα και τις  αντιδράσεις σας. Καλό θα είναι να κρατήσετε τον έλεγχο των ψυχολογικών σας εξάρσεων, σκεφτείτε λογικά και πρακτικά, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Γι’ εσάς τους ελεύθερους είναι πολύ πιθανόν να προκύψει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε δίοδο περεταίρω επαφών. Αν νιώσετε ενδιαφέρον και έλξη, εκδηλωθείτε χωρίς ανασφάλειες.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα ανανεωθείτε συναισθηματικά, η ψυχολογία σας αλλάζει κλίμα, αισιοδοξία θα κυριαρχεί στον τρόπο σκέψη σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα εστιάσετε στις θετικές καταστάσεις. Συγκαταβατική και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, στο ταίρι σας θα συμπεριφερθείτε με χαλαρότητα και κατανόηση. Ίσως να υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που αγαπάτε γερά δεσμά ένωσης. Εσείς που είστε χωρίς σχέση δε θα φερθείτε αδιάφορα στο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του. Σταθερότητα θα αναζητήσετε, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ετοιμάσετε πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα γίνουν ειλικρινείς συζητήσεις που θα καταφέρουν να ανεβάσουν την ψυχολογία σας, τώρα θα οριστούν με σαφήνεια οι μελλοντικές βλέψεις που έχετε τόσο εσείς όσο και το ταίρι που διατηρείτε δίπλα σας. Για εσάς τους ελεύθερους ανοίγεται προοπτική σχέσης, θα υπάρξει συνάντηση που θα συνοδεύεται από θερμές εξομολογήσεις. Θα θερμάνει την καρδιά σας η απόφαση ενός συγκεκριμένου προσώπου να σας εκδηλώσει τι ακριβώς αισθάνεται για εσάς, η πορεία των επαφών σας θα έχει θετική εξέλιξη. Εσείς οι χωρισμένοι αν φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνει το πρώην ταίρι σας τότε το αποτέλεσμα θα είναι επανασύνδεση και μάλιστα πολύ γρήγορη.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η κρίση σας θα είναι σωστή, δεν θα πέσετε έξω σε αυτό που θα υποθέσετε ή υποψιαστείτε. Το πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας θα σας δείξει αγάπη και άμεσο ενδιαφέρον, εμπιστευτείτε αυτά που θα σας πει, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για εσάς, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες. Άνοιγμα ευδιαθεσίας θα υπάρξει στην καρδιά σας ωστόσο προσοχή στην ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Τη διάθεση σας θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο που εδώ και καιρό περιμένει την ευκαιρία να σας αποκαλυφθεί. Έρχονται απρόσμενα ξαφνιάσματα και ευχάριστες συναντήσεις.

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, τέλος θα βάλετε στις στενάχωρες και αγχωτικές σκέψεις, τώρα θα αφήσετε τα γεγονότα να εξελιχτούν ήρεμα χωρίς βιασύνες και πιέσεις. Ανεβασμένη διάθεση και σωστή διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο προσοχή στις ονειροπολήσεις, δώστε μεγάλη σημασία στην έκταση που θα έχει η ανάγκη σας να αποδράσετε από την πραγματικότητα. Καλό θα είναι η φαντασία σας να κυμαίνεται εντός πλαισίου, η σκέψη και η στάση σας θα πρέπει να είναι προσγειωμένη. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, τα βλέμματα και οι κινήσεις σας θα φανερώσουν αμοιβαία έλξη. Όλα θα παιχτούν στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας δίνω τη συμβουλή να μην καμουφλάρετε αυτό που θα νιώσετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα υπάρξουν τηλεφώνημα και συναντήσεις που θα καταλαγιάσουν τις φοβίες ή τις ανασφάλειες σας, φεύγουν οι αμφιβολίες και οι άτοπες καχυποψίες. Καταφθάνουν αισιοδοξίες προτάσεις, η συγκαταβατική σας στάση θα ανοίξει καινούργιους συναισθηματικούς δρόμους. Ειρηνική θα εμφανιστεί η καρδιά σας με έντονη τη διάθεση να συγχωρέσετε και να επανασυνδεθείτε. Το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε θα κάνει την κίνηση να σας πλησιάσει, επιθυμία του θα είναι η δεύτερη ευκαιρία. Από εσάς τους ελεύθερους θα σημειωθούν πράξεις προσέγγισης το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό. Σήμερα θα ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας βγει σε καλό, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης με μακροχρόνια πορεία, αξιοποιήστε τις συγκυρίες και τα συμβάντα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ενδεχομένως να γυρίσει ο τρόπος σκέψης σας, τώρα η οπτική σας γωνία θα στηρίζεται στην συγκατάβαση και όχι στο πως θα κυριαρχήσετε  ή θα επιβληθείτε στο ταίρι σας. Οι διαθέσεις σας θα είναι ειρηνικές, η βασική σας επιθυμία θα είναι να νιώσετε αγάπη, να βελτιώσετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής. Η αισιοδοξία σας θα σας ωθήσει σε πράξεις ασυνήθιστες, χωρίς ενδοιασμούς θα προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. Σήμερα μία συνάντηση και μία θερμή συνομιλία  με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τις επαφές σας σε ένα κάπως πιο στενό επίπεδο, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης. Εξομολογητικά λόγια θα τονώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα, κινηθείτε αυθόρμητα, η κατάληξη θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο αλλαγμένος τρόπος σκέψης σας θα σας ωθήσει στην αναζήτηση καινούργιων τρόπων ή μεθόδων συμπεριφοράς, στόχο θα έχετε να ανανεώσετε τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, να δώσετε στον δεσμό σας βάθος και έκταση. Εσείς οι ελεύθεροι ή μοναχικοί κάπως αναστατωμένη και ανήσυχη θα είναι η καρδιά και η στάση σας, μέσα στην συναισθηματική ένταση θα ‘ρθει να προστεθεί και μια αναπάντεχη συνάντηση. Θα ‘ρθείτε αντικριστά με άτομο που από τα πρώτα σας βλέμματα θα υπάρξει μεταξύ σας αμοιβαία έλξη.

Advertisements

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα ξανασκεφτείτε τι πράξατε στο διάστημα των τελευταίων ημερών, εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού κατά πάσα πιθανότητα θα αναθεωρήσετε, θα αλλάξετε γνώμη, τώρα επιθυμία σας θα είναι να ξαναβρείτε με το ταίρι σας. Συναισθητική ένταση θα υπάρξει στην καρδιά σας, επιεικείς θα είστε με τις αστοχίες και τα λάθη, η απόφαση σας να επανασυνδεθείτε θα βρει άμεση εκπλήρωση. Εσάς τους ελεύθερους που είστε χωρίς σχέση και προσμένετε ευκαιρία νέας γνωριμίας σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα σας κάνουν τολμηρούς και απρόβλεπτους. Ξαφνικές και απρόσμενες εξελίξεις δε θα αφήσουν το τοπίο της καρδιάς σας να συννεφιάσει. Θα σας ομολογήσω πως έρχεται έντονο συμβάν που θα δώσει άνοιγμα καινούργιας κατεύθυνσης στην προσωπική σας ζωή.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα καταφέρετε να βγείτε από τυχόν συναισθηματικά κολλήματα και αδιέξοδες καταστάσεις. Η λογική σε συνδυασμό με τη σωστή σας διαίσθηση και αντίληψη θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από παγίδες του νου, αφήνετε στην άκρη φοβίες και ανασφάλειες. Νέες επιθυμίες θα ξυπνήσουν μέσα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ρισκάρετε και να κυνηγήσετε νέες περιπέτειες ίσως και έναν διαφορετικό τρόπο προσωπικής ζωής. Κλίμα αισιοδοξίας θα υπάρξει στην καρδιά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξουν ολοκαίνουργια διαδρομή με κατάληξη το ξεκίνημα μιας ρομαντικής και πολύ θέρμης σχέσης. Τώρα θα καταφέρετε να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα νιώσετε έτοιμοι για καινούργια ανοίγματα, το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα