Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-6-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, αποκαλυπτική διάθεση και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δυναμικές θα είναι οι ενέργειες σας, έντονη η γοητεία σας, διατηρήστε την υψηλή αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε και θα δείτε πως θα βρείτε επιτυχία στους στόχους σας. Μια ευχάριστη συνάντηση θα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, καλό θα είναι να μην αρνηθείτε να δείξετε αυτό ακριβώς που θα αισθανθείτε, προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης.

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα προκύψουν θετικές αλλαγές στις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής. Ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ετοιμαστείτε για επαφές που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην καθημερινότητα σας. Ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνάντηση σας με άτομο που θα βρει τρόπο να σας αποκαλύψει τι νιώθει για σας. Έρχονται συναισθηματικές εξελίξεις που θα απαιτούν ταχύτητα και άμεση δράση. Δείξτε εμπιστοσύνη στην γοητεία σας, ανταποκριθείτε με αυθορμητισμό στις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αισιόδοξη, δυναμική και παράτολμη θα είναι η στάση σας, με αποκαλυπτικό τρόπο θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σήμερα γοητευτική θα είναι η παρουσία σας, για εσάς τους ελεύθερους θα προκύψει νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα βρει τη δύναμη να περάσει σε εξομολογήσεις που δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσουν παλιά σβησμένα σας αισθήματα. Η μέρα σας θα κλείσει με ξεκίνημα νέας αρχής.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, δυναμική και θερμή θα είναι η στάση σας και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα με κατάληξη εσείς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ξεκινήσετε δεσμό μεγάλης διάρκειας. Μια ξαφνική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις. Ξεκαθαρίζει το τοπίο ανάμεσα σε εσάς και παλιό σας ταίρι, τα λόγια που θα ακούσετε θα αλλάξουν  τη μεταξύ σας πορεία.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, μια φιλική σας συνάντηση θα πάρει προσωπική μορφή και εξέλιξη. Σήμερα η αισιοδοξία σας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να περάσετε σε παρορμητικές και δυναμικές εκδηλώσεις, τολμηρές θα είναι οι εξομολογήσεις σας. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση, έρχονται απρόσμενες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε έναν νέο τρόπο ζωής. Δε θα λείψουν οι συναισθηματικές αποκαλύψεις, κινηθείτε αυθόρμητα και με ειλικρίνεια.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι συγκυρίες και τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από καταστάσεις στασιμότητας. Η θετική απάντηση που θα δώσετε σε πρόταση συνάντησης θα ανοίξει καινούργια κατεύθυνση στην πορεία σας. Αυτή τη φορά θα πάρετε την απόφαση να εκδηλώσετε την έλξη σας χωρίς αναστολές. Για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, φανείτε παρατηρητικοί, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον του επάνω σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, έρχονται ανοίγματα, καταφθάνει μια θετική πρόταση που θα αλλάξει το eρωτικό σας κατεστημένο. Θερμό μαντάτο θα λάβετε κατόπιν απροόπτου τηλεφωνήματος, θα φέρει αισιοδοξία στην καρδιά σας και σταθερό ταίρι στη ζωή σας. Σήμερα θα περάσετε σε δυναμικές πράξεις, που όλες θα σας βγουν σε καλό. Ειλικρινή και αναλυτική κουβέντα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα νιώσετε έτοιμοι να αποκαλύψετε τα κρυμμένα ως τώρα αισθήματα που νιώθετε για ένα συγκεκριμένο άτομο. Με πρώην ταίρι σας αποτελεσματική θα είναι η συζήτηση που θα ανοίξετε, σήμερα θα στρωθεί έδαφος για επανασύνδεση. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να φανερώσετε ελεύθερα την έλξη σας, εκδηλώστε τα αισθήματα σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας αναζωογονήσει.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αισιόδοξες και δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ενθαρρυντικά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σβήσετε παλιά λάθη, ξεχνάτε παρελθοντικές απογοητεύσεις και αποτυχίες. Τώρα θα έχετε την ψυχική δύναμη να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σας παροτρύνω να ρισκάρετε, θα σας βγει σε καλό. Θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε με τα σωστά λόγια, αξιοποιήστε τη νέα γνωριμία που θα προκύψει, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε καινούργιο νόημα στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε δυναμικά, να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα. Μια απρόοπτη συνάντηση θα φέρει νέο ξεκίνημα δυνατών και μελλοντικών προδιαγραφών. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει εξελίξεις ευχάριστες και άμεσες. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας και θα δείτε πως η κατάληξη θα είναι υπέρ σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα να περιμένετε ευχάριστα τηλεφωνήματα, προχωρήσετε σε προτάσεις θα βρείτε ανταπόκριση σε ό,τι προτείνετε. Η οικεία στάση που θα δείξετε σε πρόσωπο που τυχαία θα σας συστήσουν θα δημιουργήσει τη δυνατότητα η γνωριμία σας να προχωρήσει σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του περνώντας σε προσωπικές αποκαλύψεις, σας δίνω τη συμβουλή να δώσετε έκταση στις μεταξύ σας επαφές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, συγκαταβατική ίσως και κάπως ρομαντική θα είναι η στάση σας. Σήμερα οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα κλείσουν με αισιοδοξία για τη μελλοντική σας πορεία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν κρατήσετε θετική στάση τότε θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τα παλιά και να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Εσείς οι από καιρό μόνοι θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητα σας.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα