Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-6-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, κλειστή θα κρατήσετε την καρδιά σας, κάτι θα σας αποτρέπει στο να εμπιστευτείτε, ίσως να είναι μία υποσυνείδητη φοβία ή μία προσωπική ψευδαίσθηση. Η στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δε θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε τις δύσκολες καταστάσεις, προσοχή να μη δημιουργήσετε αδιέξοδα. Η όψη της ημέρας θα σας ανοίξει την απαιτούμενη δίοδο, σας δίνω τη συμβουλή να την αξιοποιήσετε.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα αποφύγετε τις επιφανειακές και πρόχειρες καταστάσεις, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε την eρωτική σας σχέση σε ένα πιο βαθύ επίπεδο, να την στηρίξετε σε γερές βάσεις. Τηλεφώνημα θα λάβετε, θα εστιάσετε στο ραντεβού που θα σας προτείνει πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, οι κινήσεις σας δε θα είναι επιπόλαιες, ούτε παρορμητικές, τώρα θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, το κλίμα στην καρδιά σας θα είναι κάπως βαρύ, ενδεχομένως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς θέλετε και τι νιώθετε. Προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης ή τής γνωριμίας σας, καλό θα είναι να μη δημιουργήσετε συναισθηματικά κενά, μη προκαλέσετε καταστάσεις αβεβαιότητας.

 

Advertisements

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα ανοιχτεί δίοδο επικοινωνίας με το πρώην eρωτικό σας ταίρι, ωστόσο, προσοχή να μην την κλείσετε με τις αμφιβολίες ή τις επιφυλάξεις σας. Αν θέλετε επανασύνδεση ή περεταίρω επαφές, καλό θα είναι να μην κρατήσετε απρόσιτη στάση. Εσείς που είστε σε σχέση, σας συμβουλεύω να αποφύγετε συζητήσεις περί μελλοντικών δεσμεύσεων, η μπερδεμένη σας σκέψη καθώς και οι ανασφάλειες σας θα δημιουργήσουν αρνητικές συνθήκες.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, αρνητικός και απαισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, δε θα κατανοήσετε το ταίρι σας σε περίπτωση που οι απόψεις ή οι βλέψεις του δεν ταιριάζουν με τις δικές σας. Εσάς τους eρωτικά μόνους ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα σας αναστατώσει η έντονη eρωτική έλξη που θα σας εκδηλώσει. Ανοίγεται προοπτική σοβαρής σχέσης, θα καταφέρετε να στεριώσετε και να κατασταλάξετε eρωτικά.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να αναλύσετε αιτίες και να δώσετε εξηγήσεις σε ζητήματα που δυσκολεύουν την πορεία της σχέσης σας. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από απαισιόδοξες εκδοχές, μη ξεχάσετε και την θετική πλευρά των καταστάσεων. Συνάντηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα πάρει απρόσμενες διαστάσεις που θα είναι ιδιαιτέρως θετικές, ανοιχτή θα είναι η προοπτική έναρξης eρωτικής σχέσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, επιφυλάξεις, φοβίες και απαισιόδοξες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. Αν περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας, θα προκύψουν ειλικρινείς συναισθηματικές αποκαλύψεις. Δώστε βάση σε αυτά που θα ακούσετε, δείξτε εμπιστοσύνη, θα σας λυθούν απορίες, θα απαλλαγείτε από ψευδαισθήσεις.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αρχικά κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ωστόσο μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ισιώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει για τα καλά την eρωτική σας διάθεση. Σήμερα θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο που θέλει σοβαρό δεσμό μαζί σας, ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην eρωτική σας, έρχονται ξαφνικές και θετικές αλλαγές.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ίσως να νιώσετε πως το ταίρι σας δε σας κατανοεί, αν κρατήσετε απόμακρη στάση τίποτα δε θα καταφέρετε να διορθώσετε. Στη σκέψη σας ίσως να μην υπάρχει απόλυτη λογική, εσωτερικές ή υποσυνείδητες φοβίες θα σας δημιουργήσουν αυταπάτες, με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να κρίνετε σωστά τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σας. Λανθασμένα συμπεράσματα ενδέχεται να φέρουν ένταση ή αρνητισμό, σας δίνω τη συμβουλή να μιλήσετε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, αυτά που θα νομίζετε ίσως να μην ανταποκρίνονται στην απόλυτη πραγματικότητα. Θα υπάρξουν συναισθηματικές αντιθέσεις, ωστόσο η διάθεσή σας για ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα καταφέρει να φωτίσει κάποια σκοτεινά σημεία που υπάρχουν μεταξύ σας. Κάπως υποτονικό θα εμφανιστεί αρχικά το κλίμα μέσα στη σχέση σας, όμως θα αλλάξουν οι συνθήκες, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να πράξετε με ορθολογισμό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αναστατωμένη θα είναι η στάση σας, ο τρόπος συμπεριφοράς σας απέναντι στο eρωτικό σας ταίρι ίσως να είναι κάπως απόμακρος ή αρνητικός, σας δίνω τη συμβουλή να επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του δεσμού σας. Εσείς οι eρωτικά μόνοι δεχτείτε προτάσεις για εξόδους, σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, αποφύγετε πράξεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Σας συμβουλεύω να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που θα απαιτούν συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα υπάρξει κίνδυνος να οδηγηθείτε σε λάθος κατάληξη. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα πιάσει κουβέντα μαζί σας, εκδηλωτική θα είναι η στάση του. Δεν αποκλείεται με αυτό το πρόσωπο να καταλήξετε σε μακροχρόνιο δεσμό.

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα