Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (3-7-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, επιθυμία σας θα είναι η ελευθερία σας, η ανεξαρτησία σας, και η απομάκρυνση σας από οτιδήποτε μπορεί να σας φανεί ανιαρό ή συμβιβαστικό. Θα αναζητήσετε καινούργια γνωριμία και η τύχη δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, θα υπάρξει απρόσμενη έκπληξη. Θα σας ενθουσιάσει και θα το ερωτευτείτε το πρόσωπο που θα εμφανιστεί δίπλα σας τυχαία και απρόσκλητα. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες αναστατώσεις!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, αισιόδοξες και απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, τώρα στόχος σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικές καταστάσεις, να αποφύγετε οτιδήποτε σας αγχώνει ή σας προβληματίζει. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα σας φέρει μια συγκεκριμένη συνάντηση. Προμηνύεται νέο ξεκίνημα με καινούργιο πρόσωπο, παίρνετε απόφαση να διαγράψετε το αρνητικό παρελθόν.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θερμή και δεκτική θα είναι η καρδιά σας, θα περάσετε σε θερμές προτάσεις και άμεσες εκδηλώσεις. Σήμερα θα νιώσετε την απόλυτη ένωση και την ασφάλεια της αγάπης, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, ένα τυχαίο συμβάν θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, εσείς οι ελεύθεροι δεν θα διστάσετε να πλησιάσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει. Προμηνύεται αρχή νέας σχέσης!

 

Advertisements

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει ελκυστικότητα τόσο στο παρουσιαστικό σας, όσο και στη στάση σας, οι ενέργειες σας θα είναι θερμές και αισθησιακές, προσιτοί θα φανείτε στα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν. Έρχεται επανασύνδεση για τους χωρισμένους, προοπτική νέας γνωριμίας για τους ελεύθερους, αποκλειστικά στο χέρι σας θα βρίσκεται η πορεία των εξελίξεων, εσείς θα κατευθύνετε τις περεταίρω επαφές σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήστε θερμό κλίμα στις προσωπικές σας επαφές. Σήμερα ενδέχεται να σας προσεγγίσει πρόσωπο που οι επαφές σας στο παρελθόν είχαν κλείσει με τρόπο κάπως ανεξήγητο, σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε στο βήμα της επανασύνδεσης, αυτή τη φορά θα ανοιχτεί πορεία σταθερού δεσμού. Αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε χωρίς υπεκφυγές ή αναστολές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα κρατήσετε ανοιχτή την καρδιά σας, παρορμητική θα είναι η στάση σας, θα εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς. Θα φανείτε ομιλητικοί και αποκαλυπτικοί, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν αισιόδοξη κατάληξη. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα είναι πολλή σωστή η επιλογή σας να μην κρύψετε αυτό που θα νιώσετε. Εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, η έλξη θα είναι αμοιβαία.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη. Σήμερα αυτό που πάνω από όλα θα σας ενδιαφέρει είναι  να  υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο στις επαφές σας, θα θελήσετε μια αληθινή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Εσείς οι ελεύθεροι το μυαλό σας θα το έχετε στα νέα ενδεχόμενα, αφεθείτε στις ευχάριστες συναναστροφές που θα προκύψουν, σήμερα ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα χαρακτηρίζεστε από οξυδέρκεια, έντονη διαίσθηση, και σωστό ένστικτο. Βασική σας επιθυμία θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που άρχισαν να ταλαιπωρούν τη σχέση σας, θα τακτοποιήσετε  θέματα που αφήσατε να εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό. Συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα καταλήγοντας σε οριστική απόφαση. Σήμερα δεν θα λείψει και μια απρόοπτη συνάντηση – έκπληξη, που θα αφορά πρόσωπο από το παρελθόν σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ελεύθερα και αυθόρμητα αυτά που σκέπτεστε και νιώθετε. Στρατηγική θα έχουν οι κινήσεις σας, με ειλικρινείς συζητήσεις θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Η διαίσθηση σας θα είναι σωστή, θα έχετε την δυνατότητα να αντιληφτείτε και να κατανοήσετε. Εσείς που επιδιώκετε επανασύνδεση θα βρείτε τρόπο να φέρετε το πρώην ταίρι σας στα δικά σας νερά. Σήμερα θα υπάρξουν οριστικά ξεκαθαρίσματα και άμεσες λύσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συναισθηματικές συζητήσεις. Νέα γνωριμία  θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, η σημερινή αστρολογική όψη θα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής, περνάτε σε νέο ξεκίνημα, καταφθάνουν έντονα αισθήματα. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, απολαύστε τα χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα εμφανιστείτε ατίθασοι, απελευθερωμένοι, και ονειροπόλοι, με έντονη την τάση να θέλετε αποδράσετε από οτιδήποτε ανιαρό σας πνιγεί ή σας δημιουργεί μονοτονία. Προσοχή στις συναισθηματικές εξαρτήσεις και εμμονές, ιδιαιτέρως αισθησιακή θα είναι η στάση σας. Σήμερα ενδέχεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που ήδη γνωρίσετε, ήδη υπάρχει στην καρδιά σας εδώ και αρκετό καιρό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, διαισθητική θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να εντοπίσετε κρυμμένες βλέψεις. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, τώρα θα περάσετε σε ένα βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Από μόνοι σας θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε και θα προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις. Εσείς οι χωρισμένοι, θα έχετε συνάντηση με το πρώην ταίρι σας, θα φανερωθούν αλήθειες που θα οδηγήσουν σε επανασύνδεση.

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα