Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-7-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα ξυπνήσουν μέσα σας περίεργες διαθέσεις, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση ίσως και αδυναμία αποδοχής. Δεν θα μπορέσετε να αποδεχτείτε πρόσωπα και καταστάσεις που σας καταπιέζουν, θα διώξετε μακριά οτιδήποτε περιορίζει τα όρια της δράσης σας. Για εσάς τους ελεύθερους σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, σαν δίνω τη συμβουλή να μην φανείτε απρόσιτοι στο καινούργιο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να ανοίξει κουβέντα μαζί σας.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα παρατηρηθούν έντονα συναισθηματικά αναποδογύρισμα στις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή κανονισμούς που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο για νέες συναισθηματικές περιπέτειες.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, επικοινωνιακή άνεση θα σας προσφέρει η όψη της ημέρας, θα είστε σε θέση να μιλήσετε ευθέως, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να πείσετε και να καθοδηγήσετε το ταίρι σας. Θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας με έντονη την διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Ένα πρόσωπο θα τολμήσει να φέρει την κουβέντα σας σε προσωπικό επίπεδο με στόχο να σας αποκαλύψει την έλξη που νιώθει για εσάς. Στο χέρι σας θα βρίσκεται η περεταίρω εξέλιξη σας.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα περιορίσουν τις συμβιβαστικές σας διαθέσεις, ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα που σας πνιγούν ή που καταπιέζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Άστατη θα είναι η καρδιά σας, ποικιλία θα θελήσετε στην προσωπική σας ζωή. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε και να προχωρήσετε σε καινούργιες αναζητήσεις. Προσεγγίστε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας θα υπάρξει θετική εξέλιξη.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, βάζετε φρένο σε ανασταλτικές σκέψεις, περνάτε σε δυναμική δράση και εκτοπίζετε τα λάθος πρόσωπα στη ζωή σας. Σε τολμηρές συνομιλίες θα εμπλακείτε, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο, καταφθάνουν ριζικές αλλαγές που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα  είναι το έναυσμα που θα σας ωθήσει στο να αλλάξετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής. Παίρνετε νέες αποφάσεις, δεν αποκλείεται να επιλέξετε νέο ταίρι.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, άστατες θα είναι οι επιθυμίες σας, ωστόσο οι ενέργειες σας θα είναι μελετημένες, θα αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Θα είστε εξωστρεφείς και ανοιχτόκαρδοι, θερμές θα είναι οι εκδηλώσεις σας. Μια νέα γνωριμία ίσως να διχάσει την καρδιά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να βάλετε στη ζωή σας νέο πρόσωπο, χωρίς όμως να έχετε την πρόθεση να απομακρυνθείτε από το παλιό.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, τολμηρή και ανατρεπτική θα είναι η συμπεριφορά σας, η σκέψη σας θα είναι ριζοσπαστική, προσοχή στις υπερβολές. Πείσμα θα εμφανιστεί στις πράξεις σας, η καρδιά σας θα κυνηγήσει και θα διεκδικήσει με σθένος, απαλλάσσεστε από αρνητικά άτομα. Η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας ωστόσο οριοθετήστε την παρορμητικότητα σας, ενδέχεται να προβείτε σε πράξεις που θα έχουν την τάση να ξεφύγουν από τα όρια.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ίσως να είναι κάπως εξουσιαστική η στάση σας με έντονη τη διάθεση να απαλλαγείτε από περιορισμούς, δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε ασυμβίβαστοι. Θερμοί και δεκτικοί θα είστε στο πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τον ρυθμό της προσωπική σας ζωής. Μαχητική και παρορμητική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας, δε θα αρνηθείτε να εμπλακείτε σε συζητήσεις επίμαχων συναισθηματικών ζητημάτων.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αλλαγές θα σημειωθούν στο τρόπο δράσης σας, τώρα αφήνετε την αμυντική τακτική περνάτε σε μεθοδευμένη δράση. Η αποφασιστική σας στάση θα εκπλήξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που υπάρχει εδώ και καιρό στο στόχαστρο σας και εσείς στο δικό του. Εσείς οι μοναχικοί που δεν έχετε για την ώρα κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο στην καρδιά σας ετοιμαστείτε θα υπάρξει θερμό συμβάν που θα σας αναζωογονήσει.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ναι μεν θα είναι ενισχυμένη η αποφασιστικότητα σας, ωστόσο θα υπάρξει αδυναμία να χειριστείτε με υπομονή άτομα και καταστάσεις που σας περιορίζουν. Στις συζητήσεις σας θα βγουν οι εξουσιαστικές σας τάσεις, δυνατή θα είναι η επιχειρηματολογία σας, όμως καλό θα είναι να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Για τους ελεύθερους απρόσμενη πρόταση που θα λάβετε θα αναστατώσει το κλίμα στην καρδιά σας, θα υπάρξει απρόοπτο ραντεβού!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε συμβάντα που δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσουν ολόκληρη την πορεία σας. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά από την μια στιγμή στην άλλη νιώσετε ερωτευμένοι και ικανοί να κάνετε ό,τι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Ένα συμβάν που θα αφορά τυχαία συνάντηση, θα σας δώσει το έναυσμα να ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη των αναζητήσεων σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα θελήσετε να αντιταχτείτε, ανατρεπτικές θα είναι οι σκέψεις σας, στόχο θα έχετε να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικές καταστάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής και να προσχωρήσετε σε καινούργια σχέδια, όνειρα και προγραμματισμούς. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, σιγουρευτείτε πως οι επιλογές σας θα σας ανανεώσουν και δε θα σας παγιδεύσουν.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα