Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (1-7-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ανοίγονται νέα και διαφορετικά ενδεχόμενα. Την εμφάνιση του θα κάνει ένα καινούργιο γοητευτικό πρόσωπο, θα γνωριστείτε και θα συνομιλήσετε μεταξύ σας, ανοίγεται προοπτική για ολοκαίνουργια πορεία. Εσείς που έχετε σταθερό ταίρι διπλά σας μεταξύ σας θα υπάρξουν συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα αναθερμάνουν τα αισθήματα σας. Για εσάς τους χωρισμένους, προετοιμαστείτε καταλλήλως, το πρώην ταίρι σας έρχεται με δυναμική πρόταση που θα σας εκπλήξει.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να ελευθερωθείτε από αγχωμένες καταστάσεις και από ανοιχτές αισθηματικές υποθέσεις που κούρασαν την ψυχολογία σας. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα κινήσει τα νήματα ώστε να ανοιχτεί μεταξύ σας μια τολμηρή και εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση, δίνοντας σας την ευκαιρία να φανερώσετε αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές, και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα που θα έχει ιδιαιτέρως ευνοϊκή εξέλιξη.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, απρόοπτη και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα σας βγάλει από την στασιμότητα και την ανία. Θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές, θα σημειωθούν όμορφες εκπλήξεις που θα αναζωπυρώσουν παγωμένα αισθήματα. Η συνομιλία σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει νέα πνοή στην καρδιά σας, τώρα θα δημιουργηθεί λόγος να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Καταφθάνει συνάντηση που θα σας θυμίσει δυνατά παλιά αισθήματα,  δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική επανασύνδεση.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο δυναμισμός σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κι αν αποφασίσετε θα εξελιχτεί σε αίσια και τυχερή πορεία. Διαλύεται εμπόδιο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας. Κρατήστε ανοιχτή την καρδιά σας, αξιοποιήστε τα καινούργια δεδομένα, αν κάνετε τον κόπο και μπείτε σε διαδικασία επανασύνδεσης, να ξέρετε πως αυτή την φορά οι συνθήκες θα οδηγήσουν σε μακροχρόνια ένωση.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σας, θα είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ’ τα χέρια, γεγονός που θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης, γοητευτικής παρουσίας, θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε σε τολμηρές και αποφασιστικές προσεγγίσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Σήμερα θα γίνει το πρώτο βήμα που ως κατάληξη θα έχει τον σταθερό δεσμό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες, είτε με παλιά είτε με καινούργια πρόσωπα, που θα αλλάξουν τους στόχους και τις βλέψεις σας. Θα νιώσετε έτοιμοι να προβείτε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις αναζητώντας οριστικές λύσεις και μόνιμα αποτελέσματα. Τώρα θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τη σχέση που ήδη έχετε, διαλύονται αρνητικές καχυποψίες. Πρόταση που θα λάβετε σε προσωπική συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι αν θα την δεχτείτε ή όχι.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ανοίγεται δρόμος επανένωσης, μια παρελθοντική σας σχέση ή γνωριμία θα έρθει για να γίνει παροντική αγάπη, σας συμβουλεύω να κρατήσετε θερμή στάση. Επειδή το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα είναι αμοιβαίο και επειδή οι χαρακτήρες σας θα είναι πλέον πολύ πιο ώριμοι, γι αυτό σε περίπτωση που αποφασίσετε νέο ξεκίνημα, αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό ίσως και δεσμευτικό.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θερμό θα είναι το κλίμα στη καρδιά σας, η αισιοδοξία που θα σας διακατέχει θα σας οδηγήσει σε δυναμικές πράξεις. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο γεγονός φέρνοντας ευχάριστη κατάληξη.  Η συνομιλία σας με ένα πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος, θα δώσει τέλος στις επιφυλάξεις, τώρα θα προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς, παίρνετε απόφαση να σταματήσετε να καταπιέζετε τα ίδια σας τα αισθήματα. Ανοίγεται πορεία έντονης σχέσης με κατάληξη που δε θα σας απογοητεύσει.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα υπάρξει έντονη ανάγκη για άμεσα ξεκαθαρίσματα, με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις  και εκτενείς διαλόγους. Σήμερα θα έχετε την περιέργεια να μάθετε και την ανάγκη να εξηγήσετε, μια αποκάλυψη θα σας κάνει να αναθεωρήσετε απόψεις, τώρα θα πειστείτε πως τα αισθήματα που τρέφει για εσάς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι απολύτως αληθινά. Θα φανερωθούν αισθήματα, θα ξεκλειδωθούν καταστάσεις, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει γεγονότα θερμά, ευχάριστα, ίσως και ανατρεπτικά. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις, να ξέρετε πως θα λυθούν, αν αναμένετε έκβαση μιας συγκεκριμένης υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Θα βγείτε από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο ή δίλλημα, κλείνει με επιτυχία ζήτημα που εδώ και πολύ καιρό απασχολεί την καρδιά σας. Σε περίπτωση που είστε μόνοι ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει δυνατότητα θέρμης κατάληξης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η εσωτερική δύναμη και η μαχητικότητα που θα σας διακατέχει θα δώσουν νέα ώθηση τόσο στη σκέψη σας όσο και στη δράση σας. Στα αισθηματικά σας ζητήματα, καινούργια ή παλιά, θα κινηθείτε με τρόπο αποφασιστικό, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε καινούργια ενδεχόμενα. Πρόσωπο που κινείτε σε κοινό χώρο με εσάς ενδέχεται να σας αποκαλύψει κρυμμένο ενδιαφέρον. Όσοι από εσάς τολμήσετε να πλησιάσετε πρώην ταίρι σας, θα καταλήξετε σε αρχή επανασύνδεσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι, ενέργεια, ζωτικότητα και ελευθερία θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, σήμερα δεν θα υπάρξουν αναστολές ούτε ενδοιασμοί. Η χαλαρότητα και η ήπια στάση σας θα φέρουν θερμότητα στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκριμένο πρόσωπο να σας φανερώσει τελικά τι ακριβώς νιώθει, ίσως να εκπλαγείτε διαπιστώνοντας το βάθος των αισθημάτων του για εσάς.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα