Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (5-8-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έρχονται συναντήσεις, εξηγήσεις και εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε και να σταθμεύσετε συναισθηματικά. Τηλεφωνική συνομιλία και ραντεβού θα μετατρέψει τον χωρισμό σε ένωση, καταφθάνει επανασύνδεση. Σας παροτρύνω να μην βάλετε φρένο στις εκδηλωτικές σας διαθέσεις, περάστε σε εξομολογήσεις, το αποτέλεσμα θα σας φέρει χαρά και όχι απογοήτευση. Για εσάς τους προβληματισμούς θα δοθεί οριστική λύση σε ζήτημα που δημιουργεί δυσκολίες στη σχέση σας, κλείνει πρόβλημα που έφερνε εμπόδια ή καθυστερήσεις, τώρα θα καταφέρετε να ανοίξετε δίοδο μελλοντικής εξέλιξης. Θερμή συνομιλία που θα ανοίξετε με ένα καινούργιο πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα σας δώσει άνοιγμα για προσωπικές επαφές, ανοίγεται προοπτική σχέσης.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ενα συγκεκριμένο πρόσωπο που απασχολεί την καρδιά σας εδώ και πολύ καιρό θα καταφέρει να ξεδιαλύνει το τοπίο δίνοντας οριστικές λύσεις, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας ικανοποιήσουν. Φεύγει η αντιδραστικότητα σας, θα είστε αρκετά ήρεμοι, άμεσοι και συγκαταβατικοί. Σε ένα προσωπικό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε και να αποφασίσετε, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα ξεμπλοκάρουν εγκλωβισμένα αισθήματα. Για τους μπερδεμένους, λύνεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ανοίγεται μεταξύ σας δρόμος σταθερής πορείας χωρίς πισωγυρίσματα και κυρίως χωρίς αμφιβολίες.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, υποχωρεί το αντιδραστικό πείσμα, στόχος σας θα είναι η επανασύνδεση και η επίλυση θεμάτων. Αισιόδοξα λόγια θα δημιουργήσουν θερμό κλίμα μέσα στη σχέση σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο, η θερμή σας προσέγγιση θα έχει αποτελεσματική κατάληξη. Η συγκαταβατική σας διάθεση θα αλλάξει τη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου σας, θα παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα σας δώσουν δυνατότητα νέας αρχής.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, λαμβάνουν τέλος οι αλλοπρόσαλλες καταστάσεις και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, αλλάζει το τοπίο, έρχεται σταθερότητα με θερμές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρινείς κουβέντες και συνειδητοποιημένες επιθυμίες, θα φέρουν ισορροπία. Κάποιο πρόσωπο που εδώ και καιρό κρυβόταν πίσω από το δάχτυλο του αποφασίζει να σας ζητήσει ραντεβού. Φανείτε ειλικρινείς, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκίνημα σχέσης. Θα θερμάνει την καρδιά σας η εξομολόγηση που θα ακούσετε, αν φανείτε δεχτικοί και πρόσχαροι θα γίνει έναρξη δεσμού, η πορεία των επαφών σας δε θα σας απογοητεύσει.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, κινηθείτε ελεύθερα και αυθόρμητα, δεν θα λείψει από την σημερινή μέρα ούτε το φλερτ ούτε η πρόκληση, διατηρήσετε την αισιοδοξία και την γοητεία σας, αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα που θα εμφανιστούν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για νέα σχέση με καινούργιο πρόσωπο, δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία, να γίνει δεσμός ζωής με ευχάριστες μελλοντικές συνέπειες. Η εξομολόγηση που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα αλλάξει τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήστε σταθερό ταίρι.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, τώρα θα καταφέρετε να αλλάξετε την πορεία των αρνητικών καταλήξεων κυρίως σε υποθέσεις που το αποτέλεσμα ήταν χωρισμός. Ευχάριστα συμβάντα θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στην καρδιά σας, έρχονται συναντήσεις και τηλεφωνήματα που θα φέρουν  θετικές ανατροπές. Αφήστε στην άκρη απογοητεύσεις και αναστολές, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε συναισθηματική τοποθέτηση. Ένα ραντεβού που θα έχετε θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα φέρουν ριζικές εξελίξεις, για εσάς που βιώνετε χωρισμό θα υπάρξει άνοιγμα επανασύνδεσης. Για τους ελεύθερους, ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες eρωτικές περιπέτειες, τερματίζει η στασιμότητα.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ισορροπημένη θα είναι η διάθεση σας, θερμή η συμπεριφορά σας, η διαλλακτικότητα και η δεκτικότητα σας θα δώσουν ώθηση στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Σήμερα θα προκύψει μια απρόοπτη και ιδιαιτέρως ευχάριστη συνάντηση, πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος  που είχε πολύ καιρό να σας δει, θα εκπλαγεί και θα σας το δείξει με πολύ θερμό τρόπο. Μια πολιά σας αγάπη θα κάνει την εμφάνιση της, ίσως να αιφνιδιαστείτε και να ξαφνιαστείτε, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε νέα αρχή, σας συμβουλεύω να δώσετε την δεύτερη ευκαιρία που θα σας ζητηθεί. Θερμό και ξαφνικό ραντεβού θα επαναφέρει στην ζωή σας σταθερή συναισθηματική ισορροπία, με προοπτική μακροχρόνιου δεσμού, κινηθείτε αυθόρμητα χωρίς ανασφάλειες.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο ορίζοντα στη ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καταφθάνει καινούργια γνωριμία με προοπτική μελλοντικής εξέλιξης.  Θα σας ενθουσιάσει το ελκυστικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε, από τις πρώτες σας επαφές θα νιώσετε έλξη και οικειότητα, πολύ γρήγορα θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητα σας. Καταφθάνουν όμορφες εξελίξεις, θερμός διάλογος θα ανοίξει δίοδο σταθερής σχέσης, έρχονται σημαδιακές αλλαγές που θα καταφέρουν να σας βγάλουν από τη στασιμότητα. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε άνοιγμα επανασύνδεσης, αναλυτική κουβέντα θα γίνει ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο εκδηλωτικός τρόπος με τον οποίο θα κινηθείτε θα σας φέρει καινούργια ανοίγματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας αποκαλύψει γεγονότα και συναισθήματα που θα τονώσουν τη μεταξύ σας έλξη. Σε περίπτωση που σας πιάσει αμηχανία μπροστά στις εξομολογήσεις που θα λάβετε, να ξέρετε πως αν εκδηλωθείτε με θέρμη, τότε πολύ γρήγορα θα γίνει έναρξη δυνατού και σταθερού δεσμού. Εσείς που έχετε ταίρι δίπλα σας αν αναζητάτε σταθερότητα στη σχέση σας, τώρα θα υπάρξει άνοιγμα δεσμευτικής εξέλιξης. Αναλυτικές συζητήσεις θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι στη ζωή σας. Για τους ελεύθερους και μόνους, καταφθάνει τυχαία συνάντηση με πρόσωπο ελκυστικό.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η στάση σας θα είναι αισιόδοξη, θα είστε σε θέση να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Στις επαφές σας θα είστε ομιλητικοί και επικοινωνιακοί, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλώσετε τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας, αν προβείτε σε συναισθηματικές εξομολογήσεις και ανοίξετε την καρδιά σας να ξέρετε πως θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το μεγάλο βήμα να σας ζητήσει ραντεβού, στόχο θα έχει να φέρει στις επαφές σας προοπτική σταθερού δεσμού. Για εσάς που ήδη έχετε ταίρι δίπλα σας, με αφορμή ένα τυχαίο συμβάν θα βάλετε σε πρόγραμμα τη μελλοντική σας πορεία.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι ελεύθεροι που αναζητάτε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή ετοιμαστείτε θα υπάρξουν εκπλήξεις. Σε τυχαία χρονική στιγμή ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που δεν πρέπει να την χάσετε. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους το πρώην ταίρι σας θα κάνει το βήμα να σας  τηλεφωνήσει με στόχο την επανασύνδεση, βγαίνετε από την φοβία του οριστικού χωρισμού. Σοβαρές συζητήσεις θα φέρουν αναθεωρήσεις που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σταθερού δεσμού. Για τους δεσμευμένους ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, απρόοπτη συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα δημιουργήσει θερμά αισθήματα, ετοιμαστείτε για ευχάριστες αλλαγές. Ευνοϊκό κλίμα θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, προχωρήστε ελεύθερα σε διαφόρων ειδών εξομολογήσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, στην επιλογή σας θα είναι αν θα γίνει έναρξη δεσμού, τα συμβάντα θα σας ωθήσουν σε αποκαλυπτικές συνομιλίες. Για εσάς που αναπολείτε το παρελθόν, απρόοπτο τηλεφώνημα θα έχει ως κατάληξη την επαναφορά ενός παλιού προσώπου στη ζωή σας. Θα αναθερμανθούν οι σχέσεις σας, θα λάβετε πληροφορίες που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας. Η αμοιβαία σας έλξη και οι μεταξύ σας θερμές εκδηλώσεις θα σας δώσουν άνοιγμα για αρχή επανένωσης.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα