Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-7-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, ενθουσιασμό και αισθησιασμό. Απρόσμενες συμπτώσεις θα ανοίξουν νέο ορίζοντα στη ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καταφθάνει καινούργια γνωριμία. Νέες προοπτικές θα σας δημιουργήσει η εμφάνιση ενός γοητευτικού προσώπου, καταφθάνουν όμορφες εξελίξεις. Ο μεταξύ σας θερμός διάλογος θα ανοίξει δίοδο για περεταίρω επαφές. Η συνομιλία σας θα κλείσει με πρόταση για ραντεβού, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σχέσης.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι τότε ετοιμαστείτε έρχεται γεγονός που θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Δεχτική και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα σας κάνει συμπαθείς και ελκυστικούς. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προλάβει να σας πλησιάσει, πολύ πριν, αποφασίσετε να το πλησιάσετε εσείς.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα λάβετε ευχάριστες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε κάποιες θαμπές καταστάσεις, λύνεται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Βγαίνετε από τη θέση αναμονής, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα, θα προσεγγίσετε χωρίς αναστολές. Εσείς που είστε σε σχέση θα νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια, καταφθάνει θερμή νύχτα έντονης έλξης.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η ανάγκη σας για αρμονία και ασφάλεια θα σας απομακρύνει από πρόσωπα που κλονίζουν την ψυχολογική σας ισορροπία, σήμερα θα ανακαλύψετε με ποιον τρόπο θα βγείτε από ένα προσωπικό σας συναισθηματικό αδιέξοδο. Θα είστε εξοπλισμένοι με γοητεία, δεν θα λείψει το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, θα καταφέρει να σας πλαισιώσει πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργιο αισθηματικό κεφάλαιο στη ζωή σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, προσιτή θα είναι η στάση σας, ενδιαφέρον θα δείξετε στα καινούργια πρόσωπα που θα συναντήσετε. Θα συνομιλήσετε με άτομο που το αρχικό σας φλερτ, πολύ σύντομα θα καταλήξει σε πορεία σχέσης. Σε συνάντηση με πρόσωπο που ήδη έχει ξεκινήσει σχέση μεταξύ σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερώσετε το πάθος σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε και κάπως ρομαντικοί. Σήμερα τυχαίες συναντήσεις θα φέρουν θερμή κατάληξη!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα εμφανιστείτε ομιλητικοί, επικοινωνιακοί, και εξωστρεφείς, δεν θα κλείσετε την πορεία που θα σας ανοίξει απρόσμενα ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό γεγονός που θα ανεβάσει στα ύψη τις διαθέσεις σας, θα προκύψουν γεγονότα ποικίλων και ευχάριστων εξελίξεων. Προσοχή στα όρια της φαντασίας σας, οι εκδοχές και οι εξηγήσεις που θα δώσετε θα πρέπει να είναι ρεαλιστικές.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, συγκαταβατικά λόγια θα διακρίνουν τους διάλογους σας, σήμερα θα δράσετε ειρηνικά, θα μιλήσετε ξεκάθαρα και ειλικρινά. Αν κάποιοι από εσάς νιώθετε παγωμένοι από ανούσιες παρεξηγήσεις, τώρα θα περάσετε σε στάδιο συμφιλίωσης, αφεθείτε στα όμορφα συναισθήματα που θα προκύψουν. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, ωστόσο προσοχή στην έκταση της φαντασίας σας, στηριχτείτε μόνο στα αποδεδειγμένα γεγονότα και αισθήματα.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα έχετε ανάγκη για απελευθέρωση και άνεση κινήσεων, στόχος σας θα είναι να δώσετε νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα εκδηλώσετε το πάθος και την έλξη σας χωρίς περιορισμούς. Θερμές βλέψεις θα αποκτήσετε για το πρόσωπο που η δελεαστική του πρόταση θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας. Απολαύστε τις εκπλήξεις που θα προκύψουν, καλοδεχτείτε τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ανανεωμένη ψυχολογία και έντονη διάθεση για φλερτ θα είναι τα δυο βασικά σας στοιχεία. Η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας ενδιαφέροντα πρόσωπα, σήμερα με όποιον συνομιλήσετε η στάση σας θα είναι άμεση και απελευθερωμένη. Η γοητεία σας και οι οικείος θερμός αυθορμητισμός σας θα αποτελέσουν πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να διεισδύσει στη ζωή σας με τρόπο κάπως διπλωματικό.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα σας συμβουλεύω να αποκαλύψετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα κερδίσετε πολλά. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι, το ταίρι σας θα σας πλησιάσει με διαθέσεις συμφιλίωσης. Ένα πρόσωπο απ’ τα παλιά  θα κάνει το βήμα να σας τηλεφωνήσει, σε περίπτωση που ανοίξετε πορεία επανασύνδεσης δεν θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η καρδιά σας θα εμφανιστεί ζωηρή και αισιόδοξη, θα εκδηλώσετε θέρμη και έλξη. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας θα φέρει αλλαγές στη συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να εκπλήξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση, η συγκαταβατικότητα σας θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις. Σήμερα θα τα βρείτε με το ταίρι σας, έρχονται στιγμές έλξης και αγάπης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα έχετε διάθεση για αναζωογόνηση και ελευθερία κινήσεων, η διαίσθηση σας θα είναι έντονη, ως προς το ταίρι σας θα είστε ιδιαιτέρως θερμοί. Η συγκαταβατικότητα σας θα φέρει συμφιλιωτικά γεγονότα, ήρεμο και αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα γεμίσουν τη μέρα σας, ενδέχεται να εμφανιστεί πρόσωπο απ το παρελθόν. Αξιοποιήστε τις εξομολογήσεις που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο άτομο, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα