Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-7-2019)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θερμή και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα νιώσει έντονα την ανάγκη να περάσει σε συναισθηματικές εκδηλώσεις. Θα εκπλαγείτε από τη θερμή εξομολόγηση που θα λάβετε, σας συμβουλεύω να ανοίξετε την καρδιά σας θα είναι λάθος αν κρύψετε το ενδιαφέρον σας. Στο ∈ρωτικό σας ταίρι θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί, προμηνύονται θερμές ∈ρωτικές στιγμές!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα κυριαρχήσουν στη σκέψη σας ευχάριστες αναμνήσεις, θα είστε σε θέση να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Φεύγουν τάσεις πεσιμισμού, τώρα θα συζητήσετε και θα εκφράσετε σκέψεις και αισθήματα με τρόπο απελευθερωμένο που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε. Εκτιμείστε την εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό πρόσωπο, θα σας δώσει τη δυνατότητα νέα αρχής με στόχο τη σταθερή σχέση.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε σε θέματα επανασύνδεσης, θα έχετε τη διάθεση να επαναπροσδιορίσετε. Θερμή ∈ρωτική συζήτηση θα προκύψει με πρόσωπο που θα σας δείξει την καλή του πρόθεση να αναθεωρήσει σχετικά με αρνητικές κουβέντες που είχαν ειπωθεί μεταξύ σας. Φανείτε δεχτικοί και δοτικοί, θα προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις που θα αναζωογονήσουν τις ∈ρωτικές σας συνθήκες. Σε βραδινή συνάντηση θα υπάρξουν ευχάριστα απρόοπτα, ετοιμαστείτε θα ειπωθούν αποκαλυπτικά λόγια!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ∈ρωτική και αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα κάνει την εμφάνιση του τελείως απρόσμενα, ο ερχομός του θα σας αιφνιδιάσει. Απρόοπτα συμβάντα θα έχουν θετική κατάληξη, θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε χωρίς ενδοιασμούς αυτό ακριβώς που θα νιώσετε.

Advertisements

Λέων 

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα εκφραστείτε αυθόρμητα με έντονο και απελευθερωμένο ενθουσιασμό, δεν θα αρνηθείτε να φανερώσετε τον ∈ρωτισμό σας. Σήμερα σε προσωπική συνάντηση το κλίμα που θα δημιουργηθεί θα είναι τόσο θερμό που ενδεχομένως να αιφνιδιαστείτε. Θα περάσετε σε ∈ρωτικές και προσωπικές κουβέντες που θα ανοίξουν προοπτική σταθερής ∈ρωτικής σχέσης. Δεν αποκλείεται κατά τις βραδινές ώρες να υπάρξουν εκδηλώσεις ξαφνικής μη αναμενόμενης έλξης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη ζωτικότητα, τη διαίσθηση και τη θετική σας στάση θα καταφέρετε να επιτύχετε και να σταθεροποιηθείτε. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε, πρόθυμοι θα είστε να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις. Προοπτική νέας γνωριμίας θα υπάρξει από εντελώς τυχαίο γεγονός, καλό θα είναι να δείξετε το ενδιαφέρον σας δεν θα υπάρξει προοπτική αρνητισμού ή απόρριψης.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου Ζυγοί, έντονος ∈ρωτισμός θα σας διακατέχει, η διαίσθηση σας θα είναι ξεκάθαρη δεν επρόκειτο να σας μπερδέψει. Θα εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας. Εσείς που προσμένετε επανασύνδεση κάντε το βήμα να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σκέπτεστε, ακολουθήστε το ένστικτο σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, εξωστρέφεια, και έντονη διαίσθηση. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί, θα αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα. Σε θέματα επανασυνδέσεις θα παραγκωνίσετε την αυστηρή κάθετη λογική, η επιλογή σας να φανείτε κάπως πως συναισθηματικοί θα ανοίξει ενδεχόμενο επανένωσης. Σε προσωπική συνάντηση η συγκατάβαση και ο ρομαντισμός σας θα ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα, θα υπάρξουν θερμές ∈ρωτικές αποκαλύψεις.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, με τηλεφώνημα που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις επαφές σας και να οδηγηθείτε σε επανασύνδεση. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας, καταφθάνει χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση να απελευθερωθείτε, θα ονειρευτείτε και θα κάνετε μελλοντικά σχέδια. Θα συμβεί συνάντηση με γοητευτικό πρόσωπο που θα έχει την προοπτική να αλλάξει την ∈ρωτική σας καθημερινότητα. Έσείς που είστε σε σταθερή σχέση, φανείτε δεχτικοί σε αυτά που θα σας προτείνει το ∈ρωτικό σας ταίρι, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ανιαρές ή δυσάρεστες καταστάσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει ομιλητικούς, επικοινωνιακούς, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε έναν νέο και διαφορετικό τρόπο σκέψης. Με δική σας πρωτοβουλία θα συμφιλιωθείτε με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη ενός ραντεβού θα ικανοποιήσει τις συναισθηματικές σας απαιτήσεις, θα είστε σε θέση να οδηγήσετε την πορεία σας σε επιτυχημένη κατάληξη.

Ιχθύς

 Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, ειρηνικοί και συνειδητά διαλλακτικοί. Σε περίπτωση χωρισμού θα αναζητήσετε επανασύνδεση, τώρα θα αναθεωρήσετε, θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε. Πρόταση – έκπληξη θα σας ανοίξει ενδεχόμενο καινούργιας ∈ρωτικής σχέσης, όσοι από εσάς είστε μόνοι αρκετό καιρό τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα μπορέσει να σας αλλάξει τη ζωή.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα